Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Brindisi lauttasatamaan

 • Autolla

  Jos matkustat pohjoisesta Brindisiin, seuraa moottoritietä Bariin ja ota A14 joonialaisella ja tyrrhenialaiselle seudulle. Lopulta seuraa tietä SS106 Calabriaan ja ota valtatie Potenzaan Salernon ja Napolin kautta.

 • Junalla

  Brindisi sijaitsee ensisijaisella reitillä, jonka varrella on muun muassa Milano, Bologna ja Bari. Voit myös ottaa junan Calabrian ja Campanian kaupunkeihin.

 • Osoite

  Viale Regina Margherita, 1 - 72100 Brindisi

 • Brindisi majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Brindisi lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Brindisi majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Brindisi lauttapalvelut

Brindisi opas

Brindisi opas

Brindisi on kaupunki Italian Apuliassa. Se on samannimisen Adrianmeren rannikon edustalla sijaitsevan maakunnan pääkaupunki. Brindisi oli Rooman laajentumista edeltävän antiikin Kreikan siirtokunta. Sen nimi tulee kreikan Brentesionin ja Messapi Brentionin kautta latinan Brundisiumista, mikä tarkoittaa peuran päätä. Kaupungin päänähtävyydet ovat Castello Svevo, parhaiten Forte a Marena tunnettu aragonialainen linna ja Duomo-katedraali.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.