Finnlines

Finnlines tarjoaa Itämerellä laajan säännöllisten lauttayhteyksien verkon, joka mahdollistaa helpon matkustuksen Suomen, Ahvenanmaan, Ruotsin, Saksan ja Venäjän välillä.

Itämeren ja Pohjanmeren johtajana Finnlines on osa maailman suurinta ro-ro-matkustaja-alus liiketoimintaa, operoiden Grimaldi Groupin kanssa, jolle kuuluu myös Minoan Lines ja Grimaldi Lines. Merimatkailun lisäksi Finnlines tarjoaa erinomaista satamapalvelua Suomen tärkeimmissä satamissa Helsingin ja Turun välillä.

Finnlinesin laivasto on nykyaikainen, mutta vaihtelee matkustajamäärineen. Laivojen keski-ikä on 12 vuotta. Lisäksi laivoilla on jää-luokitus ja suunniteltu seilaamaan kylmissä pohjoisissa olosuhteissa, taaten matkustajien mukavuuden ja turvallisuuden. Finnlinesin matkoilla voit nauttia vaivattomasta ilmapiiristä ja odottaa täydellistä palvelutarjontaa sekä mukavuuksia.

Itämeren alueella on runsaasti kiinnostavaa tekemistä kaikenikäisille matkaajille. Finnlinesin kyydissä voit tutkiskella kauniita maisemia ja uusia kiehtovia nähtävyyksiä joita et edes tiennyt olevan olemassa.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi Finnlines -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi Finnlines -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme Finnlinesiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin Finnlines kaikki reitit

Finnlines asiakasarviot

 • "Rahalle vastinetta"

  Nopea yhteys ja ruuat kuuluu hintaan eipä sitä muuta tarvitse. :)

  'Tuomas' matkusti operaattorilla Finnlines

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Matkaa koirien kanssa. "

  FinnSwan matka ja laiva tuntuu mukavammalta kuin Finfellow. Kaikki toimi niinkuin ro-ro laiva toimii. Terv entinen merimies.

  'Risto' matkusti operaattorilla Finnlines

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Saapumisaika väärin?"

  Otettiin matka koska saapuminen Naantaliin oli 09:25. Kun illalla laivalla kyselimme aamupalan ajankohtaa, selvisi että laiva saapuu klo 7:15 Naantaliin ja aamiainen alkaa klo 6. Pettymys oli aikamoinen.

  'Vesa' matkusti operaattorilla Finnlines

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hyvä reissu"

  Todella poitiivinen reissu, mannet kiilasi autolla jonoon terminaalissa mutta tätä lukuunottamatta hyvä matka.

  'Janne' matkusti operaattorilla Finnlines

  Lue lisää Näytä vähemmän