Varaa lautta satamaan Naantali

Lauttasatamaa Naantali, Suomi palvelee usea lauttareitti, jotka vievät Kapellskär & Långnäs. Jopa 28 lähtöä viikoittain, Naantali satama yhdistää kohteen Suomi kohteisiin Ruotsi & Ahvenanmaa.

Matka-ajat vaihtelevat siten, että nopein matka kestää 4 tuntia 50 minuuttia reitillä Långnäs ja pisin 8 tuntia reitillä Kapellskär.

Vaikka tältä sivula löytyy nopea tiivistelmä matka-ajoista, suosittelemme tarkistamaan reaaliaikaiset ajat ja hinnat Naantali hintahaullamme.

Naantali -satamakartta

Klikkaa karttaa

Naantali lauttavaihtoehdot

Naantali lauttapalvelut

 • Finnlines
  • 14 lähtöä viikoittain 8 h
  • Etsi hinta
 • Finnlines
  • 14 lähtöä viikoittain 4 h 50 min
  • Etsi hinta

Naantali opas

Sijaiten Suomen lounaisrannikolla, Naantali on turistien keskuudessa suosittu kaupunki muutaman kilometrin päässä Turusta. Naantalista lähtee laivoja ainoastaan Skandinavian maiden satamiin; niihin kuuluu yhteys Långnäsiin, jonne matka kestää noin viisi tuntia sekä Kapellskäriin, jonka laiva saavuttaa kahdeksassa ja puolessa tunnissa. Molempiin satamiin lähtee laivoja kahdesti päivässä.

Mitä ajanvietettä Naantali tarjoaa?

Naantalin kylpylästä tuli kaupungin ensimmäinen vetonaula, kun se rakennettiin Kalevanniemelle 1900-luvulla ja pian kaupunkia alettiinkin kutsua lomakohteeksi. Siitä lähtien kylpylä on kasvattanut sekä kokoaan että mainettaan, muuntautuen pohjoismaiden suurimmaksi kylpyläksi. Kylpylän kasvaessa myös Naantalin suosio kasvoi niin eksponentiaalisesti, että se on nykyään pohjoismaiden suosituin lomakohde. Yksi syy Naantalin viehätykselle on sen mainio sijainti; se on lähellä suosittuja kaupunkeja, mutta suurin syy Naantalin suosiolle on Muumimaailma. Se tarjoaa täydellisen päiväretken lapsiperheille varsinki talvisin, jolloin lumeen peittynyt maisema on mitä maagisin ja jouluisin.
Naantalin keskusta houkuttelee monia vierailijoita sen vanhalla kaupungilla joka on täynnä lukuisia suloisia kahviloita, ylellisiä putiikkeja ja vieraanvaraisia ravintoloita. Heille, jotka haluavat varata Naantalin tutkimiselle muutaman päivän, kaupunki on tunnettu sen monista huippulaadun hotelleista jotka tarjoavat kohtuullisia hintoja mukavalle ja rentouttavalle lomalle.

Mitä liikennemuotoja Naantali tarjoaa?

Naantaliin on huomattavan helppo päästä - kaupunkiin pääsee kätevästi bussilla tai junalla. Kaupungin saaristoon pääsee myös vaivattomasti bussilla tai autolla ja vanhankaupungin tutkiskelu sujuu helposti jalan.

Näin pääset Naantali lauttasatamaan

 • Osoite

  Naantali, Satamatie 11, 21100 Naantali

 • Naantali majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Naantali lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Naantali majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!