COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Pontiset saaret - Italia lautat sivullamme.

Ponza - Terracina lauttaoperaattorit

    • 13 lähtöä viikoittain 1 tunti 15 min
    • Etsi hinta

Lautta satamasta Ponza satamaan Terracina

Pontiset saaret ja Italia yhdistyvät reitillä Ponza Terracina. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: NLG. Reittiä kuljetaan jopa 13 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 1 tunti 15 minuuttia.

Ponza Terracina matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Ponza opas

Ponza on italialainen saari ja suurin Pontinen saaristossa. Saari sijaitsee noin 35 km etelään Cape Circeosta Tyffhenian merellä. Ponzaa pidetään pienemmän mittakaavan - ja halvempana - versiona Caprista, ja sitä suosii rikkaat ja kuuluisat, jotka haluavat pitää matalampaa profiilia lomalla, samoin kuin monet nuoret roomalaiset, jotka vierailla kesäviikonloppuisin. Saaren tärkeimmät asutukset ovat Ponza Porto, sataman ympärillä, ja Le forna, pohjoisessa. Saarella on puhdas ja kirkas vesi, jossa vierailijat uivat rannoilta, kiviltä ja veneistä (voi vuokrata satamasta tai ottaa järjestetyn retken). Ponzassa on joitakin erinomaisia ravintoloita sekä muutamia vaihtoehtoja myöhäisillan juomiseen ja tanssimiseen. Saarella ei ole monia nähtävyyksiä tai monumentteja. Ponzan tärkein vetovoima on sen maisemat, rannat ja tunnelma.

Lautat Ponzasta lähtevät Napoliin, Terracinaan, Formiaan ja Anzioon; kantosiipialuksia menee myös Anzioon ja Formiaan 75:ssä minuuttissa.


Terracina opas

Italian kaupunki Terracina on merirantalomakohde Etelä Lazion alueella, joka sijaitsee Rooman ja Napolin välissä. Se oli tärkeä satama Rooman Via Appia Waylle, ja suuren temppelin Jupiterin sijainti. Tänään moderni kaupunki levittäytyy tasangolla kukkulan alla, pitkin leveää hiekkarantaa, joka houkuttelee monet kävijät kesäisin. Moderni osa Terracinaaa on laajalla puiden reunustamalla bulevardilla joka johtaa rantaan sataman länsipuolella. Meri ja hiekka ovat kaupungin tärkein vetonaula monille sen italialaisillekin kesävieraille. Laivat lähtevät satamasta Pontinen saarille. Veneillä vuorattu kanava johtaa satamaan bussiasemalta, alueella on kalahalli, jossa laatikot ovat täynnä tuoretta kalaa. Lisää charmia ja historiaa löytyy Centro Storicosta, vanhasta osasta kaupunkia, joka sijaitsee ylämäkeen bussiasemalta. Historiallisessa Terracinan sydämessä on Piazza del Municipio, joka sisältää Roman Forumin pihakivien, murenevan holvikäytävän, kaupungin katedraalin, kunnanvaltuuston päämajan ja arkeologisen museon. Lähistöllä voit myös nähdä antiikin kivetyn Via Appian.

Lautat kaupungin portista liittävät Terracinan Ponzaan.