fjord_line_ms_bergensfjord

MS Bergensfjord

Fjord Line toimii satamien Bergen Hirtshals, Bergen Langesund, Hirtshals Langesund, Hirtshals Stavanger & Langesund Stavanger välillä

Fjord linen lautta MS Bergensfjord tarjoaa turvallisen ja miellyttävän lauttamatkan Tanskan ja Norjan välillä. Laivalla löydät muun muassa erinomaisia hyttejä, kolme ravintolaa, baarin, aurinkoterassin, viihdettä ja tax free-myymälän.

Hytit / Lepotuolit

MS Bergensfjordin laivalla on useita kylpyhuoneella varustettuja hyttiluokkia. Hytit vaihtelevat koon, varustelun ja standardin mukaan, ekonomiluokan hyteistä huippuluokan ensimmäisen luokan hytteihin, jotka ovat tietenkin viihtyisiä ja ylellisiä. Laivalla on myös erityisesti mukautettuja hyttejä pyörätuolilla kulkeville matkustajille.

Niille, jotka eivät halua varata hyttimajoitusta, on tarjolla istuimia nukkumiseen (verrattavissa lentokone tyylisiin istuimiin) ja ne sijaitsevat kannella 4 (ei suositella lapsille). On suositeltavaa tuoda oma peitto tai tyyny vaikka nämä voi vuokrata myös vastaanotosta.

Ravintolat

Bergensfjordin lautalla löydät kolme ravintolaa, herkullisen all inclusive Scandinavian buffetin, ‘Little Italyssa’ on tarjolla italialaisia/amerikkalaisia klassikoita tai voileipiä, pikkupurtavaa ja kakkuja löydät laivan kahvilasta – jotain jokaiseen makuun ja budjettiin!

Jos haluat nauttia viihteestä illallisen jälkeen, suuntaa Vikingfjord yökerhoon. Laivan bändi soittaa päälavalla joka ilta ja viikonloppuisin on tarjolla ylimääräistä viihdettä.

Kun sää sallii toukokuu puolivälistä syyskuun puoliväliin, Sky bar, joka sijaitsee kannella 7, on paikka jossa voit todella nauttia merellä olemisesta. Täällä löydät myynnissä myös hot dogeja, voileipiä, jäätelöä, kahvia ja lukuisia muita juomia.

Ostokset

MS Bergensfjordin laivalla voit ostaa kaikenlaisia asioita laivan tax free-myymälässä, kuten kosmetiikkaa, vaatteita, hajuvesiä, partavesiä, makeisia, suklaata, pelejä ja muita matkatavaroita.

Muut palvelut

Matkapuhelinverkko on saatavilla laivalla (merellä) ja sen tarjoaa Maritime Communications Partner (MCP). Palvelu veloitetaan kotioperaattorin kautta samalla hinnalla kuin kansainväliset hinnat.

Liikuntarajoitteiset

Jos apua tarvitaan ennen matkaa, matkan aikana tai matkan jälkeen, on suositeltavaa ilmoittaa asiasta varausta tehdessä ja myöhemmin myös Fjord Linen henkilökunnalle lähtöselvityksessä. Niille, jotka matkustavat autolla on olemassa hissejä, jotka yhdistävät autokannen vastaanottoon ja eri kansille. Huomaa, että liikuntarajoitteisille matkustajille tarkoitetut hytit voidaan varata vain puhelimitse.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että MS Bergensfjord oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

MS Bergensfjord laivalla

fjord_line_ms_bergensfjord_buffet_restaurant fjord_line_ms_bergensfjord_cafe fjord_line_ms_bergensfjord_comfort_class_cabin fjord_line_ms_bergensfjord_economy_class_2_berth_outside_cabin fjord_line_ms_bergensfjord_economy_class_2_berth_partially_outside_cabin fjord_line_ms_bergensfjord_economy_class_4_berth_cabin fjord_line_ms_bergensfjord_economy_class_window_cabin fjord_line_ms_bergensfjord_fjord_class_cabin fjord_line_ms_bergensfjord_little_italy_restaurant fjord_line_ms_bergensfjord_nightclub fjord_line_ms_bergensfjord_sky_bar fjord_line_ms_bergensfjord_sleeperette

Operaattorin Fjord Line muita laivoja

MS Bergensfjord arvostelut

Ei arvosteluja, tarkista myöhemmin uudelleen!