Lautta satamasta Pozzuoli satamaan Ischia

Italia ja Napolinlahti yhdistyvät reitillä Pozzuoli Ischia, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Medmar -lautta kulkee jopa 5 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 1 tunti samalla kun Caremar reitti kulkee jopa 14 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 1 h 5 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 49 ylitystä viikko reitillä Pozzuoli Ischia kohteiden Italia ja Napolinlahti välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Pozzuoli - Ischia lauttaoperaattorit

  • Medmar
    • 5 lähtöä päivittäin 1 h
    • Etsi hinta
  • Caremar
    • 14 lähtöä viikoittain 1 h 5 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Pozzuoli Ischia

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Pozzuoli Ischia on auto ja 2 matkustajaa.

Pozzuoli opas

Pozzuoli on kaupunki Phlegrean niemimaalla ja se sijaitsee Napolin maakunnassa Italian Campanian alueella. Pozzuoli on ollut erittäin tärkeä Kreikan ja Rooman aikoina, ja sen historia on edelleen nähtävissä joka puolella kaupunkia. Tämä kaupunki on tunnettu myös oudosta ilmiöstä nimeltä bradyseism: vulkaaninen toiminta, maanalaisten kaasujen paineen ohjaamana saa kaupungin nousemaan ja laskemaan suhteessa merenpintaan.

Yksi kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä on Macellum of Pozzuoli joka oli markkinarakennus rakentaminen Rooman siirtomaan aikana. Ensimmäisissä kaivauksissa 1700–luvulla löydettiin patsas Serapis, jonka takia rakennuksen luultiin olevan kaupungin serapeum tai Serapiksen temppeli. Promenade on yksi Pozzuolin suosituimmista paikoista mihin aikaan vaan, ja se on keskellä Phlegraean yöelämää. Rantakadulta löydät baareja, ravintoloita, pizzerioita, jäätelökioskeja ja kaupungin siiteimmät yökerhot.

Pozzuolin lauttaliikennekulkee Ischiaan, Casamicciolaan ja Procidaan.

Ischia opas

Ischia on suurin kolmesta napolin rannikon saaresta. Muut saaret Phlegrean saaristossa ovat Procida ja Capri. Ischia tuntuu olevan miljoonan mailin päässä Napolin katujen hälinästä, vaikka todellisuudessa se on vain lyhyen lauttamatkan päässä, ja pitää sisällään nautintoja kaikkein pelottomimmalle tai aralle matkailijoille. Saarella on noin 40 km rantaviivaa, joka tarjoaa kävijöille runsaasti mahdollisuuksia auringossa rentoutumiseen. Sisämaassa vuoristoinen maasto odottaa niitä, jotka nauttivat kiipeilystä. Hedelmälliset tulivuoren kukkulat tarjoavat laiskemmille mahdollisuudem saada panoraamanäkymät saaresta suorittamatta suurta patikointia. Urbaanisille matkailijoille saareööa on kaupunki Sant'Angelo sen putiikkeineen, paikallisine keramiikkoineen ja käsitöineen.

Ischian satamasta lähtee lauttoja Napoliin, Pozzuoliin ja Procidaan.