Lautta satamasta Casamicciola satamaan Pozzuoli

Napolinlahti ja Italia yhdistyvät reitillä Casamicciola Pozzuoli, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Medmar -lautta kulkee jopa 3 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 1 tunti samalla kun Caremar reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 1 h 10 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 28 ylitystä viikko reitillä Casamicciola Pozzuoli kohteiden Napolinlahti ja Italia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Casamicciola - Pozzuoli lauttaoperaattorit

  • Medmar
    • 3 lähtöä päivittäin 1 h
    • Etsi hinta
  • Caremar
    • 7 lähtöä viikoittain 1 h 10 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Casamicciola Pozzuoli

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Casamicciola Pozzuoli on auto ja 2 matkustajaa.

Casamicciola opas

Casamicciola Terme on Napolin maakunnan kunta Campanian alueella Italiassa, Ischia saaren pohjoispuolella. Casamicciola sijaitsee saaren pohjoisrannikolla Lacco Amenon ja Ischia Porton välissä, ja siellä sijaitsee pieniä kyliä kuten Perrone, Castiglione, Piazza Bagni, La Rita, La Sentinella ja Piazza Maio. Casamicciola tunnetaan parhaiten sen kylpylöistä ja luonnonlähteistä, kuten Castiglione Thermal Parkista, Piazza Bagnista ja La Ritasta, mutta myös sen söpöistä kaupoista ja kahviloista, sekä perinteistä Ischialaista ruokaa tarjoavista ravintoloista.
Kantosiipialukset ja lautat kulkevat saaren ja manner-Itailan välillä Napolin satamasta Casamicciolan kauniiseen satamaan, jossa pysähtyy myös hulppeita jahteja.

Pozzuoli opas

Italian kaupunki Pozzuoli on muinainen Rooman kylä, joka on perustettu 10km länteen Napolista kreikkalaisen saaren Samoksen maanpakolaisten toimesta. Siksi sitä kutsuttiin "Dicearchiaksi", "hyväksi hallitukseksi". Kaupunki, joka sijaitsee merestä ulkonevalla niemekkeellä, Posillipon ja Misenumin välillä, on nykyään tärkein keskus Phlegrean Fields, "Campi Flegrei". Kaupungin suotuisa maantieteellinen sijainti, sen historiallinen perinne kylpyläkaupunkina ja antiikin Rooman monumenttien läsnäolo tekee Pozzuolista tärkeän matkailun ja kaupallisen keskuksen. Yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä kaupungissa on Macellum Pozzuoli joka oli roomalaisen siirtokunnan markkinarakennus. Kun ensimmäisen kerran tehtiin kaivauksia 1700-luvulla, löydettiin patsas Serapis mistä syystä rakennuksen luultiin virheellisesti olevan kaupungin serapeum tai temppeli Serapis.

Lautat kulkevat Ischiaan, Casamicciolaan ja Procidaan.