COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Casamicciola - Pozzuoli on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Casamicciola satamaan Pozzuoli

Saadaksesi lisätietoa vieraile Napolinlahti - Italia lautat sivullamme.

Casamicciola - Pozzuoli lauttaoperaattorit

    • 16 Sailings Weekly 1 hour
    • Get price
    • 7 Sailings Weekly 1 hour 10 min
    • Get price

Lautta satamasta Casamicciola satamaan Pozzuoli

Napolinlahti ja Italia yhdistyvät reitillä Casamicciola Pozzuoli, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Medmar -lautta kulkee jopa 16 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 1 hour samalla kun Caremar reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 1 tunti 10 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 23 ylitystä viikko reitillä Casamicciola Pozzuoli kohteiden Napolinlahti ja Italia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Casamicciola opas

Casamicciola Terme on Napolin maakunnan kunta Campanian alueella Italiassa, Ischia saaren pohjoispuolella. Casamicciola sijaitsee saaren pohjoisrannikolla Lacco Amenon ja Ischia Porton välissä, ja siellä sijaitsee pieniä kyliä kuten Perrone, Castiglione, Piazza Bagni, La Rita, La Sentinella ja Piazza Maio. Casamicciola tunnetaan parhaiten sen kylpylöistä ja luonnonlähteistä, kuten Castiglione Thermal Parkista, Piazza Bagnista ja La Ritasta, mutta myös sen söpöistä kaupoista ja kahviloista, sekä perinteistä Ischialaista ruokaa tarjoavista ravintoloista.
Kantosiipialukset ja lautat kulkevat saaren ja manner-Itailan välillä Napolin satamasta Casamicciolan kauniiseen satamaan, jossa pysähtyy myös hulppeita jahteja.


Pozzuoli opas

Italian kaupunki Pozzuoli on muinainen Rooman kylä, joka on perustettu 10km länteen Napolista kreikkalaisen saaren Samoksen maanpakolaisten toimesta. Siksi sitä kutsuttiin "Dicearchiaksi", "hyväksi hallitukseksi". Kaupunki, joka sijaitsee merestä ulkonevalla niemekkeellä, Posillipon ja Misenumin välillä, on nykyään tärkein keskus Phlegrean Fields, "Campi Flegrei". Kaupungin suotuisa maantieteellinen sijainti, sen historiallinen perinne kylpyläkaupunkina ja antiikin Rooman monumenttien läsnäolo tekee Pozzuolista tärkeän matkailun ja kaupallisen keskuksen. Yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä kaupungissa on Macellum Pozzuoli joka oli roomalaisen siirtokunnan markkinarakennus. Kun ensimmäisen kerran tehtiin kaivauksia 1700-luvulla, löydettiin patsas Serapis mistä syystä rakennuksen luultiin virheellisesti olevan kaupungin serapeum tai temppeli Serapis.

Lautat kulkevat Ischiaan, Casamicciolaan ja Procidaan.