Napolinlahti

Kuinka varaat lautan maasta Napolinlahti maahan Italia

Sinulla ei ole pulaa vaihtoehdoista valitessasi lauttaa maasta Napolinlahti maahan Italia. Ischia - Napoli, Ischia (Casamicciola) - Pozzuoli, Ponza, Ventotene, Napoli & Procida, Procida - Pozzuoli, Napoli, Ischia (Casamicciola), Sorrento & Ischia, Ischia (Casamicciola) - Pozzuoli, Ponza, Ventotene, Napoli & Procida, Capri - Napoli, Sorrento, Castellammare di Stabia, Amalfi, Salerno, Positano, Ischia & Maiori, Ischia (Casamicciola) - Pozzuoli, Ponza, Ventotene, Napoli & Procida, Procida - Pozzuoli, Napoli, Ischia (Casamicciola), Sorrento & Ischia, Ischia (Casamicciola) - Pozzuoli, Ponza, Ventotene, Napoli & Procida, Capri - Napoli, Sorrento, Castellammare di Stabia, Amalfi, Salerno, Positano, Ischia & Maiori, Ischia - Napoli, Pozzuoli, Capri, Forio, Procida, Positano, Amalfi, Salerno & Sorrento & Capri - Napoli, Sorrento, Castellammare di Stabia, Amalfi, Salerno, Positano, Ischia & Maiori välillä toimii 9 lauttayhtiötä tarjoten 25 lauttareittiä.
Nopein reitti maan Napolinlahti ja maan Italia välillä on Procida - Ischia (Casamicciola), mikä kestää noin 10 minuuttia. Koska valittavanasi on niin monta eri reittiä, teemme etsinnöistäsi helppoa ja nopeaa vertailemalla kaikkia samankaltaisia reittejä yhdellä haulla.

Napolinlahti Italia lauttakartta

Klikkaa karttaa

Napolinlahti - Italia lautat

Tietoa maasta Italia:

Italia on kaikista Euroopan maista kenties vaikeimmin luokiteltava. Se on moderni teollisuusmaa ja tyylin edelläkävijä sillä sen suunnittelijat määrittelevät jokaisen kauden muodin. Mutta yhtä lailla se on myös Välimeren maa kaikkine mausteineen. Italialaiset ovat erittäin perhekeskeisiä ja pistävät paljon painoa katolisen kirkon perinteille ja rituaaleille. Nuorten keskuudessa kasvavasta skeptismistä huolimatta kirkko edelleen hallitsee ihmisten elämää hyvin näkyvästi.
Italiasta tuli yhtenäinen valtio vasta vuonna 1861, mistä johtuen italialaiset ovat usein uskollisempia kotiseutuaan kuin koko maata kohtaan. Tämä näkyy erilaisissa ruoissa, murteissa, maisemissa ja usein vaihtelevassa elintasossa. Ei tietenkään sovi myöskään unohtaa maan kulttuuriperintöä – yksin Toscanassa on enemmän historiallisiksi muistomerkeiksi määriteltyjä kohteita kuin millään muulla maalla koko maailmassa; ympäri maata ja erityisesti tietysti itse Roomasta löytyy huomattavia Rooman valtakunnan jäänteitä ja jokaisella seudulla on oma osansa taideperinnössä, jota pidetään yleisesti yhtenä maailman rikkaimmista.