Ponza
Terracina
Lautat maahan Italia
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Ponza satamaan Terracina

Pontiset saaret ja Italia yhdistyvät reitillä Ponza Terracina. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: NLG. Reittiä kuljetaan jopa 12 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 1 tunti 15 minuuttia.

Ponza Terracina matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Pontiset saaret - Italia lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Ponza - Terracina?

Lautan ylitysaika Ponza - Terracina on noin 1h 15m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Ponza - Terracina?

Ponza to Terracina lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Ponza - Terracina on 101 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Ponza - Terracina?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Ponza to Terracina ja tämä on
  • NLG

Miten voin varata lauttalippuja Ponza - Terracina?

Varaa lautat reitiltä Ponza kohteeseen Terracina tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Ponza - Terracina?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Ponza - Terracina
  • NLG

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Ponza - Terracina?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Ponza ja Terracina välillä
  • NLG

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Ponza - Terracina?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • NLG

Mikä on etäisyys Ponza ja Terracina välillä?

Etäisyys Ponza ja Terracina välillä on noin 26 meripeninkulmaa.

Ponza opas

Ponza on italialainen saari ja suurin Pontinen saaristossa. Saari sijaitsee noin 35 km etelään Cape Circeosta Tyffhenian merellä. Ponzaa pidetään pienemmän mittakaavan - ja halvempana - versiona Caprista, ja sitä suosii rikkaat ja kuuluisat, jotka haluavat pitää matalampaa profiilia lomalla, samoin kuin monet nuoret roomalaiset, jotka vierailla kesäviikonloppuisin. Saaren tärkeimmät asutukset ovat Ponza Porto, sataman ympärillä, ja Le forna, pohjoisessa. Saarella on puhdas ja kirkas vesi, jossa vierailijat uivat rannoilta, kiviltä ja veneistä (voi vuokrata satamasta tai ottaa järjestetyn retken). Ponzassa on joitakin erinomaisia ravintoloita sekä muutamia vaihtoehtoja myöhäisillan juomiseen ja tanssimiseen. Saarella ei ole monia nähtävyyksiä tai monumentteja. Ponzan tärkein vetovoima on sen maisemat, rannat ja tunnelma.

Lautat Ponzasta lähtevät Napoliin, Terracinaan, Formiaan ja Anzioon; kantosiipialuksia menee myös Anzioon ja Formiaan 75:ssä minuuttissa.


Terracina opas

Italian kaupunki Terracina on merirantalomakohde Etelä Lazion alueella, joka sijaitsee Rooman ja Napolin välissä. Se oli tärkeä satama Rooman Via Appia Waylle, ja suuren temppelin Jupiterin sijainti. Tänään moderni kaupunki levittäytyy tasangolla kukkulan alla, pitkin leveää hiekkarantaa, joka houkuttelee monet kävijät kesäisin. Moderni osa Terracinaaa on laajalla puiden reunustamalla bulevardilla joka johtaa rantaan sataman länsipuolella. Meri ja hiekka ovat kaupungin tärkein vetonaula monille sen italialaisillekin kesävieraille. Laivat lähtevät satamasta Pontinen saarille. Veneillä vuorattu kanava johtaa satamaan bussiasemalta, alueella on kalahalli, jossa laatikot ovat täynnä tuoretta kalaa. Lisää charmia ja historiaa löytyy Centro Storicosta, vanhasta osasta kaupunkia, joka sijaitsee ylämäkeen bussiasemalta. Historiallisessa Terracinan sydämessä on Piazza del Municipio, joka sisältää Roman Forumin pihakivien, murenevan holvikäytävän, kaupungin katedraalin, kunnanvaltuuston päämajan ja arkeologisen museon. Lähistöllä voit myös nähdä antiikin kivetyn Via Appian.

Lautat kaupungin portista liittävät Terracinan Ponzaan.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 22/07/002024 ja 28.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
NLG 10:15 11:30 1 tunti 15 minuuttia Jokapäiväinen
NLG 15:45 17:00 1 tunti 15 minuuttia Mon, La
NLG 18:40 19:55 1 tunti 15 minuuttia Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.