Skiathos satamaan Glossa lautta

Sporadit ja Skopelos yhdistyvät reitillä Skiathos Glossa, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Hellenic Seaways reitti kulkee jopa 14 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 15 minuuttia samalla kun Anes Ferries reitti kulkee jopa 17 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 25 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 31 ylitystä viikko reitillä Skiathos Glossa kohteiden Sporadit ja Skopelos välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Skiathos satamaan Glossa lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Sporadit - Skopelos lautat sivullamme.

Skiathos - Glossa lauttaoperaattorit

  • Hellenic Seaways
    • 14 lähtöä viikoittain 15 min
    • Etsi hinta
  • Anes Ferries
    • 17 lähtöä viikoittain 25 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Skiathos Glossa hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Skiathos Glossa on auto ja 2 matkustajaa.

Skiathos opas

Kreikan saari Skiathos sijaitsee Luoteis-Egeanmerellä ja se on osa Pohjois-Sporadien saariryhmää. Saari sijaitsee itään Pelion niemimaalta Magnesiassa ja länteen Skopelos-saarelta. Skiathoksen rantaviivalle on ominaista poukamat, niemekkeet ja niemimaat. Useimmissa kaupungit sijaitsevat etelä- ja lounaispuolilla saarta missä maasto on hellävaraisempi kuin saaren jyrkempi pohjoisosa. Selvänä päivänä saari Skopelos on selvästi näkyvissä Skiathokselta. Saaren tärkein kaupunki sijaitsee koillisessa ja sitä kutsutaan myös Skiathokseksi.

Saaren merkittävä nähtävyys on Marian luostari, jota joskus kutsutaan Evangelistrian luostariksi. Se on omistettu Neitsyt Marialle ja sijaitsee rinteessä noin 4 km pohjoiseen Skiathosen kaupungista. Luostari perustettiin vuonna 1794 ja vaikka jotkut rakennukset ovat nyt raunioina, kirkko ja majoitusrakennukset on kunnostettu.

Skiathokselta pääsee lautalla Thessalonikiin, muille Sporadien saarille, Kykladien saarille ja Kreetalle.

Glossa opas

Glossa, Skopeloksen toiseksi suurin asutuskeskus, sijaitsee noin 25 km pohjoiseen Horasta, saaren pääkaupungista. Tämä "pitkä kylä" Papadiamantiksen mukaan erottuu sen perinteisellä, jalolla luonteella ja antiikin tornien ja rakennusten raunioilla, jotka on löydetty ympäri aluetta. Tämä 300 m. merenpinnan yläpuolella oleva vuoristoinen kylä tarjoaa upeat näkymät. Glossa ei ole saanut vaikutteita nykyaikaisesta elämäntavasta. Sen kapeilta kaduilta kävijät voivat löytää naisia yllään Skopeloksen perinteisiä asuja nimeltään "foustanes". Glossa on yksi Sporadien kauneimmista kylistä, johtuen sen kapeista kaduista ja poluista ja sen perinteisistä Makedonian tyylisistä taloista (talo, jossa on kaksi kerrosta, roikkuvat puiset parvekkeet ja tiilikatot).

Skopelos on kreikkalainen saari, joka sijaitsee Pohjois-Sporadien saariryhmässä ja on yhdistetty lautalla Volokseen, Agios Konstantinokseen, Skiathokseen, Alonnisokseen ja Thessalonikiin kesällä.