COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Finnlines

Finnlines tarjoaa Itämerellä laajan säännöllisten lauttayhteyksien verkon, joka mahdollistaa helpon matkustuksen Suomen, Ahvenanmaan, Ruotsin, Saksan ja Venäjän välillä.

Itämeren ja Pohjanmeren johtajana Finnlines on osa maailman suurinta ro-ro-matkustaja-alus liiketoimintaa, operoiden Grimaldi Groupin kanssa, jolle kuuluu myös Minoan Lines ja Grimaldi Lines. Merimatkailun lisäksi Finnlines tarjoaa erinomaista satamapalvelua Suomen tärkeimmissä satamissa Helsingin ja Turun välillä.

Finnlinesin laivasto on nykyaikainen, mutta vaihtelee matkustajamäärineen. Laivojen keski-ikä on 12 vuotta. Lisäksi laivoilla on jää-luokitus ja suunniteltu seilaamaan kylmissä pohjoisissa olosuhteissa, taaten matkustajien mukavuuden ja turvallisuuden. Finnlinesin matkoilla voit nauttia vaivattomasta ilmapiiristä ja odottaa täydellistä palvelutarjontaa sekä mukavuuksia.

Itämeren alueella on runsaasti kiinnostavaa tekemistä kaikenikäisille matkaajille. Finnlinesin kyydissä voit tutkiskella kauniita maisemia ja uusia kiehtovia nähtävyyksiä joita et edes tiennyt olevan olemassa.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi Finnlines -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi Finnlines -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme Finnlinesiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Finnlines kaikki reitit

Finnlines asiakasarviot

 • "Merimatka"

  Kotiintulomatka kauniin saariston läpi päiväsaikaan oli viihtyisää. Ruuat olivat hyviä.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Varsin mukava lauttamatka Travemunde-Helsinki"

  Neljän hengen perheelle oli täydellinen tuo lux ulkohytti, hytti oli tilava ja varustettu esim. Minibaarilla. Lautta yllätti muutenkin positiivisesti, suomen kielinen henkilökunta ( jo ohjaamassa autoja sisään), kahvilasta ostetut tuotteet sai viedä hyttiin, selkeät kuulutukset ym. Hyvä kokemus kaiken kaikkiaan.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Laivamatka"

  Helppo tapa matkustaa mantereelta Ahvenanmaalle. Erityisen mukavaa on se, että bufe kuuluu hintaan.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Rahalle vastinetta"

  Nopea yhteys ja ruuat kuuluu hintaan eipä sitä muuta tarvitse. :)

  Lue lisää Näytä vähemmän