Book a Naantali Ferry

Port Service Summary - 2/5 Routes

Naantali

Click for map

Naantali Ferry Alternatives

Naantali Ferry Services

 • Finnlines
  • 16 Sailings Weekly 8 hr
  • Get price
 • Finnlines
  • 16 Sailings Weekly 4 hr 50 min
  • Get price

Naantali Guide

Sijaiten Suomen lounaisrannikolla, Naantali on turistien keskuudessa suosittu kaupunki muutaman kilometrin päässä Turusta. Naantalista lähtee laivoja ainoastaan Skandinavian maiden satamiin; niihin kuuluu yhteys Långnäsiin, jonne matka kestää noin viisi tuntia sekä Kapellskäriin, jonka laiva saavuttaa kahdeksassa ja puolessa tunnissa. Molempiin satamiin lähtee laivoja kahdesti päivässä.

Mitä ajanvietettä Naantali tarjoaa?

Naantalin kylpylästä tuli kaupungin ensimmäinen vetonaula, kun se rakennettiin Kalevanniemelle 1900-luvulla ja pian kaupunkia alettiinkin kutsua lomakohteeksi. Siitä lähtien kylpylä on kasvattanut sekä kokoaan että mainettaan, muuntautuen pohjoismaiden suurimmaksi kylpyläksi. Kylpylän kasvaessa myös Naantalin suosio kasvoi niin eksponentiaalisesti, että se on nykyään pohjoismaiden suosituin lomakohde. Yksi syy Naantalin viehätykselle on sen mainio sijainti; se on lähellä suosittuja kaupunkeja, mutta suurin syy Naantalin suosiolle on Muumimaailma. Se tarjoaa täydellisen päiväretken lapsiperheille varsinki talvisin, jolloin lumeen peittynyt maisema on mitä maagisin ja jouluisin.
Naantalin keskusta houkuttelee monia vierailijoita sen vanhalla kaupungilla joka on täynnä lukuisia suloisia kahviloita, ylellisiä putiikkeja ja vieraanvaraisia ravintoloita. Heille, jotka haluavat varata Naantalin tutkimiselle muutaman päivän, kaupunki on tunnettu sen monista huippulaadun hotelleista jotka tarjoavat kohtuullisia hintoja mukavalle ja rentouttavalle lomalle.

Mitä liikennemuotoja Naantali tarjoaa?

Naantaliin on huomattavan helppo päästä - kaupunkiin pääsee kätevästi bussilla tai junalla. Kaupungin saaristoon pääsee myös vaivattomasti bussilla tai autolla ja vanhankaupungin tutkiskelu sujuu helposti jalan.

How To Get To Naantali Ferry Port

 • Osoite

  Naantali, Satamatie 11, 21100 Naantali

 • Naantali Accommodation

  Port Directions Accommodation Text