Ischia satamaan Napoli lautta

Napolinlahti ja Italia yhdistyvät reitillä Ischia Napoli, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Medmar reitti kulkee jopa 14 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 1 tunti 45 minuuttia samalla kun Caremar reitti kulkee jopa 7 kertaa päivässä ja matka kestää nopeimmillaan 1 h 20 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 63 ylitystä viikko reitillä Ischia Napoli kohteiden Napolinlahti ja Italia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Ischia satamaan Napoli lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Napolinlahti - Italia lautat sivullamme.

Ischia - Napoli lauttaoperaattorit

  • Medmar
    • 14 lähtöä viikoittain 1 h 45 min
    • Etsi hinta
  • Caremar
    • 7 lähtöä päivittäin 1 h 20 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Ischia Napoli hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Ischia Napoli on auto ja 1 matkustaja.

Ischia opas

Ischia on Italian saari Tyrrhenanmerellä. Se sijaitsee Napolin lahden pohjoispäässä, joka on noin 30 km päässä. Ischia on suurin Phlegreanin saarista ja on läpimitoiltaan noin 10 km leveä ja 7 km pitkä. Tuliperäinen saari on lähes täynnä vuoria, joiden korkein kohta on 788 metriä merenpinnan yläpuolella.

Saaren matkailuala riippuu pitkälti sen kylpylöistä, kuumista lähteistä ja tulivuoren mudasta jotka aiheutuvat saaren vulkaanisesta toiminnasta. Saari on suosittu matkakohde eurooppalaisille ja aasialaisille. Kylpylän lisäksi saarella on monia asioita tehdä ja nähdä. Aragonese Castle (Castello Aragonese) rakennettiin kallioon saaren lähelle 474 eKr ja on nykyään eniten vierailtu monumentti saarella, jonne pääsee tunnelia pitkin ja jonka varrella on pieni kappeli jonka vihki Saint John Joseph of the Cross.

Ischian satamasta lähtee lauttoja Napoliin, Pozzuoliin ja Procidaan.