COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Fjord Line

Fjord Line on Norjalainen lauttayhtiö, joka hoitaa Länsi-Norjan ja Tanskan välistä liikennettä.

Fjord Line aloitti toimintansa vuonna 1993, jolloin sen lautat seilasivat Norjan ja Tanskan väliä. 90-luvun lopulla yhtiö otti haltuunsa Britannian ja Norjan välisen reitin Color Linelta. Tätä seurasi vaikea ajanjakso, jonka seurauksena Britannian reitti suljettiin ja omistajuus muuttui. Yhtiö palasi menestyksen tielle liityttyään yhteen Master Ferriesin kanssa vuonna 2007. Nykyään Fjord Line työllistää läpin vuoden noin 600 ihmistä maalla ja 430 merellä.

Fjord Line omistaa moderneja laivoja, joilla on paljon tilaa sekä turisteille että kuorma-autoille. Yhtiö voi siis tarjota säännöllisiä, päivittäisiä lähtöjä useilla reiteillä ja moniin kohteisiin. Yrityksen ensimmäiset ympäristöystävälliset risteilyalukset, MS Stavangerfjord ja MS Bergensford, esiteltiin vuosina 2013 ja 2014. Ne ovat maailman ensimmäiset, ja suurimmat, alukset, jotka käyttävät LNG-moottoreita. Moottorit toimivat nesteytetyillä luonnonkaasuilla vähentäen alusten kasvihuonekaasuja 23 prosentilla sekä rikkipäästöjä 100 prosentilla.

Tarkastele Fjord Line -aikatauluja sekä hintoja ja varaa Fjord Line -lippuja osoitteessa directferries.fi. Etsitkö vaihtoehtoista lauttayhtiötä tai -reittiä? Vertaamme Fjord Lineiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin auttaaksemme sinua valitsemaan.

Operaattorin Fjord Line kaikki reitit

Fjord Line asiakasarviot

  • "Bergen -Stavannger risteily upeissa maisemissa !m"

    Nautimme risteilystä Bergen-Stavanger paljon . Vaikutuksen teki aluksen siisteys ja osaava henkilökunta . Risteily oli osa etelä Norjan kierostamme. .

    Lue lisää Näytä vähemmän
  • "Odotan innolla uusia aluksia"

    Hytit eivät ole kovin siistejä ja jotkut tanskalaiset henkilökunnan jäsenet ovat epäystävällisiä.

    Lue lisää Näytä vähemmän