Valitettavasti Rabac - Venetsia palvelu ei ole enää saatavilla.
...

Lautat kohteeseen Rabac - Venetsia

Rabac - Venetsia reittiä operoi Venezia Lines.

Vaikka tämä lauttareitti ei ole tällä hetkellä tarjolla, laajan valikoiman omaavana lauttavertailusivustona tarjoamme sinulle alla olevia vaihtoehtoisia ylityksiä maahan kulkee maasta Kroatia maahan Italia.

Voit klikata alla olevia linkkejä tai käyttää vasemmanpuoleista valikkoa saadaksesi lisätietoa ja vertaillaksesi hintoja ja aikatauluja, sekä varataksesi lauttalippusi nyt.

Rabac opas

Rabac on kaupunki ja satama Kroatian Istrian niemimaan länsirannalla. Se on nykyään tunnettu turistikohde. 1800-luvun puoleen väliin mennessä se oli kymmenen talon kalastajakylä. Kaunis lahti ja upea ympäristö vetivät pian ensimmäiset vierailijat puoleensa. 1876 englantilainen kirjailija ja intohimoinen matkustaja Richarch Francis Burton oli ensimmäisten Rabacin turistien joukossa.
Nähtyään Rabacin ja muita Istrian rannikon paikkoja Burton kirjoitti kirjan The Istrian Coast (Istrian rannikkoa), joka kuvasi muun muassa Rabacin kauneutta ja charmia. Siihen aikaan Rabaciin rakennettiin ensimmäiset huvilat ja siistä tunnetuin kuului tšekkiläiselle Prohaska-perheelle. Huvila tuhoutui toisessa maailmansodassa, mutta yksi Rabacin kauneimmsita paikoista kantaa edelleen nimeä Prohaska.

Venetsia opas

Italian kaupunki Venetsia perustettiin yli 1500 vuotta sitten. Se levittyy 117 eri saarelle, joita yhdistää yli 150 kanavaa ja 400 siltaa. Kaupungin historiallinen keskusta koostuu kuudesta kaupunginosasta - Cannaregio, Castello, Dorsoduro, San Marco, San Polo ja Santa Croce. Jokaista Venetsian rakennusta tukee syvälle maahan ajetut tammi- ja mäntypaalut, jotka luovat vankan perustan rakennuksille.

Venetsia on yksi kauneimmista ja suosituimmista kaupungeista maailmassa, ja omistaa monia kuuluisia nähtävyyksiä kuten Basilica San Marco kirkko, joka on yksi kaupungin kuuluisimmista nähtävyyksistä ja Piazza San Marcon aukio (San Marco Square), joka sijaitsee Venetsian sydämessä. Näkemisen arvoisia ovat myös upea rantapalatsi Palazzo Ducale (Dogen palatsi), joka on loistava esimerkki goottilaisesta arkkitehtuurista sekä Accademia Gallery upeine mestariteoksineen 1300-luvulta 1700-luvulle, joka sisältää maailmankuulujen taiteilijoiden töitä. Heihin kuuluvat Bellini, Longhi, Picasso, Titian ja Rosalba Carriera sekä monet muut.