Lautta satamasta Hirtshals satamaan Kristiansand

Tanska ja Norja yhdistyvät reitillä Hirtshals Kristiansand, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Fjord Line -lautta kulkee jopa 3 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 2 tuntia 15 minuuttia samalla kun Color Line reitti kulkee jopa 14 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 3 h 14 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 35 ylitystä viikko reitillä Hirtshals Kristiansand kohteiden Tanska ja Norja välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Lauttavaihtoehdot satamasta Hirtshals satamaan Kristiansand

Saadaksesi lisätietoa vieraile Tanska - Norja lautat sivullamme.

Hirtshals - Kristiansand lauttaoperaattorit

  • Fjord Line
    • 3 lähtöä päivittäin 2 h 15 min
    • Etsi hinta
  • Color Line
    • 14 lähtöä viikoittain 3 h 14 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Hirtshals Kristiansand

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Hirtshals Kristiansand on auto ja 2 matkustajaa.

Hirtshals opas

Hirtshals on kaupunki ja satama joka sijaitsee Skagerrakin rannikolla Vendsyssel-Thyn saarella. Se on Jyllannin niemimaan yläosassa Pohjois-Tanskassa. Kaupunki on ehkä parhaiten tunnettu sen kalastuksesta ja lauttasatamasta. Kalastuksella on suuri merkitys kaupungille ja sen asukkaille, samoin kuin matkailulla ja kesähuviloiden vuokrauksella. Johtuen lauttayhteyksistä Norjaan, Hirtshalsisn kaupoissa on suuri kävijämäärä, etenkin norjalaisia, jotka shoppaavat pikkukaupungissa ympäri vuoden. Nordsøen Oceanarium on yksi suurimmista akvaarioista Euroopassa ja se löytyy kaupungista. Akvaarion kokoelmassa on yli 70 eri lajia.

Satama on täynnä toimintaa ja sen tunnelma on aito. Kun vierailet Hirtshalsissa voit nauttia sen luonnonympäristöstä joka on ihanteellinen monille harrasteille.

Satamasta voi ottaa lauttoja Bergeniin, Kristiansandiin, Stavangeriin, Langesundiin, Larvikiin, Seydisfjorduriin ja Torshavniin.

Kristiansand opas

Kristiansand Norjassa sijaitsee strategisesti Skagerrakilla ja Kielin kanavan avaamiseen asti se oli erittäin tärkeä sotilaallisesti ja geopoliittisesti Pohjanmerellä ja Itämerellä. Tämä tarkoitti sitä, että vuosisatojen ajan se palveli sotilaallisena linnakeena, ensin Harald Kaunotukan kuninkaallisena asuinpaikkana, sitten Tanska-Norjan linnoituksena, ja myöhemmin varuskuntakaupunkina. Kristiansand on portti mantereelle lauttayhteyksineen Tanskaan ja ollen päätepysäkki etelä-Norjan etelärannikon junalle.

Kaupunki on saanut nimensä kuningas Christian IV:n mukaan, joka perusti sen vuonna 1641. Nimen toinen osa, "hiekka", viittaa hiekkaiseen niemeen johon kaupunki rakennettiin. Kristiansand on kesän matkailukohde, joka houkuttelee paljon kävijöitä erityisesti sen eläintarhan, Kristiansand Zoo and Amusement Parkin, ansiosta, joka sijaitsee aivan kaupungin itäpuolella. Sen eläimiä, joista suurin osa on elää luontoisessa ympäristössään, on muun muassa susia, tiikereitä, leijonia ja ilves.
Kaupungin satamasta lauttaliikenne kulkee Göteborgiin ja Hirtshalsiin.