COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kroatia - Italia lautat sivullamme.

Porec - Venetsia lauttaoperaattorit

    • 4 lähtöä viikoittain 3 h
    • Etsi hinta
    • 5 lähtöä viikoittain 3 h
    • Etsi hinta

Laiva Porecista Venetsiaan

Kroatia ja Italia yhdistyvät Porec-Venetsia reitillä jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Venezia Lines kulkee reittiä jopa 7 kertaa viikossa ja matkat kestävät 2 tuntia 45 minuuttia, kun taas Atlas Kompas kulkee 5 kertaa viikossa tehden 3 tunnin matkoja.
Prec-Venetsia välisiä matkoja tehdään viikoittain jopa 12. Löytääksesi sopivimmat aikataulut sekä parhaimmat hinnat, vertaile laivayhtiöiden tarjouksia.

Porec opas

Porec on kaupunki joka sijaitsee Istrian niemimaan länsirannikolla Kroatiassa. Kaupunki voi jäljittää historiansa takaisin lähes 2000 vuotta. Se on keskittynyt satama-alueelle, joka on suojattu merestä pienellä Pyhän Nikolauksen saarella. Kaupungin tärkein maamerkki, joka julistettiin Unescon maailmanperintökohteeksi vuonna 1997, on 500–luvun Euphrasian basilika Neitsyt Mariasta, joka on säilynyt loistavasti ja on tunnettu sen kauniista kultamosaiikeista. Basilika on itse asiassa kokoelma rakennuksia, kuten Battistero ja piispan palatsi. Muutamia romaanisen ajan taloja on säilynyt, kuten kauniita venetsialaisia goottilaisia palatseja joita voidaan nähdä kaupungilla. Alunperin goottilainen fransiskaanikirkko on rakennettu 1200–luvulla, "Dieta Istriana", mutta sali uusittiin barokin tyyliin 1700–luvulla.

Porec on Istrian suosituin lomakohde ja Kroatian National Tourist Office on usein nimennyt sen Top Resortiksi Kroatiassa. Tärkeimmät turistialueet ovat kaksi lahtea kaupungista etelään, nimiltään Zelena ja Plava Laguna. Ne ovat melkein kuin pieniä kaupunkeja, joissa on useita hotelleja kummassakin, sekä leirintäalueita, venesatama ja ostos-ja viihdealueita.

Kaupungin satamasta lautat lähtevät Venetsiaan Italiaan.


Venetsia opas

Italian kaupunki Venetsia perustettiin yli 1500 vuotta sitten. Se levittyy 117 eri saarelle, joita yhdistää yli 150 kanavaa ja 400 siltaa. Kaupungin historiallinen keskusta koostuu kuudesta kaupunginosasta - Cannaregio, Castello, Dorsoduro, San Marco, San Polo ja Santa Croce. Jokaista Venetsian rakennusta tukee syvälle maahan ajetut tammi- ja mäntypaalut, jotka luovat vankan perustan rakennuksille.

Venetsia on yksi kauneimmista ja suosituimmista kaupungeista maailmassa, ja omistaa monia kuuluisia nähtävyyksiä kuten Basilica San Marco kirkko, joka on yksi kaupungin kuuluisimmista nähtävyyksistä ja Piazza San Marcon aukio (San Marco Square), joka sijaitsee Venetsian sydämessä. Näkemisen arvoisia ovat myös upea rantapalatsi Palazzo Ducale (Dogen palatsi), joka on loistava esimerkki goottilaisesta arkkitehtuurista sekä Accademia Gallery upeine mestariteoksineen 1300-luvulta 1700-luvulle, joka sisältää maailmankuulujen taiteilijoiden töitä. Heihin kuuluvat Bellini, Longhi, Picasso, Titian ja Rosalba Carriera sekä monet muut.