Glossa satamaan Skopelos Island lautta

Skopelos ja Skopelos yhdistyvät reitillä Glossa Skopelos Island, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Hellenic Seaways reitti kulkee jopa 11 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 35 minuuttia samalla kun Anes Ferries reitti kulkee jopa 2 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 5 h 15 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 13 ylitystä viikko reitillä Glossa Skopelos Island kohteiden Skopelos ja Skopelos välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Glossa - Skopelos Island lauttaoperaattorit

  • Hellenic Seaways
    • 11 lähtöä viikoittain 35 min
    • Etsi hinta
  • Anes Ferries
    • 2 lähtöä viikoittain 5 h 15 min
    • Etsi hinta

Glossa opas

Glossan kylä sijaitsee Kreikan saarella Skopeloksella, joka on osa Pohjois-Sporadien saaria. Kylä sijaitsee saaren lounaispuolella, noin 11 km luoteeseen Skopeloksen kaupungista. Glossa on yksi Sporadien kauneimmista kylistä, johtuen sen kapeista kaduista ja poluista ja sen perinteisistä Makedonian tyylisistä taloista (talo, jossa on kaksi kerrosta, roikkuvat puiset parvekkeet ja tiilikatot). Tämä vuoristoinen kylä on n. 300 m. korkeudessa ja noin 23 km. päässä Horasta. Se tarjoaa upeat näköalat eikä ole juurikaan vaikuttanut nykyaikaisesta elämästä. Sen kapeilta kaduilta kävijät voivat löytää naisia yllään Skopeloksen perinteisiä asuja nimeltään "foustanes".

Skopelokselta pääsee lautalla tai katamaraanilla Volokseen ja Agios Konstantinokseen mantereelle ja Skiathoksen ja Alonnisoksen saarille. Matka Agios Konstantinokseen kestää katamaraanilla noin 2 tuntia, Skiathokseen hieman alle 2 tuntia ja Alonnisokseen noin 25 minuuttia. Skopeloselta pääsee myös Thessalonikin sataman ja matka kestää 4 tuntia tai tavanomaisella lautalla 6,5 tuntia.

Skopelos Island opas

Kreikan saari Skopelos sijaitsee saarten Skiathos ja Alonissos välissä, ja on kaunis saari, joka houkuttelee lähinnä perheitä ja romanttisia pareja. Siitä lähinnä tuli kuuluisa, kun Hollywood-elokuvaa Mamma Miaa kuvattiin siellä muutama vuosi sitten. Erityisen tunnettua on vaikuttava kirkko Agios Ioannis Kastri, joka tunnetaan myös nimellä Mamma Mia kirkko. Skopeloksen rannoilla on kristallinkirkas vesi ja ne ovat ihanteellisia viettää päivä laiskotellen auringossa. Skopelos, missä on saaren satama, ja Glossa, kaksi saaren kylää, on rakennettu mäille ja ne tarjoavat upeat näkymät Egeanmerelle.

Saaren satamasta kulkee kantosiipialuksia ja lauttoja Volos Magnesiaan ja Agios Konstantinokseen, Phthiotikseen Manner-Kreikkaan, joka mahdollistaa myös yhteydet Alonissokseen ja Skiathokseen. Kesällä on myös lautta Kymille.