Caremar
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Caremar

Caremar on italialainen lauttaoperaattori, joka oli valtiollisen Tirrenia di Navigazionen tytäryhtiö vuoteen 2009 asti, jonka jälkeen se siirtyi Campanian paikallishallitukselle. Napolissa sijaitseva yritys tarjoaa reittejä Caprin, Ischian ja Procidan häikäiseville avomerensaarille parilta mannersatamalta.

Caremar pystyy kuljettamaan yhteensä 4 800 matkustajaa päivässä, ja sen laivastoon kuuluu neljä perinteistä moottorilaivaa, kaksi nopeaa lauttaa, yksi katamaraani ja yksi Fast Unit. Caremar on siis selvästi yksi Napolinlahden kiireisimmistä operaattoreista. Koska reittiverkostoon kuuluu seitsemän satamaa, he voivat myös kuljettaa yli 300 ajoneuvoa.

Jokainen laiva sisältää kokeneen miehistön, ilmastoinnin ja hyvin varustettuja kahvioita ja pikabaareja. Suuremmilla lautoilla, Adeonalla, Driadella, Faunolla ja Naiadella, on myös viihdettä ja tilavia oleskelualueita. Achernear-katamaraani, Aldebardan-kantosiipialus ja nopea Isola di San Pietro-lautta kulkevat nopeimmillaan 30 solmun vauhdilla.

Direct Ferries tarjoaa hakukriteereihisi perustuvan aikataulu- ja hintavertailun, jonka avulla voit yhdellä haulla verrata Caremar -palveluita useiden muiden lauttayhtiöiden aikatauluihin ja hintoihin.

Vertaa ennen varaamista Caremar -aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin, jotta löydät varmasti itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Operaattorin Caremar kaikki reitit

Caremar routes and ports

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.