SNAV

SNAV on yksi Etelä-Euroopan suurimmista lauttayhtiöistä joka operoi Etelä-Euroopassa kulkien Adrianmeren, Välimeren sekä Tyrrhenanmeren läpi.

SNAV yhdistää Italian Napolin useisiin Napolinkahden saariin päivittäisillä, ympärivuotisilla reiteillä, kun taas kausiluontoisiin reitteihin kuuluvat uskomattomat Aiolin saaret. Ancona-Split -reitti toimii kesäisin kesäkuusta syyskuuhun ja yhdistää Italian Kroatian kauneimpiin rannikoihin ja kaupunkeihin.

Yhteistyössä Grandi Navi Velocin kanssa SNAV:n verkosto yltää Sisiliaan, Sardiniaan, Marokkoon, Espanjaan ja Tunisiaan.

SNAV:n laivasto koostuu huippuluokan turvallisuusmääräyksiä noudattavista kantosiipialuksista, katamaraaneista ja huippunopeista laivoista joilta löytyy mitä parhaimmat palvelut kuten shoppailumahdollisuuksia, lasten leikkialueita ja korkealaatuisia itsepalveluravintoloita. Ancona-Split reitillä kulkevat alukset tarjoavat erinomaisia kahden hengen hyttejä ja sviittejä joista voi ihailla täydellisiä merimaisemia, sekä perhe-hyttejä neljälle hengelle.

Osoitteesta directferries.fi löydät SNAV aikataulut sekä hinnat ja voit varata SNAV lippuja. Kun mahdollista, vertaamme SNAV vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin SNAV kaikki reitit