Mali Losinj
Cesenatico
Lautat maahan Italia
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Mali Losinj satamaan Cesenatico

Kroatia ja Italia yhdistyvät reitillä Mali Losinj Cesenatico. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Gomo Viaggi. Reittiä kuljetaan jopa 2 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 4 tuntia 45 minuuttia.

Mali Losinj Cesenatico matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Mali Losinj - Cesenatico?

Lautan ylitysaika Mali Losinj - Cesenatico on noin 4h 45m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Mali Losinj - Cesenatico?

Mali Losinj to Cesenatico lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Mali Losinj - Cesenatico on 286 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Mali Losinj - Cesenatico?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Mali Losinj to Cesenatico ja tämä on
  • Gomo Viaggi

Miten voin varata lauttalippuja Mali Losinj - Cesenatico?

Varaa lautat reitiltä Mali Losinj kohteeseen Cesenatico tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Mali Losinj - Cesenatico?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Mali Losinj - Cesenatico
  • Gomo Viaggi

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Mali Losinj - Cesenatico?

Ei, lautalla voi matkustaa vain jalan.

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Mali Losinj - Cesenatico?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Gomo Viaggi

Mikä on etäisyys Mali Losinj ja Cesenatico välillä?

Etäisyys Mali Losinj ja Cesenatico välillä on noin 125 meripeninkulmaa.

Mali Losinj opas

Mali Losinj on kaupunki ja satama joka sijaitsee Primorje-Gorski Kotarin läänissä Losinjin saarella Kroatian länsiosassa. Kaupunki ja sen ympäröivä alue on suosittu turistien keskuudessa sen lämpimän ilmaston, uusien hotellien ja lomakohteiden ja hyväkuntoisten rantojen ansiosta. Kaupunki sijaitsee suojatun V-muotoisen sataman pohjalla, jonka rannassa on rivi 1800–luvun merikapteenien taloja ennen kaunista vanhaakaupunkia. Vaikka kesällä paikka kuhisee turisteja, tämä vanha kaupunginosa on säilyttänyt charminsa ja tunnelmansa. Kaikki hotellit sijaitsevat kaupungin ulkopuolella, matkalla satamasta Suncana Uvalaan etelässä ja Cikatiin lounaassa. Alue alkoi kukoistamaan myöhään 1800–luvulla, kun varakas Wienin ja Budapestin eliitti alkoi rakentamaan huviloita ja ylellisiä hotellia ympäri Cikatia. Jotkut näistä hulppeista taloista ovat vielä jäljellä, mutta useimmat nykyiset hotellit ovat moderneja rakennuksia, joita kehystää ympäröivät mäntymetsät ja kauniit rannat.

Kaupungin satamasta lautat lähtevät muihin kohteisiin Kroatiassa ja Italiaan, kuten Venetsiaan.


Cesenatico opas

Cesenatico on noin 20,000 asukkaan satamakaupunki Adrianmeren rannalla Italiassa. Nykyään Cesenatico on suosittu turistikohde. Kaupungista löytyy merimuseo (Museo della Marineria), joka esittelee kanavassa historiallisia kalastusveneitä.


Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.