Finnlines

Finnlines tarjoaa Itämerellä laajan säännöllisten lauttayhteyksien verkon, joka mahdollistaa helpon matkustuksen Suomen, Ahvenanmaan, Ruotsin, Saksan ja Venäjän välillä.

Finnlinesin laivasto on nykyaikainen mutta vaihtelevainen, sillä jokaisella aluksella on eri matkustajamäärät. Laivojen keski-ikä on 12 vuotta. Lisäksi laivoilla on jää-luokitus. Jokainen alus on suunniteltu seilaamaan kylmissä ja pohjoisissa olosuhteissa, mikä takaa matkustajien mukavuuden ja turvallisuuden. Finnlinesin matkoilla voit nauttia vaivattomasta ilmapiiristä ja odottaa täydellistä palvelutarjontaa ja mukavuuksia.

Itämeren alueella on runsaasti kiinnostavaa tekemistä kaikenikäisille matkaajille ja Finnlinesin kyydissä löydät kauniita maisemia ja kiehtovia nähtävyyksiä, joiden olemassaolosta et edes tiennyt.

Finnlines on Pohjois- ja Baltian merien johtava yhtiö ja kuuluu yhteen maailman suurimmista laivayhtiöistä, Grimaldi Groupiin, joka omistaa myös Minoan Linesin ja Grimaldi Linesin. Meriliikenteen lisäksi Finnlines tarjoaa erinomaiset satamapalvelut Suomen tärkeimmissä satamissa, Helsingissä ja Turussa.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi Finnlines -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi Finnlines -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme Finnlinesiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin Finnlines kaikki reitit

Finnlines asiakasarviot

 • "Laivamatka"

  Matka oli niin kuin oltiin ajateltu kaikki meni hyvin.

  'Esko' matkusti operaattorilla Finnlines

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hyvä kyyti "

  Ihan hyvä laiva ja lyhentää matkaa Saksasta Ruotsiin. Sama raha menisi polttoaineisiin ja siltamaksuihin Tanskassa.

  'Antti' matkusti operaattorilla Finnlines

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Helppoa matkustusta "

  Mukava ja rauhallinen laiva matkustaa. Ympäripäissään olevat ihmiset puuttuivat, henkilökunta mukavaa :)

  'Anonyymi' matkusti operaattorilla Finnlines

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Finnlines"

  Yllätys oli, että illallinen ja aamiainen sisältyivät lipun hintaan. Oli myös mukavaa, että laivaan pääsi hyvissä ajoin ennen lähtöä, Kapellskär on tylsä paikka odotella.

  'Terhi' matkusti operaattorilla Finnlines

  Lue lisää Näytä vähemmän