COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hirtshals - Kristiansand on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Tanska - Norja lautat sivullamme.

Hirtshals - Kristiansand lauttaoperaattorit

  • 14 Sailings Weekly 3 hr 14 min
  • Get price
  • 3 Sailings Daily 2 hr 15 min
  • Get price

Hirtshals Kristiansand lautta arvostelut

 • "Hyvä ja helppo "

  Menimme koko perhe autolla lautalla Tanskasta Norjaan. Matkan sai tilattua kätevästi ja edullisesti netin kautta. Aiemmin emme olleet käyneet kummassakaan maassa ja satamat olivat molemmissa päissä hienosti ohjastettu ja pääsi hyvin matkaan. Laivalla oli riittävästi tekemistä ja tarjontaa muutaman tunnin matkaan esim. monta erilaista ruokavaihtoehtoa sekä pari kauppaa. Tuuli oli ulkona varsin kova, mutta laivalla keinumista tuskin huomasikaan.

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Sujuva lauttayhteys Tanskasta Norjaan"

  Hyvä ja siisti laiva ja monipuolinen taxfree. Kaikki sujui nopeasti.

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "nopea ja helppo tapa matkustaa Tanskasta Norjaan"

  Viihtyisät tilat, hyvää ruokaa buffetista,tullaan varmaan toistekin,päästiin autokannella hissin läheisyyteen niinkuin oli sovittu kun vaimolla on liikuntarajoitteita,ystävällinen palvelu

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laiva Hirtshalsista Kristiansandiin

Fjord Line ja Color Line yhdistävät Tanskan ja Norjan liikennöimällä Hirtshals-Kristiansand reittiä. Fjord Line kulkee reittiä jopa kolmesti päivässä tehden 2 tunnin ja 15 minuutin matkoja, kun taas Color Line kulkee 14 kertaa viikossa, tehden 3 tunnin 15 minuutin matkoja.
Hirtshals-Kristiansand reitillä tehdään täten viikoittain jopa 35 ylitystä. Löytääksesi sopivimmat aikataulut ja hinnat, vertaile laivayhtiöiden tarjouksia.

Hirtshals opas

Hirtshals on kaupunki ja satama joka sijaitsee Skagerrakin rannikolla Vendsyssel-Thyn saarella. Se on Jyllannin niemimaan yläosassa Pohjois-Tanskassa. Kaupunki on ehkä parhaiten tunnettu sen kalastuksesta ja lauttasatamasta. Kalastuksella on suuri merkitys kaupungille ja sen asukkaille, samoin kuin matkailulla ja kesähuviloiden vuokrauksella. Johtuen lauttayhteyksistä Norjaan, Hirtshalsisn kaupoissa on suuri kävijämäärä, etenkin norjalaisia, jotka shoppaavat pikkukaupungissa ympäri vuoden. Nordsøen Oceanarium on yksi suurimmista akvaarioista Euroopassa ja se löytyy kaupungista. Akvaarion kokoelmassa on yli 70 eri lajia.

Satama on täynnä toimintaa ja sen tunnelma on mitä aidoin. Kun vierailet Hirtshalsissa voit nauttia sen luonnonympäristöstä joka on ihanteellinen monille harrasteille.

Satamasta voi ottaa lauttoja Bergeniin, Kristiansandiin, Stavangeriin, Langesundiin, Larvikiin, Seydisfjorduriin ja Torshavniin.


Kristiansand opas

Kristiansand Norjassa sijaitsee strategisesti Skagerrakilla ja Kielin kanavan avaamiseen asti se oli erittäin tärkeä sotilaallisesti ja geopoliittisesti Pohjanmerellä ja Itämerellä. Tämä tarkoitti sitä, että vuosisatojen ajan se palveli sotilaallisena linnakeena, ensin Harald Kaunotukan kuninkaallisena asuinpaikkana, sitten Tanska-Norjan linnoituksena, ja myöhemmin varuskuntakaupunkina. Kristiansand on portti mantereelle lauttayhteyksineen Tanskaan ja ollen päätepysäkki etelä-Norjan etelärannikon junalle.

Kaupunki on saanut nimensä kuningas Christian IV:n mukaan, joka perusti sen vuonna 1641. Nimen toinen osa, "hiekka", viittaa hiekkaiseen niemeen johon kaupunki rakennettiin. Kristiansand on kesän matkailukohde, joka houkuttelee paljon kävijöitä erityisesti sen eläintarhan, Kristiansand Zoo and Amusement Parkin, ansiosta, joka sijaitsee aivan kaupungin itäpuolella. Sen eläimiä, joista suurin osa on elää luontoisessa ympäristössään, on muun muassa susia, tiikereitä, leijonia ja ilves.
Kaupungin satamasta lauttaliikenne kulkee Göteborgiin ja Hirtshalsiin.