COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Finnlines

Finnlines tarjoaa Itämerellä laajan säännöllisten lauttayhteyksien verkon, joka mahdollistaa helpon matkustuksen Suomen, Ahvenanmaan, Ruotsin, Saksan ja Venäjän välillä.

Itämeren ja Pohjanmeren johtajana Finnlines on osa maailman suurinta ro-ro-matkustaja-alus liiketoimintaa, operoiden Grimaldi Groupin kanssa, jolle kuuluu myös Minoan Lines ja Grimaldi Lines. Merimatkailun lisäksi Finnlines tarjoaa erinomaista satamapalvelua Suomen tärkeimmissä satamissa Helsingin ja Turun välillä.

Finnlinesin laivasto on nykyaikainen, mutta vaihtelee matkustajamäärineen. Laivojen keski-ikä on 12 vuotta. Lisäksi laivoilla on jää-luokitus ja suunniteltu seilaamaan kylmissä pohjoisissa olosuhteissa, taaten matkustajien mukavuuden ja turvallisuuden. Finnlinesin matkoilla voit nauttia vaivattomasta ilmapiiristä ja odottaa täydellistä palvelutarjontaa sekä mukavuuksia.

Itämeren alueella on runsaasti kiinnostavaa tekemistä kaikenikäisille matkaajille. Finnlinesin kyydissä voit tutkiskella kauniita maisemia ja uusia kiehtovia nähtävyyksiä joita et edes tiennyt olevan olemassa.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi Finnlines -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi Finnlines -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme Finnlinesiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Finnlines kaikki reitit

Finnlines asiakasarviot

 • "Matka"

  Mukava matka

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Lipun hankinta netissä"

  Valikosta puuttuu kohta "jalankulkija". Jäin epävarmaksi, laskutettiinko minulta myös autosta. Lisäksi en löytänyt kohtaa, josta olisin voinut varata ateriapaketin lipun oston yhteydessä. Joten jouduin hankkimaan ateriat kalliilla hinnalla aluksessa. 2 hengen ikkunallisen naishytin hintakin oli muutamassa viikossa tuplaantunut ( oli elokuussa hintoja katsoessani noin 180€, nyt yli 300 €! (Koska en tiennyt kuin vasta edellisenä päivänä paluupäiväni, en voinut ostaa lippua kauan etukäteen. Mielestäni suorastaan törkeä hinnan korotus. Mutta hytti oli siisti ja ruoka hyvää.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Erittäin tyytyväinen "

  Mainio

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Helppoa matkantekoa"

  Matkustin koiran kanssa. Jopa oli helppoa kuin autot ajetaan samalle kannelle kuin missä lemmikki hytit ovat. Ruokailut sujui jouhevasti, olin yllättynyt "iltapalan" laajudesta. Kunnon buffa

  Lue lisää Näytä vähemmän