Långnäs
Naantali
Lautat maahan Suomi
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Långnäsistä Naantaliin

Finnlines yhdistää Ahvenanmaan Suomen mantereeseen liikennöiden Långnäs-Naantali välillä jopa 14 kertaa viikossa. Matkat kestävät nopeimmillaan 4 tuntia 45 minuuttia.
Långnäs-Naantali väliset aikataulut sekä matkojen yleisyys saattavat vaihdella sesongin mukaan. Tarkemmat tiedot löydät tekemällä hintahaun.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ahvenanmaa - Suomi lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Långnäs - Naantali?

Lautan ylitysaika Långnäs - Naantali on noin 4h 40m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Långnäs - Naantali?

Långnäs to Naantali lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Långnäs - Naantali on 80 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Långnäs - Naantali?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Långnäs to Naantali ja tämä on
  • Finnlines

Miten voin varata lauttalippuja Långnäs - Naantali?

Varaa lautat reitiltä Långnäs kohteeseen Naantali tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Långnäs - Naantali?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Långnäs - Naantali
  • Finnlines

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Långnäs - Naantali?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Långnäs ja Naantali välillä
  • Finnlines

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Långnäs - Naantali?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Finnlines

Mikä on etäisyys Långnäs ja Naantali välillä?

Etäisyys Långnäs ja Naantali välillä on noin 106 meripeninkulmaa.

Långnäs opas

Långnäs on Suomalainen satamakaupunki Ahvenanmaalla. Kaupunki sijaitsee Lumparlandin itäisellä puolella. Lumparlandin kirkko, joka on omistettu St. Andrewille, on vanhin säilynyt puukirkko alueella ja se juontaa juurensa 1720-luvulle. Silja Linen rakentaman Långnäsin sataman suunnitteli 1960-luvun alussa arkkitehti Bengt Lundsten. Terminaali oli käytössä vuosina 1965-1975, mutta vuonna 1993 se suljettiin ja purettiin kokonaan. Uusi terminaali rakennettiin vuonna 1999 vartavasten Turku-Tukholma reittiä kulkeville suurille risteilyaluksille. Sitä käytetään myös vaihtoehtoisena satamana Maarianhaminan sataman sijasta vähämatkustajaliikenteeseen Ahvenanmaalla.

Långnäsin satamasta lähtee lauttoja Tukholmaan ja Turkuun. Lähtöselvitys automatkustajille Tukholmaan avataan 30 minuuttia ennen lähtöä ja Turkuun 1 tunti ennen lähtöä.


Naantali opas

Naantalin kaupunki sijaitsee lounais-Suomessa ja se on yksi maan tärkeimmistä matkailukohteista. Kaupunki kattaa 311,50 km2 ja suurin osa tästä alueesta koostuu saarista, vaikka suurin osa väestöstä elää itse mantereella. Useimmat saaret ovat metsän peitossa ja viljelysmaata, kun taas manner koostuu pääasiassa urbaaneista asuinalueista. Se on yksi Suomen vanhimmista kaupungeista, ja perustettiin keskiaikaisen Brigittinen Vallis Gratiae luostarin ympärille, jonka kirkko hallitsee yhä kaupungin horisonttia. Perustuskirjat allekirjoitti silloin Suomen hallitsijana toiminut Ruotsin kuningas Christopher, ja vuonna 1443 luostari sai oikeuksia kaupankäyntiin. Kaupungista tuli myös tärkeä pyhiinvaelluskohde. Nimi Naantali on suomalaistettu versio Ruotsalaisesta nimestä Nådendal. Ruotsalainen nimi annettiin suorana käännöksenä latinan ”Vallis Gratiaesta” joka kirjaimellisesti tarkoittaa "Valley of Grace".


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 20/05/002024 ja 26.5.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Finnlines 02:10 07:15 5 tuntia 5 minuuttia Jokapäiväinen
Finnlines 14:50 19:40 4 tuntia 50 minuuttia Ti, Ke
Finnlines 15:30 20:10 4 tuntia 40 minuuttia Mon, To, Pe, La, Sun

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.