Dubrovnik satamaan Bari lautta

Kroatia ja Italia yhdistyvät reitillä Dubrovnik Bari. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Jadrolinija. Reittiä kuljetaan jopa 6 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 7 tuntia 30 minuuttia.

Dubrovnik Bari matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Dubrovnik satamaan Bari lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kroatia - Italia lautat sivullamme.

Dubrovnik - Bari lauttaoperaattorit

  • Jadrolinija
    • 6 lähtöä viikoittain 7 h 30 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Dubrovnik Bari hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Dubrovnik Bari on auto ja 2 matkustajaa.

Dubrovnik opas

Dubrovnik on kaupunki Dalmatian alueella Kroatiassa Adrianmerellä. Kaupunki on julistettu Unescon maailmanperintökohteeksi, ja se on yksi suosituimmista matkakohteista Välimerellä. Kaupungin erityispiirre on sen muurit, jotka kulkevat lähes 2 km ympäri kaupunkia. Seinät ovat neljästä kuuteen metriä paksuja maan puolella, mutta ovat paljon ohuemmat meren puolella. Järjestelmä torneineen rakennettiin suojelemaan kaupunkia. Dubrovnikin muuri on myös ollut suosittu kuvauspaikka HBO: n tv-sarjalle Game of Thrones, jossa muuri ja kaupunki esittää kuvitteellista kaupunkia Kings Landing. Dubrovnikin barokkityylinen katedraali rakennettiin 1700–luvulla ja sen sisällä on vaikuttava aarrekammio ja Saint Blaisen pyhäinjäännökset.

Dubrovnikin lauttaterminaali sijaitsee Kantafigin alueella Gružin lahdella noin 3 km: n päässä vanhastakaupungista. Kaikki lautat Dubrovnikiin saapuvat ja lähtevät täältä. Satamasta pääsee Barille, Rijekaan, Splitiin, Stari Gradiin, Korculaan ja Mijetiin.

Bari opas

Bari on suuri satamakaupunki Adrianmeren rannikolla ja se on Italian alueen Puglian pääkaupunki. Kaupunki ei ole merkittävä matkailukohde, mutta siellä on muutama nähtävyys ja se on hyvällä paikalla tähän Italian houkuttelevaan osaan tutustumiseen. Barin historiallinen keskusta on niemellä joka ulottuu Adrianmerelle. Tätä aluetta on rakennettu vuosituhansia, mutta suurin osa arkeologiasta on hautautunut klusterin kapeita kujille, jotka muodostavat Vecchia Barin. Kaupunginosa on kuuluisa sekavuudestaan ja vierailijat lähes varmasti menettävät suuntavaistostonsa. Vanhankaupungin ja meren välillä on Barin kuuluisin kirkko, 1000–luvun romaaninen Basilica di San Nicola. Se on omistettu St. Nicholakselle ja rakennettiin pitämään hänen jäänteitä, mitkä edelleen sijaitsevat kryptassa. Tämä on tärkeä uskonnollinen kohde, ja kryptan kappeli on omistettu ortodoksisille pyhiinvaeltajille. Kirkon pääosassa on useita merkittäviä nähtävyyksiä, kuten alttarin kivikatos marmori piispan valtaistuin, mikä tunnetaan Cattedra di Eliana, 1000–luvulta.

Barin sataamsta lautat lähtevät päämäränään Durres, Igoumenista, Kefalonia, Korfu, Patras, Kotor tai Dubrovnik.