Lautta satamasta Casamicciola satamaan Napoli

Napolinlahti ja Italia yhdistyvät reitillä Casamicciola Napoli, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. SNAV -lautta kulkee jopa 26 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 50 minuuttia samalla kun Caremar reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 1 h 35 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 33 ylitystä viikko reitillä Casamicciola Napoli kohteiden Napolinlahti ja Italia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Casamicciola - Napoli lauttaoperaattorit

  • SNAV
    • 26 lähtöä viikoittain 50 min
    • Etsi hinta
  • Caremar
    • 7 lähtöä viikoittain 1 h 35 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Casamicciola Napoli

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Casamicciola Napoli on auto ja 1 matkustaja.

Casamicciola opas

Casamicciola Terme on Napolin maakunnan kunta Campanian alueella Italiassa, Ischia saaren pohjoispuolella. Casamicciola sijaitsee saaren pohjoisrannikolla Lacco Amenon ja Ischia Porton välissä, ja siellä sijaitsee pieniä kyliä kuten Perrone, Castiglione, Piazza Bagni, La Rita, La Sentinella ja Piazza Maio. Casamicciola tunnetaan parhaiten sen kylpylöistä ja luonnonlähteistä, kuten Castiglione Thermal Parkista, Piazza Bagnista ja La Ritasta, mutta myös sen söpöistä kaupoista ja kahviloista, sekä perinteistä Ischialaista ruokaa tarjoavista ravintoloista.
Kantosiipialukset ja lautat kulkevat saaren ja manner-Itailan välillä Napolin satamasta Casamicciolan kauniiseen satamaan, jossa pysähtyy myös hulppeita jahteja.