Lautta satamasta Pozzuoli satamaan Casamicciola

Italia ja Napolinlahti yhdistyvät reitillä Pozzuoli Casamicciola, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Medmar -lautta kulkee jopa 21 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 1 tunti samalla kun Caremar reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 1 h 10 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 28 ylitystä viikko reitillä Pozzuoli Casamicciola kohteiden Italia ja Napolinlahti välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Pozzuoli - Casamicciola lauttaoperaattorit

  • Medmar
    • 21 lähtöä viikoittain 1 h
    • Etsi hinta
  • Caremar
    • 7 lähtöä viikoittain 1 h 10 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Pozzuoli Casamicciola

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Pozzuoli Casamicciola on auto ja 2 matkustajaa.

Pozzuoli opas

Pozzuoli on kaupunki Phlegrean niemimaalla ja se sijaitsee Napolin maakunnassa Italian Campanian alueella. Pozzuoli on ollut erittäin tärkeä Kreikan ja Rooman aikoina, ja sen historia on edelleen nähtävissä joka puolella kaupunkia. Tämä kaupunki on tunnettu myös oudosta ilmiöstä nimeltä bradyseism: vulkaaninen toiminta, maanalaisten kaasujen paineen ohjaamana saa kaupungin nousemaan ja laskemaan suhteessa merenpintaan.

Yksi kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä on Macellum of Pozzuoli joka oli markkinarakennus rakentaminen Rooman siirtomaan aikana. Ensimmäisissä kaivauksissa 1700–luvulla löydettiin patsas Serapis, jonka takia rakennuksen luultiin olevan kaupungin serapeum tai Serapiksen temppeli. Promenade on yksi Pozzuolin suosituimmista paikoista mihin aikaan vaan, ja se on keskellä Phlegraean yöelämää. Rantakadulta löydät baareja, ravintoloita, pizzerioita, jäätelökioskeja ja kaupungin siiteimmät yökerhot.

Pozzuolin lauttaliikennekulkee Ischiaan, Casamicciolaan ja Procidaan.

Casamicciola opas

Casamicciola sijaitsee Ischian saaren pohjoisrannikolla. Saarella on tuliperäinen maaperä, ja se sijaitsee Italian Campanian alueella, Napolinlahden pohjoispäässä. Saareen pääsee helposti lautalla ja kantosiipialuksella Napolista. Hiekkarantojen ja sinisen meren lisäksi saari tarjoaa myös luonnollisia kuumia lähteitä ja kylpyläkomplekseja, mitkä ovat saaren toinen merkittävä vetovoima. Kuumat lähteet ja saaren luonnonkauneus tekevät Ischiasta suositun etenkin saksalaisten turistien keskuudessa, ja monet viitat ja ilmoitukset ympäri saarta on kirjoitettu myös saksaksi. Suurni osa kävijöistä suuntaa suoraan pohjoisrannikon kaupunkeihin Ischia Portoon, Ischia Pontene, Casamicciola Termeen, Forioon ja Lacco Amenoon. Näistä Ischia Portolla on parhaat baarit, Casamicciolalla pahin liikenne ja Ischia Pontella ja Lacco Amenolla eniten vetovoimaa.

Kantosiipialukset ja lautat kulkevat saaren ja manner-Italian välillä Napolin satamasta Casamicciolan kauniiseen satamaan.