Anes Ferries

ANES Ferries on kreikkalainen lauttaliikennettä yritys tarjoaa yhteydet satamiin Volos, Pireuksen Mantoudi ja Glyfa mantereella suosittuun loma saarten Sporadit ja Saronin ryhmiä.

Yritys on perustettu vuonna 1979, jotta yhteyden saaren Symi muuhun maahan, koska ei ollut kasvava huoli paikalliset jättäisi. Joten, ANES, jonka nimi on Nimetön Ferry Company of Symi, kehitettiin lisäämään matkailuliikennettä ja tukea paikallisia transitoalalta.

Tänään, täysin kunnostettu alusta nimeltään Proteus ja Agios Nektarios muodostavat laivaston, joka tarjoaa ylellistä ja miellyttävä purjehdus kokemusta Saronin ja Sporadit saaristot. Molemmat ovat suuria risteilyaluksista jolla on mahdollisuus tilalla yli 400 matkustajaa ja 100 ajoneuvoa ja aluksella, löydät laajan valikoiman mukavuuksia sekä ulkona istuimet ja mukava sisäoleskelualueella.

Saronics, koska ne ovat lähellä Athens, ovat suosittuja keskuudessa kreikkalaiset edullinen retkiä kauniissa ympäristössä, kun taas Sporadit, jotka ovat pohjoisempana, tarjoavat hienoimpia sukelluskohteita Kreikassa.

Direct Ferries tarjoaa hakukriteereihisi perustuvan aikataulu- ja hintavertailun, jonka avulla voit yhdellä haulla verrata Anes Ferries -palveluita useiden muiden lauttayhtiöiden aikatauluihin ja hintoihin. Vertaa ennen varaamista Anes Ferries -aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin, jotta löydät varmasti itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin Anes Ferries kaikki reitit