Porec satamaan Venetsia lautta

Kroatia ja Italia yhdistyvät reitillä Porec Venetsia, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Venezia Lines reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 2 tuntia 45 minuuttia samalla kun Atlas Kompas reitti kulkee jopa 5 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 3 h.

Tämä tarkoittaa yhteensä 12 ylitystä viikko reitillä Porec Venetsia kohteiden Kroatia ja Italia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Porec satamaan Venetsia lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kroatia - Italia lautat sivullamme.

Porec - Venetsia lauttaoperaattorit

  • Venezia Lines
    • 7 lähtöä viikoittain 2 h 45 min
    • Etsi hinta
  • Atlas Kompas
    • 5 lähtöä viikoittain 3 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Porec Venetsia hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta tällä reitillä. Esitetyt hinnat ovat henkilöä kohden.

Porec opas

Porec on kaupunki joka sijaitsee Istrian niemimaan länsirannikolla Kroatiassa. Kaupunki voi jäljittää historiansa takaisin lähes 2000 vuotta. Se on keskittynyt satama-alueelle, joka on suojattu merestä pienellä Pyhän Nikolauksen saarella. Kaupungin tärkein maamerkki, joka julistettiin Unescon maailmanperintökohteeksi vuonna 1997, on 500–luvun Euphrasian basilika Neitsyt Mariasta, joka on säilynyt loistavasti ja on tunnettu sen kauniista kultamosaiikeista. Basilika on itse asiassa kokoelma rakennuksia, kuten Battistero ja piispan palatsi. Muutamia romaanisen ajan taloja on säilynyt, kuten kauniita venetsialaisia goottilaisia palatseja joita voidaan nähdä kaupungilla. Alunperin goottilainen fransiskaanikirkko on rakennettu 1200–luvulla, "Dieta Istriana", mutta sali uusittiin barokin tyyliin 1700–luvulla.

Porec on Istrian suosituin lomakohde ja Kroatian National Tourist Office on usein nimennyt sen Top Resortiksi Kroatiassa. Tärkeimmät turistialueet ovat kaksi lahtea kaupungista etelään, nimiltään Zelena ja Plava Laguna. Ne ovat melkein kuin pieniä kaupunkeja, joissa on useita hotelleja kummassakin, sekä leirintäalueita, venesatama ja ostos-ja viihdealueita.

Kaupungin satamasta lautat lähtevät Venetsiaan Italiaan.

Venetsia opas

Italian Venetsia on yksinkertaisesti upea ja täysin ainutlaatuinen. Se perustettiin yli 1500 vuotta sitten ja sijaitsee 117 eri saarella. Venetsia on sidoksissa yli 150 kanavalla, 400 sillalla ja monella antiikin jalkakäytävällä. Historiallisessa keskustassa Venetsia on jaettu kuuteen kaupunginosaan (sestieri) - Cannaregio, Castello, Dorsoduro, San Marco, San Polo ja Santa Croce. Kaikki rakennukset Venetsiassa on tuettu tammella ja mäntypaaluilla (pilarit), jotka ajetaan syvälle maahan luoden vankan perustan. Koska maaperä on vetinen, jossa ei ole vapaata happea, paalut ovat edelleen vahvat, eivätkä rapistuneet. Kaupunki on yksi kauneimmista ja suosituimmista kaupungeista maailmassa, ja on aina monien turistien ihailema, jotka vierailevat ympäri vuoden. Venetsiassa on monia kuuluisia nähtävyyksiä. Kohokohtia ovat Basilica San Marco (Pyhän Markuksen), valtava kirkko, joka on yksi kuuluisimmista nähtävyyksistä tässä kaupungissa; Piazza San Marco (San Marco Square), joka sijaitsee Venetsian sydämessä ja hellästi tarkoitetut Napoleon kuin "hienoin sali Euroopassa"; Palazzo Ducale (Dogen palatsi), yksinkertaisesti upea rantapalatsi ja loistava esimerkki goottilaisesta arkkitehtuurista; ja Accademia Gallery upeine mestariteoksineen 1300-luvulta 1700-luvulle maailmankuulujen taiteilijoiden, kuten Bellini, Giorgionen, Rosalba Carriera, Longhi, Picasso, Tintoretto, Tizian, Tiziano, Veronese ja monet muut.