Porec
Venetsia
Lautat maahan Italia
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Porecista Venetsiaan

Kroatia ja Italia yhdistyvät Porec-Venetsia reitillä jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Venezia Lines kulkee reittiä jopa 7 kertaa viikossa ja matkat kestävät 2 tuntia 45 minuuttia, kun taas Atlas Kompas kulkee 5 kertaa viikossa tehden 3 tunnin matkoja.
Prec-Venetsia välisiä matkoja tehdään viikoittain jopa 12. Löytääksesi sopivimmat aikataulut sekä parhaimmat hinnat, vertaile laivayhtiöiden tarjouksia.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Porec - Venetsia?

Lautan ylitysaika Porec - Venetsia on noin 3h. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Porec - Venetsia?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Porec to Venetsia ja tämä on
  • Kompas

Miten voin varata lauttalippuja Porec - Venetsia?

Varaa lautat reitiltä Porec kohteeseen Venetsia tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Porec - Venetsia?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Porec - Venetsia
  • Kompas

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Porec - Venetsia?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Porec ja Venetsia välillä
  • Kompas

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Porec - Venetsia?

Ei, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lautoilla.

Porec opas

Porec on kaupunki joka sijaitsee Istrian niemimaan länsirannikolla Kroatiassa. Kaupunki voi jäljittää historiansa takaisin lähes 2000 vuotta. Se on keskittynyt satama-alueelle, joka on suojattu merestä pienellä Pyhän Nikolauksen saarella. Kaupungin tärkein maamerkki, joka julistettiin Unescon maailmanperintökohteeksi vuonna 1997, on 500–luvun Euphrasian basilika Neitsyt Mariasta, joka on säilynyt loistavasti ja on tunnettu sen kauniista kultamosaiikeista. Basilika on itse asiassa kokoelma rakennuksia, kuten Battistero ja piispan palatsi. Muutamia romaanisen ajan taloja on säilynyt, kuten kauniita venetsialaisia goottilaisia palatseja joita voidaan nähdä kaupungilla. Alunperin goottilainen fransiskaanikirkko on rakennettu 1200–luvulla, "Dieta Istriana", mutta sali uusittiin barokin tyyliin 1700–luvulla.

Porec on Istrian suosituin lomakohde ja Kroatian National Tourist Office on usein nimennyt sen Top Resortiksi Kroatiassa. Tärkeimmät turistialueet ovat kaksi lahtea kaupungista etelään, nimiltään Zelena ja Plava Laguna. Ne ovat melkein kuin pieniä kaupunkeja, joissa on useita hotelleja kummassakin, sekä leirintäalueita, venesatama ja ostos-ja viihdealueita.

Kaupungin satamasta lautat lähtevät Venetsiaan Italiaan.


Venetsia opas

Italian kaupunki Venetsia perustettiin yli 1500 vuotta sitten. Se levittyy 117 eri saarelle, joita yhdistää yli 150 kanavaa ja 400 siltaa. Kaupungin historiallinen keskusta koostuu kuudesta kaupunginosasta - Cannaregio, Castello, Dorsoduro, San Marco, San Polo ja Santa Croce. Jokaista Venetsian rakennusta tukee syvälle maahan ajetut tammi- ja mäntypaalut, jotka luovat vankan perustan rakennuksille.

Venetsia on yksi kauneimmista ja suosituimmista kaupungeista maailmassa, ja omistaa monia kuuluisia nähtävyyksiä kuten Basilica San Marco kirkko, joka on yksi kaupungin kuuluisimmista nähtävyyksistä ja Piazza San Marcon aukio (San Marco Square), joka sijaitsee Venetsian sydämessä. Näkemisen arvoisia ovat myös upea rantapalatsi Palazzo Ducale (Dogen palatsi), joka on loistava esimerkki goottilaisesta arkkitehtuurista sekä Accademia Gallery upeine mestariteoksineen 1300-luvulta 1700-luvulle, joka sisältää maailmankuulujen taiteilijoiden töitä. Heihin kuuluvat Bellini, Longhi, Picasso, Titian ja Rosalba Carriera sekä monet muut.


Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.