Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Naantali lauttasatamaan

  • Osoite

    Satamatie 11, 21100 Naantali

  • Naantali majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Naantali lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Naantali majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Naantali lauttapalvelut

Naantali opas

Mitä ajanvietettä Naantali tarjoaa?

Naantalin kylpylästä tuli kaupungin ensimmäinen vetonaula, kun se rakennettiin Kalevanniemelle 1900-luvulla ja pian kaupunkia alettiinkin kutsua lomakohteeksi. Siitä lähtien kylpylä on kasvattanut sekä kokoaan että mainettaan, muuntautuen pohjoismaiden suurimmaksi kylpyläksi. Kylpylän kasvaessa myös Naantalin suosio kasvoi niin eksponentiaalisesti, että se on nykyään pohjoismaiden suosituin lomakohde. Yksi syy Naantalin viehätykselle on sen mainio sijainti; se on lähellä suosittuja kaupunkeja, mutta suurin syy Naantalin suosiolle on Muumimaailma. Se tarjoaa täydellisen päiväretken lapsiperheille varsinki talvisin, jolloin lumeen peittynyt maisema on mitä maagisin ja jouluisin. Naantalin keskusta houkuttelee monia vierailijoita sen vanhalla kaupungilla joka on täynnä lukuisia suloisia kahviloita, ylellisiä putiikkeja ja vieraanvaraisia ravintoloita. Heille, jotka haluavat varata Naantalin tutkimiselle muutaman päivän, kaupunki on tunnettu sen monista huippulaadun hotelleista jotka tarjoavat kohtuullisia hintoja mukavalle ja rentouttavalle lomalle.

Mitä liikennemuotoja Naantali tarjoaa?

Naantaliin on huomattavan helppo päästä - kaupunkiin pääsee kätevästi bussilla tai junalla. Kaupungin saaristoon pääsee myös vaivattomasti bussilla tai autolla ja vanhankaupungin tutkiskelu sujuu helposti jalan.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.