hellenic_seaways_express_skiathos

Express Skiathos

Blue Star Ferries toimii satamien Chora Alonissos, Volos Alonissos, Glossa Alonissos, Skiathos Alonissos, Volos Chora, Glossa Chora, Skiathos Chora, Skiathos Glossa, Volos Glossa & Volos Skiathos välillä

Matkustaja-autolautta Express Skiathos rakennettiin 1669 Kreikassa, ja se on pienin tavanomainen Hellenic Seawaysin alus. Express Skiathosin kyytiin mahtuu 1390 matkustajaa ja jopa 184 kulkuneuvoa. Aluksella on neljä ulkokantta, joihin matkustajat pääsevät ihailemaan eri maisemia matkan aikana. Kansilla 1 ja 2 on paljon ulkoistuimia.

Hytit / Lepotuolit

Aluksella ei ole hyttejä, mutta istuimet voi varata etukäteen. Vailttavanasi on kolme eri luokkaa, Economy 1, Economy 2 tai A luokka. Kaikissa tiloissa on baari josta voi ostaa virvokkeita.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että Express Skiathos oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Express Skiathos laivalla

hellenic_seaways_express_skiathos_a_class hellenic_seaways_express_skiathos_lounge_1 hellenic_seaways_express_skiathos_lounge_2

Express Skiathos arvostelut

Ei arvosteluja, tarkista myöhemmin uudelleen!