COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ischia - Napoli on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Ischia satamaan Napoli

Saadaksesi lisätietoa vieraile Napolinlahti - Italia lautat sivullamme.

Ischia - Napoli lauttaoperaattorit

  • 23 Sailings Weekly 1 hour 30 min
  • Get price
  • 45 Sailings Weekly 50 min
  • Get price
  • 7 Sailings Daily 1 hour 20 min
  • Get price
  • 5 Sailings Daily 1 hour
  • Get price

Lautta satamasta Ischia satamaan Napoli

Napolinlahti ja Italia yhdistyvät reitillä Ischia Napoli, jolla liikennöi tällä hetkellä 4 lauttayhtiötä. Medmar liikennöi reittiä jopa 23 kertaa viikko, Alilauro 45 kertaa viikko, Caremar 7 kertaa päivä & Caremar (Hydrofoil) kulkee reittiä jopa 5 kertaa päivä.

Kohteiden Napolinlahti ja Italia välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 22 päivä reitillä Ischia Napoli ja koska tarjolla on 4 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Ischia opas

Ischia on Italian saari Tyrrhenanmerellä. Se sijaitsee Napolin lahden pohjoispäässä, joka on noin 30 km päässä. Ischia on suurin Phlegreanin saarista ja on läpimitoiltaan noin 10 km leveä ja 7 km pitkä. Tuliperäinen saari on lähes täynnä vuoria, joiden korkein kohta on 788 metriä merenpinnan yläpuolella.

Saaren matkailuala riippuu pitkälti sen kylpylöistä, kuumista lähteistä ja tulivuoren mudasta jotka aiheutuvat saaren vulkaanisesta toiminnasta. Saari on suosittu matkakohde eurooppalaisille ja aasialaisille. Kylpylän lisäksi saarella on monia asioita tehdä ja nähdä. Aragonese Castle (Castello Aragonese) rakennettiin kallioon saaren lähelle 474 eKr ja on nykyään eniten vierailtu monumentti saarella, jonne pääsee tunnelia pitkin ja jonka varrella on pieni kappeli jonka vihki Saint John Joseph of the Cross.

Ischian satamasta lähtee lauttoja Napoliin, Pozzuoliin ja Procidaan.