Sporades Islands

Vertaile lauttoja maasta Sporadit maahan Skopelos

Sinulla ei ole pulaa vaihtoehdoista valitessasi lauttaa maasta Sporadit maahan Skopelos. Alonissos - Chora (Skopelos) & Glossa (Skopelos) & Skiathos - Chora (Skopelos) & Glossa (Skopelos) välillä toimii 4 lauttayhtiötä tarjoten 4 ferry routes.
Nopein reitti maan Sporadit ja maan Skopelos välillä on Chora (Skopelos), mikä kestää noin 0 tunti 15 minuutti. Koska valittavanasi on niin monta eri reittiä, teemme etsinnöistäsi helppoa ja nopeaa vertailemalla kaikkia samankaltaisia reittejä yhdellä haulla.

Sporadit Skopelos lauttakartta

Klikkaa karttaa

Tietoa maasta Sporadit:

Kreikan Sporadit ovat noin 24 saaren saariryhmä Kreikan itärannikolla. Saarista vain muutamalla on asutusta.
Sporadit ovat yksi Välimeren vehreimmistä alueista. Mäntymetsien peittämien vuorten rinteet muuttuvat yksiksi Egeanmeren parhaista rannoista. Monille Sporadien rannoista on myönnetty eurooppalainen sinilippu, joka vahvistaa saarten vesien ja rantojen kuuluvan Euroopan puhtaimpiin.

Tietoa maasta Skopelos:

Manner-Kreikasta itään, Skiathoksen ja Alonissoksen välissä sijaitsee pohjoisten Sporadien toinen saari Skopelos.
21 kilometriä pitkä ja noin 8 kilometriä leveä saari on saksofonin muotoinen. Sen ”kaula” osoittaa luoteeseen ja ”torviosa” itään.
Skopleoksen rantaviiva on erinomainen ja sen lounaispuolta leimaavat tyynivetiset hiekkarannat. Läntisiä ja itäisiä osia hallitsevat vuoret.