Valitamme, Rabac - Venetsia palvelu ei ole enää saatavilla.
...

Lautat kohteeseen Rabac - Venetsia

Rabac - Venetsia reittiä operoi Venezia Lines.

Vaikka tämä lauttareitti ei ole tällä hetkellä tarjolla, laajan valikoiman omaavana lauttavertailusivustona tarjoamme sinulle alla olevia vaihtoehtoisia ylityksiä maahan kulkee maasta Kroatia maahan Italia.

Voit klikata alla olevia linkkejä tai käyttää vasemmanpuoleista valikkoa saadaksesi lisätietoa ja vertaillaksesi hintoja ja aikatauluja, sekä varataksesi lauttalippusi nyt.

Rabac opas

Rabac on kaupunki ja satama Kroatian Istrian niemimaan länsirannalla. Se on nykyään tunnettu turistikohde. 1800-luvun puoleen väliin mennessä se oli kymmenen talon kalastajakylä. Kaunis lahti ja upea ympäristö vetivät pian ensimmäiset vierailijat puoleensa. 1876 englantilainen kirjailija ja intohimoinen matkustaja Richarch Francis Burton oli ensimmäisten Rabacin turistien joukossa.
Nähtyään Rabacin ja muita Istrian rannikon paikkoja Burton kirjoitti kirjan The Istrian Coast (Istrian rannikkoa), joka kuvasi muun muassa Rabacin kauneutta ja charmia. Siihen aikaan Rabaciin rakennettiin ensimmäiset huvilat ja siistä tunnetuin kuului tšekkiläiselle Prohaska-perheelle. Huvila tuhoutui toisessa maailmansodassa, mutta yksi Rabacin kauneimmsita paikoista kantaa edelleen nimeä Prohaska.

Venetsia opas

Italian Venetsia on yksinkertaisesti upea ja täysin ainutlaatuinen. Se perustettiin yli 1500 vuotta sitten ja sijaitsee 117 eri saarella. Venetsia on sidoksissa yli 150 kanavalla, 400 sillalla ja monella antiikin jalkakäytävällä. Historiallisessa keskustassa Venetsia on jaettu kuuteen kaupunginosaan (sestieri) - Cannaregio, Castello, Dorsoduro, San Marco, San Polo ja Santa Croce. Kaikki rakennukset Venetsiassa on tuettu tammella ja mäntypaaluilla (pilarit), jotka ajetaan syvälle maahan luoden vankan perustan. Koska maaperä on vetinen, jossa ei ole vapaata happea, paalut ovat edelleen vahvat, eivätkä rapistuneet. Kaupunki on yksi kauneimmista ja suosituimmista kaupungeista maailmassa, ja on aina monien turistien ihailema, jotka vierailevat ympäri vuoden. Venetsiassa on monia kuuluisia nähtävyyksiä. Kohokohtia ovat Basilica San Marco (Pyhän Markuksen), valtava kirkko, joka on yksi kuuluisimmista nähtävyyksistä tässä kaupungissa; Piazza San Marco (San Marco Square), joka sijaitsee Venetsian sydämessä ja hellästi tarkoitetut Napoleon kuin "hienoin sali Euroopassa"; Palazzo Ducale (Dogen palatsi), yksinkertaisesti upea rantapalatsi ja loistava esimerkki goottilaisesta arkkitehtuurista; ja Accademia Gallery upeine mestariteoksineen 1300-luvulta 1700-luvulle maailmankuulujen taiteilijoiden, kuten Bellini, Giorgionen, Rosalba Carriera, Longhi, Picasso, Tintoretto, Tizian, Tiziano, Veronese ja monet muut.