Red Star Ferries

Red Star Ferries erikoistuu maiden välisiin merimatkoihin Etelä-Italian Brindisistä Albanian Vloraan ja Sarandaan sekä joillekin Kreikan saarille Joonianmerellä.

Tarjoamalla nopeimpia matkoja Italian ja Albanian välillä, Red Star Ferriesin lippulaiva Red Star 1 kulkee Brindisistä Vloraan vain neljässä ja puolessa tunnissa. Yhtiön aikatauluun kuuluu myös kaksi viikottaista matkaa Albanian Sarandaan, joka on Albanian rivieeran epävirallinen pääkaupunki sekä sesonki-matkoja luoteis-Kreikan Paxos, Kefalonia ja Zakynthos saarille.

Red Star Ferriesin laivasto koostuu suurista hyvin varustetuista aluksista jotka tarjoavat valikoiman hyttejä, mukaan lukien ylellisiä sviittejä merimaisemilla. Suurien kokojensa ansiosta laivoilla on monia palveluita ja aktiviteettiä, kahviloita, baareja, ravintoloita ja oleskelualueita kauniilla maisemilla.

Osoiteessa directferries.fi voit verrata Red Star Ferries -aikatauluja ja hintoja vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin Red Star Ferries reitit ja satamat

Operaattorin Red Star Ferries kaikki reitit