Sporadit

Kuinka varaat lautan maasta Sporadit maahan Skopelos

Maan Sporadit ja maan Skopelos välillä on useita ylityksiä. Tällä hetkellä reitit yhdistävät sataman 2 satamat maassa Sporadit ja sataman 2 satamat maassa Skopelos.

Lauttamatkoja on yhteensä 22 ylitystä joka päivä reiteillä 6 lauttareittiä, joita operoidaan 5 lauttayhtiötä, mukaanlukien Sea Jets, Hellenic Seaways, Golden Star Ferries, Anes Ferries & Aegean Flying Dolphins. Nopein ylitys kestää noin 15 minuuttia (Skiathos - Glossa (Skopelos)).

Tämä on yleinen yhteenveto palveluista maan Sporadit ja maan Skopelos välillä, etsi hakukoneestamme Aikataulut & hinnat ajankohtaista tietoa saadaksesi.

Sporadit Skopelos lauttakartta

Klikkaa karttaa

Sporadit - Skopelos lautat

Tietoa maasta Sporadit:

Kreikan Sporadit ovat noin 24 saaren saariryhmä Kreikan itärannikolla. Saarista vain muutamalla on asutusta.
Sporadit ovat yksi Välimeren vehreimmistä alueista. Mäntymetsien peittämien vuorten rinteet muuttuvat yksiksi Egeanmeren parhaista rannoista. Monille Sporadien rannoista on myönnetty eurooppalainen sinilippu, joka vahvistaa saarten vesien ja rantojen kuuluvan Euroopan puhtaimpiin.

Tietoa maasta Skopelos:

Manner-Kreikasta itään, Skiathoksen ja Alonissoksen välissä sijaitsee pohjoisten Sporadien toinen saari Skopelos.
21 kilometriä pitkä ja noin 8 kilometriä leveä saari on saksofonin muotoinen. Sen ”kaula” osoittaa luoteeseen ja ”torviosa” itään.
Skopleoksen rantaviiva on erinomainen ja sen lounaispuolta leimaavat tyynivetiset hiekkarannat. Läntisiä ja itäisiä osia hallitsevat vuoret.