Bari
Durres
Lautat maahan Albania
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Bari satamaan Durres

Italia ja Albania yhdistyvät reitillä Bari Durres, jolla liikennöi tällä hetkellä 3 lauttayhtiötä. Adria Ferries liikennöi reittiä jopa 12 kertaa viikko, Ventouris Ferries 12 kertaa viikko & Grandi Navi Veloci kulkee reittiä jopa 12 kertaa viikko.

Kohteiden Italia ja Albania välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 36 viikko reitillä Bari Durres ja koska tarjolla on 3 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Lauttavaihtoehdot satamasta Bari satamaan Durres

Saadaksesi lisätietoa vieraile Italia - Albania lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Bari - Durres?

Lautan ylitysaika Bari - Durres on noin 8h 35m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Bari - Durres?

Bari to Durres lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Bari - Durres on 215 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Bari - Durres?

On olemassa 3 suosittuja lauttaoperaattoreita Bari ja Durres välillä. Nämä ovat
 • Adria Ferries
 • Ventouris Ferries
 • Grandi Navi Veloci

Miten voin varata lauttalippuja Bari - Durres?

Varaa lautat reitiltä Bari kohteeseen Durres tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Bari - Durres?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Bari - Durres
 • Adria Ferries
 • Ventouris Ferries
 • Grandi Navi Veloci

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Bari - Durres?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Bari ja Durres välillä
 • Adria Ferries
 • Ventouris Ferries
 • Grandi Navi Veloci

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Bari - Durres?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
 • Adria Ferries
 • Ventouris Ferries
 • Grandi Navi Veloci

Mikä on etäisyys Bari ja Durres välillä?

Etäisyys Bari ja Durres välillä on noin 155 meripeninkulmaa.

Bari opas

Bari on Barin maakunnan ja Apulian alueen pääkaupunki Adrianmerellä, Italiassa. Kaupunki on tunnettu sen satamasta ja yliopistosta. Kaupungin päänähtävyyksiä ovat muun muassa Basilica di San Nicola ja Bari Cathedral. Basilica di San Nicola rakennettiin vuonna 1087 Saint Nicholaksen jäänteiden säilyttämiseen. Nykyään ne sijaitsevat kryptassa alttarin alla. Saint Sabinus of Canokselle pyhitetty Bari Cathedralin rakentaminen aloitettiin vuonna 1034 ja se valmistui vuonna 1178.
Barin satama on yksi alueen tärkeimmistä ja se toimii Italian, Lähi-idän ja Balkanian alueiden välisenä keskuksena. Kaupungissa on kaksi erillistä satamaa. Vanha satama on lähellä vanhaa kaupunkia, ja sitä käyttävä pienet alukset ja kalastuslaivat, kun taas uudempaa satamaa käyttää isot matkustajalautat, jotka kulkevat Kreikkaan ja Albaniaan. Uusi satama on moderni ja sieltä löytyy sekä lyhyt- että pitkäaikaiset pysäköintimahdollisuudet. Satamasta pääsee Durresiin, Igoumenitsaan, Cephaloniaan, Korfulle, Patrakselle, Kotoriin ja Dubrovnikiin. Matkat Korfulle kestävät 8 tuntia ja kulkevat vain kesäkuukausina. Reitit Igoumenitsalle kestävät 9,5 tuntia ja nekin ovat toiminnassa vain kesäisin.


Durres opas

Durres sijaitsee Albanian länsirannikolla Adrianmerellä. Se on noin 35 km päässä Tiranasta, Albanian pääkaupungista, ja 30 km päässä Tirana International Airportista. Kaupunki sijaitsee yhdessä kapeimmassa pisteessä Adrianmeren rannikolla, josta Italian satama Bari on noin 300 km päässä ja Brindisi 200 km päässä. Durres on yksi suurimmista kaupungeista sekä suurin satama Albaniassa. Se on myös yksi vanhimmista kaupungeista, joka juontaa juurensa takaisin vuoteen 627 eaa. Kaupunki on koti Durres Ancient City Wallille, jota kutsutaan myös Durresin linnaksi, ja Balkanin suurin amfiteatteri sijaitsee kaupungin lähellä satamaa. Tätä ensimmäisen vuosisadan rakennusta harkitaan julistetaan parhaillaan Unescon maailmanperintökohteeksi. Joitakin tärkeitä rakennuksia Durresissa on sen pääkirjasto, kulttuurinen keskus, jossa on Aleksander Moisiu teatteri, Estrada teatteri, nukketeatteri ja filharmoninen orkesteri. Kaupungissa on myös useita museoita, kuten Durresin arkeologinen museo, Villa Reale Durres ja historiallinen museo (Aleksander Moisiun talo).


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/04/002024 ja 21.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Grandi Navi Veloci 22:00 08:00 10 tuntia Jokapäiväinen
Adria Ferries 22:00 08:00 10 tuntia Jokapäiväinen
Ventouris Ferries 22:00 08:00 10 tuntia Jokapäiväinen

Laivalla

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.