Usein Kysytyt Kysymykset

’Usein kysytyt kysymykset’-tietokantamme sisältää yleisiä kysymyksiä ja vastauksia liittyen varauksen tekemiseen ja lautalla matkustamiseen! Klikkaa alla olevaa kategoriaa löytääksesi siihen liittyvät kysymykset. Jos kysymykseesi ei löydy vastausta, Ota yhteyttä meihin

Satamassa ja laivalla

 • Miten löydän ajo-ohjeet lauttasatamaan?

  Siirry Lauttasatamat sivulle ja klikkaa sen sataman nimeä, josta haluat löytää matkatietoja.

 • Milloin minun tulee olla lähtöselvityksessä?

  Tämä riippuu lauttareitistä. Viimeisin lähtöselvitysaika näytetään varausta tehdessä ja se näkyy myös varausvahvistuksessasi. Jos matkustat lemmikkieläimen kanssa tai tarvitset apua satamassa, suosittelemme, että varaat lähtöselvitykseen runsaasti aikaa.

 • Voinko päästä aikaisemmalle lähdölle?

  Tämä riippuu varaamastasi lipusta, sekä laivayhtiöstä, jolla matkustat. Yleensä lippusi on voimassa vain varaamallesi ylitykselle. Jos matkustat reitillä, jolla on monta päivittäistä ylitystä, ja tarvitset enemmän joustavuutta, varaa joustavampi lippu ottamalla meihin yhteyttä.

 • Mitä teen, jos olen myöhässä ja todennäköisesti myöhästyn matkalta?

  Ota meihin yhteyttä puhelimitse, jotta voimme tarkistaa, voiko lähtöaikaasi muuttaa. Jos olet myöhässä asiakaspalvelumme aukiolon ulkopuolella, tai jos matkustat reitillä, jolla on monta päivittäistä ylitystä, jatka matkaasi satamaan selvittämään lauttaoperaattorilta, voitko vaihtaa lähtöaikaasi.