Laiva Napolista Casamicciolaan

Caremar yhdistää Italian Napolinlahden Ischia saareen liikennöiden Napoli-Casamicciola reittiä jopa 7 kertaa viikossa. Matka kestää nopeimmillaan tunti 15 minuuttia.

Napolin ja Casamicciolan välisten matkojen määrä saattaa vaihdella kausiluonteisesti. Tarkempaa tietoa aikatauluista sekä hinnoista löydät tekemällä reittihaun.

Napoli - Casamicciola lauttaoperaattorit

  • SNAV
    • 31 lähtöä viikoittain 50 min
    • Etsi hinta
  • Caremar
    • 7 lähtöä viikoittain 1 h 15 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Napoli Casamicciola

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Napoli Casamicciola on auto ja 1 matkustaja.

Casamicciola opas

Casamicciola sijaitsee Ischian saaren pohjoisrannikolla. Saarella on tuliperäinen maaperä, ja se sijaitsee Italian Campanian alueella, Napolinlahden pohjoispäässä. Saareen pääsee helposti lautalla ja kantosiipialuksella Napolista. Hiekkarantojen ja sinisen meren lisäksi saari tarjoaa myös luonnollisia kuumia lähteitä ja kylpyläkomplekseja, mitkä ovat saaren toinen merkittävä vetovoima. Kuumat lähteet ja saaren luonnonkauneus tekevät Ischiasta suositun etenkin saksalaisten turistien keskuudessa, ja monet viitat ja ilmoitukset ympäri saarta on kirjoitettu myös saksaksi. Suurni osa kävijöistä suuntaa suoraan pohjoisrannikon kaupunkeihin Ischia Portoon, Ischia Pontene, Casamicciola Termeen, Forioon ja Lacco Amenoon. Näistä Ischia Portolla on parhaat baarit, Casamicciolalla pahin liikenne ja Ischia Pontella ja Lacco Amenolla eniten vetovoimaa.

Kantosiipialukset ja lautat kulkevat saaren ja manner-Italian välillä Napolin satamasta Casamicciolan kauniiseen satamaan.