hellenic_seaways_flyingcat

Flyingcat

Hellenic Seaways toimii satamien Alonissos Chora, Alonissos Glossa, Alonissos Skiathos, Alonissos Volos, Chora Glossa, Chora Skiathos, Chora Volos, Ermioni Hydra, Ermioni Pireus, Ermioni Poros, Ermioni Porto Heli, Ermioni Spetses, Folegandros Kimolos, Folegandros Milos, Glossa Skiathos, Glossa Volos, Hydra Pireus, Hydra Poros, Hydra Porto Heli, Hydra Spetses, Kimolos Milos, Kimolos Sifnos, Methana Pireus, Milos Sifnos, Pireus Poros, Pireus Porto Heli, Pireus Spetses, Poros Porto Heli, Poros Spetses, Porto Heli Spetses, Skiathos Volos & Tinos Naksos välillä

Hellenic Seaways tekee matkoja Kykladeille, Sporadeille ja Saronikokselle. Reittejä kulkee Flyingcat laivasto, johon kuuluu viisi supernopaea katamaraania, jotka kaikki tarjoavat mukavaa ja ensiluokkaista matkaa. Flyingcat 1 on laivaston vanhin alus, se rakennettiin Norjassa vuonna 1991 ja kuljettaa 352 matkustajaa. Flyingcat 3 on rakennettu Englannissa vuonna 1998 ja sen matkustajakapasiteetti on 360. Vuonna 1999 rakennettu Flyingcat 4 on uusin, isoin (55 metriä pitkä) sekä nopein (40 solmun vauhti) laivaston aluksista, ja sen kyytiin mahtuu jopa 440 matkustajaa. Flyingcat 5 rakennettiin Norjassa vuonna 1996, ja se kuljettaa noin 330 matkustajaa, kun taas Flyingcat 6 rakennettiin Singaporessa vuonna 1997, ja sen kyytiin mahtuu 337 matkustajaa.

Hytit / Lepotuolit

Koska nämä highspeed -alukset kulkevat pääasiassa lyhyitä reittejä, ei niillä ole ollenkaan hyttejä. Istuinpaikan voi varata etukäteen, ja valittavanasi on Economy luokat 1 tai 2 (eri tilat) ja Business luokka. Tämä info koskee lukuisia aluksia, joten saatavuus riippuu reitistä jonka matkustat.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että Flyingcat oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Flyingcat arvostelut

Ei arvosteluja, tarkista myöhemmin uudelleen!