Anes Ferries
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Anes Ferries

ANES Ferries on kreikkalainen lauttayritys, joka tarjoaa matkoja Voloksen, Pireuksen, Mantoudin ja Glyfan satamilta Sporadien ja Saronin ryhmien suosituille lomasaarille.

Yritys perustettiin vuonna 1979 yhdistämään Symi-saari maan muihin osiin, koska heitä huoletti paikallisten muutto. ANES, jonka kokonimi on Anonymous Ferry Company of Symi, kehitettiin siis lisäämään matkailuliikennettä ja tukemaan paikallisia rahtiyrityksiä.

Nykyinen laivasto koostuu täysin kunnostetuista Proteus- ja Agios Nektarios-lautoista, jotka tarjoavat ylellisen ja miellyttävän purjehduskokemusen Saronin ja Sporadi saaristoille. Ne ovat suuria risteilyaluksia, joille mahtuu yli 400 matkustajaa ja 100 ajoneuvoa. Alukselta löydät laajan valikoiman mukavuuksia, joihin kuuluvat sekä ulkoistuimet että mukavat sisäoleskelualueet.

Koska Saroniset saaret ovat lähellä Ateenaa, ne ovat suosittu, edullinen ja kaunis retkikohde kreikkalaisten keskuudesssa, kun taas Sporadit, jotka ovat pohjoisempana, tarjoavat Kreikan hienoimpia sukelluskohteita.

Direct Ferries tarjoaa hakukriteereihisi perustuvan aikataulu- ja hintavertailun, jonka avulla voit yhdellä haulla verrata Anes Ferries -palveluita useiden muiden lauttayhtiöiden aikatauluihin ja hintoihin.

Vertaa ennen varaamista Anes Ferries -aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin, jotta löydät varmasti itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Operaattorin Anes Ferries matkassa

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.