fjord_line_fjord_cat

Fjord Cat

Fjord Line toimii satamien Hirtshals Kristiansand välillä

Maailmanennätystä hallussaan pitävällä Fjord Linen HSC Fjord Catin laivalla voit odottaa, että matkasi on nautinnollinen, sillä laivalla voit löytää mukavat istuimet, valikoiman aterioita mihin aikaan päivästä tahansa ja lukuisia löytöjä tax free –myymälästä.

Fjord Cat voi kuljettaa jopa 900 matkustajaa ja 220 autoa, vaikka Fjord Line rajoittaa tämän alle 700 matkustajaan ja 180 autoon, jotta sinulla on runsaasti tilaa laivalla.

HSC Fjord Cat pitää hallussaan maailmanennätystä nopeimmasta ylityksestä Atlantin yli. Saavutettiin vuonna 1998, keskinopeus noin 76 km/h (41 solmua), se oli ensimmäinen laiva joka ylitti Atlantin alle kolmessa päivässä.

Fjord Linen Express Catin matkanopeus on paljon nopeampi kuin muilla lautoilla, joten muista heiluttaa muille laivoille kun otat heidät kiinni matkallasi Norjaan tai Tanskaan!

Hytit / Lepotuolit

Laivan varatuilla istuimilla on kaksi eri luokkaa. Kannella 2 olevassa isossa aulassa löydät tavallisia lentokone tyylisiä istuimia ja ne sisältyvät lipun hintaan. Matkustajille, jotka haluavat viihtyisän oleskelutilan ja mukavat istuimet pöydän ympärillä, valitse ‘Comfort’ vaihtoehto (ryhmissä joko neljä, kuusi tai kahdeksan istuinta pöydän ympärillä). Voit myös valita all-inclusive tarjoulupöydän ‘Comfort’ vaihtoehtoon. Pitopöytä on saatavilla jopa 30 minuuttia ennen saapumista ja sisältää kivenäisvettä, olutta, viiniä ja kahvia (olut/viini ei sisälly aamiaiseen).

Ravintolat

Fjord Cat sisältää itsepalveluravintolan tarjoten aamiaisen, lounaan ja illallisen. Klassinen buffetaamiainen tarjoaa hyvän alun päivälle, kun lounaspöytä tarjoaa valikoiman sekä kuumia että kylmiä ruokia, kakkuja ja kahvia. Illallisen noutopöytä tarjoaa laajan valikoiman kuumia ja kylmiä ruokia, jotain jokaiseen makuun ja siellä on myös salaattibaari ja jälkiruokapöytä.

Itsepalveluravintolan lisäksi on kahvila kannella 2 ja kioski kannella 3, joka myy hot dogeja, jäätelöä, voileipiä ja virvoitusjuomia.

Ostokset

Fjord Catin laivalla voit ostaa kaikenlaisia asioita laivan tax free-myymälässä, kuten kosmetiikkaa, vaatteita, hajuvesiä, partavesiä, makeisia, suklaata, pelejä ja muita matkatavaroita.

Muut palvelut

Matkapuhelinverkko on saatavilla laivalla (merellä) ja sen tarjoaa Maritime Communications Partner (MCP). Palvelu veloitetaan kotioperaattorin kautta samalla hinnalla kuin kansainväliset hinnat.

Liikuntarajoitteiset

Jos apua tarvitaan ennen matkaa, matkan aikana tai matkan jälkeen, on suositeltavaa ilmoittaa asiasta varausta tehdessä ja myöhemmin myös Fjord Linen henkilökunnalle lähtöselvityksessä. Fjord Line Express Fjord Catissa ei ole hissejä ja siksi pyörätuolilla liikkuvat matkustajat eivät pääse ‘comfort-luokan’ istuinaulaan (pääsee vain portailla).

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että Fjord Cat oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Fjord Cat laivalla

fjord_line_fjord_cat_basic_seats fjord_line_fjord_cat_buffet fjord_line_fjord_cat_comfort_lounge_seats fjord_line_fjord_cat_seating_area fjord_line_fjord_cat_tax_free_shop

Operaattorin Fjord Line muita laivoja

Fjord Cat arvostelut

Ei arvosteluja, tarkista myöhemmin uudelleen!