Usein Kysytyt Kysymykset

’Usein kysytyt kysymykset’-tietokantamme sisältää yleisiä kysymyksiä ja vastauksia liittyen varauksen tekemiseen ja lautalla matkustamiseen! Klikkaa alla olevaa kategoriaa löytääksesi siihen liittyvät kysymykset. Jos kysymykseesi ei löydy vastausta, Ota yhteyttä meihin

Matkustusasiakirjat

  • Tarvitsenko passin?

    Kun matkustat kotimaisella palvelulla maassa, jossa passi on myönnetty, voimassaoleva henkilökortti riittää. Jos matkustat kansainvälisellä palvelulla, tai jos et matkusta maassa, jossa passi on myönnetty, tarvitset mukaasi passin.

  • Mitä asiakirjoja tarvitsen ulkomailla ajaessa?

    Laki vaatii voimassa olevan ajokortin, rekisteriotteen ja ajoneuvon vakuutustodistuksen. Eri maissa on myös erityisiä määräyksiä. Siksi suosittelemme, että tarkistat maakohtaiset määräykset ennen matkaa varmistaaksesi, että noudatat niitä.

  • Tarvitsenko viisumia?

    Tämä riippuu kansalaisuudestasi, sekä maasta, johon olet matkustamassa. Jos matkustat maahan, jossa uskot tarvitsevasi viisumia, sinun kannattaa ottaa yhteyttä paikalliseen suurlähetystöön. Viisumin saaminen voi kestää useita viikkoja, joten tee tarvittavat järjestelyt hyvissä ajoin ennen matkaasi.