Lautta satamasta Ischia satamaan Napoli

Napolinlahti ja Italia yhdistyvät reitillä Ischia Napoli, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Medmar -lautta kulkee jopa 6 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 1 tunti 30 minuuttia samalla kun Alilauro reitti kulkee jopa 11 kertaa päivässä ja matka kestää nopeimmillaan 1 h.

Tämä tarkoittaa yhteensä 17 ylitystä päivä reitillä Ischia Napoli kohteiden Napolinlahti ja Italia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Ischia - Napoli lauttaoperaattorit

  • Medmar
    • 6 lähtöä päivittäin 1 h 30 min
    • Etsi hinta
  • Alilauro
    • 11 lähtöä päivittäin 1 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Ischia Napoli

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Ischia Napoli on auto ja 1 matkustaja.

Ischia opas

Ischia on Italian saari Tyrrhenanmerellä. Se sijaitsee Napolin lahden pohjoispäässä, joka on noin 30 km päässä. Ischia on suurin Phlegreanin saarista ja on läpimitoiltaan noin 10 km leveä ja 7 km pitkä. Tuliperäinen saari on lähes täynnä vuoria, joiden korkein kohta on 788 metriä merenpinnan yläpuolella.

Saaren matkailuala riippuu pitkälti sen kylpylöistä, kuumista lähteistä ja tulivuoren mudasta jotka aiheutuvat saaren vulkaanisesta toiminnasta. Saari on suosittu matkakohde eurooppalaisille ja aasialaisille. Kylpylän lisäksi saarella on monia asioita tehdä ja nähdä. Aragonese Castle (Castello Aragonese) rakennettiin kallioon saaren lähelle 474 eKr ja on nykyään eniten vierailtu monumentti saarella, jonne pääsee tunnelia pitkin ja jonka varrella on pieni kappeli jonka vihki Saint John Joseph of the Cross.

Ischian satamasta lähtee lauttoja Napoliin, Pozzuoliin ja Procidaan.