COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Casamicciola - Napoli on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Casamicciola satamaan Napoli

Saadaksesi lisätietoa vieraile Napolinlahti - Italia lautat sivullamme.

Casamicciola - Napoli lauttaoperaattorit

    • 4 Sailings Daily 55 min
    • Get price
    • 7 Sailings Weekly 1 hour 35 min
    • Get price

Lautta satamasta Casamicciola satamaan Napoli

Napolinlahti ja Italia yhdistyvät reitillä Casamicciola Napoli, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. SNAV Aliscafi -lautta kulkee jopa 4 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 55 minuuttia samalla kun Caremar reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 1 tunti 35 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 35 ylitystä viikko reitillä Casamicciola Napoli kohteiden Napolinlahti ja Italia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Casamicciola opas

Casamicciola Terme on Napolin maakunnan kunta Campanian alueella Italiassa, Ischia saaren pohjoispuolella. Casamicciola sijaitsee saaren pohjoisrannikolla Lacco Amenon ja Ischia Porton välissä, ja siellä sijaitsee pieniä kyliä kuten Perrone, Castiglione, Piazza Bagni, La Rita, La Sentinella ja Piazza Maio. Casamicciola tunnetaan parhaiten sen kylpylöistä ja luonnonlähteistä, kuten Castiglione Thermal Parkista, Piazza Bagnista ja La Ritasta, mutta myös sen söpöistä kaupoista ja kahviloista, sekä perinteistä Ischialaista ruokaa tarjoavista ravintoloista.
Kantosiipialukset ja lautat kulkevat saaren ja manner-Itailan välillä Napolin satamasta Casamicciolan kauniiseen satamaan, jossa pysähtyy myös hulppeita jahteja.