Napoli satamaan Ischia lautta

Italia ja Napolinlahti yhdistyvät reitillä Napoli Ischia, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Medmar reitti kulkee jopa 14 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 1 tunti 30 minuuttia samalla kun Caremar reitti kulkee jopa 7 kertaa päivässä ja matka kestää nopeimmillaan 1 h 30 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 63 ylitystä viikko reitillä Napoli Ischia kohteiden Italia ja Napolinlahti välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Napoli satamaan Ischia lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Italia - Napolinlahti lautat sivullamme.

Napoli - Ischia lauttaoperaattorit

  • Medmar
    • 14 lähtöä viikoittain 1 h 30 min
    • Etsi hinta
  • Caremar
    • 7 lähtöä päivittäin 1 h 30 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Napoli Ischia hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Napoli Ischia on auto ja 2 matkustajaa.

Ischia opas

Ischia on suurin kolmesta napolin rannikon saaresta. Muut saaret Phlegrean saaristossa ovat Procida ja Capri. Ischia tuntuu olevan miljoonan mailin päässä Napolin katujen hälinästä, vaikka todellisuudessa se on vain lyhyen lauttamatkan päässä, ja pitää sisällään nautintoja kaikkein pelottomimmalle tai aralle matkailijoille. Saarella on noin 40 km rantaviivaa, joka tarjoaa kävijöille runsaasti mahdollisuuksia auringossa rentoutumiseen. Sisämaassa vuoristoinen maasto odottaa niitä, jotka nauttivat kiipeilystä. Hedelmälliset tulivuoren kukkulat tarjoavat laiskemmille mahdollisuudem saada panoraamanäkymät saaresta suorittamatta suurta patikointia. Urbaanisille matkailijoille saareööa on kaupunki Sant'Angelo sen putiikkeineen, paikallisine keramiikkoineen ja käsitöineen.

Ischian satamasta lähtee lauttoja Napoliin, Pozzuoliin ja Procidaan.