Caremar

Caremar on italialainen lauttaoperaattori, joka oli valtiollisen Tirrenia di Navigazionen tytäryhtiö vuoteen 2009 asti, jonka jälkeen se siirtyi Campanian paikallishallitukselle. Napolissa sijaitseva yritys tarjoaa reittejä Caprin, Ischian ja Procidan häikäiseville avomerensaarille parilta mannersatamalta.

Caremar pystyy kuljettamaan yhteensä 4 800 matkustajaa päivässä, ja sen laivastoon kuuluu neljä perinteistä moottorilaivaa, kaksi nopeaa lauttaa, yksi katamaraani ja yksi Fast Unit. Caremar on siis selvästi yksi Napolinlahden kiireisimmistä operaattoreista. Koska reittiverkostoon kuuluu seitsemän satamaa, he voivat myös kuljettaa yli 300 ajoneuvoa.

Jokainen laiva sisältää kokeneen miehistön, ilmastoinnin ja hyvin varustettuja kahvioita ja pikabaareja. Suuremmilla lautoilla, Adeonalla, Driadella, Faunolla ja Naiadella, on myös viihdettä ja tilavia oleskelualueita. Achernear-katamaraani, Aldebardan-kantosiipialus ja nopea Isola di San Pietro-lautta kulkevat nopeimmillaan 30 solmun vauhdilla.

Lue lisää Näytä vähemmän