COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ischia - Pozzuoli on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Ischia satamaan Pozzuoli

Saadaksesi lisätietoa vieraile Napolinlahti - Italia lautat sivullamme.

Ischia - Pozzuoli lauttaoperaattorit

    • 3 Sailings Daily 1 hour
    • Get price
    • 7 Sailings Weekly 1 hour 10 min
    • Get price

Lautta satamasta Ischia satamaan Pozzuoli

Napolinlahti ja Italia yhdistyvät reitillä Ischia Pozzuoli, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Medmar -lautta kulkee jopa 3 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 1 hour samalla kun Caremar reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 1 tunti 10 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 28 ylitystä viikko reitillä Ischia Pozzuoli kohteiden Napolinlahti ja Italia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Ischia opas

Italian tuliperäinen Ischia-saari Napolinlahden pohjoispäässä on suosittu turistikohde, joka toivottaa vuosittain trevetulleeksi jopa 6 miljoonaa pääosin italialaista turistia. Saari on erityisen suosittu hyvinvointilomia etsivien keskuudessa, kiitos lukuisten kuumien lähteiden ympärille rakennetujen kylpylöiden.


Pozzuoli opas

Italian kaupunki Pozzuoli on muinainen Rooman kylä, joka on perustettu 10km länteen Napolista kreikkalaisen saaren Samoksen maanpakolaisten toimesta. Siksi sitä kutsuttiin "Dicearchiaksi", "hyväksi hallitukseksi". Kaupunki, joka sijaitsee merestä ulkonevalla niemekkeellä, Posillipon ja Misenumin välillä, on nykyään tärkein keskus Phlegrean Fields, "Campi Flegrei". Kaupungin suotuisa maantieteellinen sijainti, sen historiallinen perinne kylpyläkaupunkina ja antiikin Rooman monumenttien läsnäolo tekee Pozzuolista tärkeän matkailun ja kaupallisen keskuksen. Yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä kaupungissa on Macellum Pozzuoli joka oli roomalaisen siirtokunnan markkinarakennus. Kun ensimmäisen kerran tehtiin kaivauksia 1700-luvulla, löydettiin patsas Serapis mistä syystä rakennuksen luultiin virheellisesti olevan kaupungin serapeum tai temppeli Serapis.

Lautat kulkevat Ischiaan, Casamicciolaan ja Procidaan.