COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Finnlines

Finnlines tarjoaa Itämerellä laajan säännöllisten lauttayhteyksien verkon, joka mahdollistaa helpon matkustuksen Suomen, Ahvenanmaan, Ruotsin, Saksan ja Venäjän välillä.

Itämeren ja Pohjanmeren johtajana Finnlines on osa maailman suurinta ro-ro-matkustaja-alus liiketoimintaa, operoiden Grimaldi Groupin kanssa, jolle kuuluu myös Minoan Lines ja Grimaldi Lines. Merimatkailun lisäksi Finnlines tarjoaa erinomaista satamapalvelua Suomen tärkeimmissä satamissa Helsingin ja Turun välillä.

Finnlinesin laivasto on nykyaikainen, mutta vaihtelee matkustajamäärineen. Laivojen keski-ikä on 12 vuotta. Lisäksi laivoilla on jää-luokitus ja suunniteltu seilaamaan kylmissä pohjoisissa olosuhteissa, taaten matkustajien mukavuuden ja turvallisuuden. Finnlinesin matkoilla voit nauttia vaivattomasta ilmapiiristä ja odottaa täydellistä palvelutarjontaa sekä mukavuuksia.

Itämeren alueella on runsaasti kiinnostavaa tekemistä kaikenikäisille matkaajille. Finnlinesin kyydissä voit tutkiskella kauniita maisemia ja uusia kiehtovia nähtävyyksiä joita et edes tiennyt olevan olemassa.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi Finnlines -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi Finnlines -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme Finnlinesiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Finnlines kaikki reitit

Finnlines asiakasarviot

 • "Upea merimatka"

  Ei ruuhkaa, kaikki toimi hienosti.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Check in"

  Laiva oli siisti. Satama-alueella oli epäselvät merkinnät, missä check in on ja harhailimme jonkin aikaa ennen kuin pääsimme perille.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Ruotsista Suomeen"

  Laivakuljetus yllätti meidät kokonaisuudessa positiivisesti. Hinta-laatusuhde oli enemmän kuin edullinen. Kaupassakin oli tarjolla laadukkaita ja mielenkiintoisia tuotteita.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "HYVÄT AIKATAULUT"

  Hyvät aikataulut= voi olla yötä laivalla iltalähdöllä tai päivälähdöllä olet illalla perillä :) Edullinen paketti moottoripyöräilijälle sekä LISÄKSI 2x ruokailu kuuluu hintaan!!! Henkilökunta auttoi moottoripyörän turvallisessa kiinnittämisessä! Laivanhenkilökunta todella ammattitaitoista, huumorintajuista sekä "nopeita" !!! KIITOS :)

  Lue lisää Näytä vähemmän