COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hellenic Seaways

Hellenic Seaways on kreikkalainen lauttayhtiö, joka pyörittää maan sisäisiä lauttareittejä Kykladien, Kreetan, Saronikoksen ja Sporadien saarten välillä.

Vuonna 1999 perustettu yhtiö on nykyään suurin kreikkalainen lauttayhtiö. Hellenic Seawaysin laivasto koostuu 18 perinteisestä ja nopeasta lautasta, jotka purjehtivat yli 35 eri satamaan koillis-Egeanmeren Saroninlahden halki maan suosituimmille saarille. Laivastoon kuuluu kolme normaalia nopeaa alusta, yhdeksän perinteistä pitkän matkan laivaa, viisi katamaraanimaista Flyingcattiä ja kolme Flying Dolphins-alusta, joiden erikoisuus on Saronisten saarten välillä kulku.

Viime vuosina Hellenic Seaways on voittanut useita palkintoja, kuten parhaan matkustajalautan ja parhaan lautan tittelit. Yhtiö jatkaa panostamista korkeisiin tavotteisiinsa keskittymällä nopeuteen, mukavuuteen ja laadukkaaseen palveluun. Yrityksen arvovaltainen maine johtuu sen pääperiaatteista, joilla pyritään pitämään yhtiö Kreikan kilpailullisten merenkulkumarkkinoiden johtajana, parantamaan sen tietokantaa sekä luomaan arvoa osakkeenomistajille.

Tarkastele Hellenic Seaways -aikatauluja sekä hintoja ja varaa Hellenic Seaways -lippuja osoitteessa directferries.fi. Etsitkö vaihtoehtoista lauttayhtiötä tai -reittiä? Vertaamme Hellenic Seawaysiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin auttaaksemme sinua valitsemaan.

Operaattorin Hellenic Seaways kaikki reitit

Hellenic Seaways asiakasarviot

  • "Lomamatka"

    Hienot laivat

    Lue lisää Näytä vähemmän

Vaihtoehtoiset yhtiöt ja reitit