Lautta satamasta Brindisi satamaan Vlora

Italia ja Albania yhdistyvät reitillä Brindisi Vlora, jolla liikennöi tällä hetkellä 3 lauttayhtiötä. Red Star Ferries liikennöi reittiä jopa 3 kertaa viikko, European Ferries 7 kertaa viikko & A-Ships Management S.A kulkee reittiä jopa 7 kertaa viikko.

Kohteiden Italia ja Albania välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 17 viikko reitillä Brindisi Vlora ja koska tarjolla on 3 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Brindisi - Vlora lauttaoperaattorit

 • Red Star Ferries
  • 3 lähtöä viikoittain 6 h
  • Etsi hinta
 • European Ferries
  • 7 lähtöä viikoittain 6 h 59 min
  • Etsi hinta
 • A-Ships Management S.A
  • 7 lähtöä viikoittain 7 h
  • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Brindisi Vlora

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Brindisi Vlora on auto ja 2 matkustajaa.

Brindisi opas

Brindisi on kaupunki Apulian alueella Italian Adrianmeren rannikolla. Kaupungin satamalla on tärkeä rooli alueen kaupankäynnissä Kreikan ja lähi-idän kanssa. Portti on luonnon muodostama satama, joka jatkuu pitkälle Adrianmeren rannikolle. Kaupunki säilyttää tärkeitä arkeologisia löytöjä ja rannikkoa, etenkin pohjoisrannikkoa, missä on useita laajoja hiekkadyynejä ja rantoja. Sisämaan maatilamatkailulla on tärkeä rooli viinien (Wine Appia) ja oliiviöljyn (Collina di Brindisi oil) ansiosta. Brindisin matkailu on kuitenkin riippuvainen italialaisista turisteista (74%, verrattuna 26% ulkomaiden kysynnästä) ja se on hyvin kausiluonteista.
Ylityksiä Brindisiltä Cephaloniaan pyörittää Maritime My Way Ferries. SNAV Aliscafi tarjoaa palveluja Brindisiltä Paxille ja Kordulle Kreikkaan, samoin kun Fragline, Blue Star Ferries ja Hellenic Mediterranean Lines jotka kulkevat myös Korfulle. Useat lauttayhtiöt yhdistävät Brindisin Igoumenitsan (Kreikka) kanssa ja kreikkalaiselle saarelle Zantelle pääsee Hellenic Mediterranean Linesilla. Lisäksi sekä Adriatica di Navigazione että Hellenic Mediterranean Lines purjehtivat Patrakselle.

Vlora opas

Albanian kaupunki Vlora, jota kutsutaan joskus myös Valonaksi, sijaitsee maan lounaisessa, jossa Adrianmeri ja Joonianmeri tapaavat. Kaupunki sijaitsee kauniilla paikalla ja on portti Albanian Rivieralle, joka sijaitsee Albanian matkailuelinkeinon ytimessä. Kaupungille on ominaista laajat palmuilla vuoratut kadut ja erillinen Välimeren ilmapiiri ja edessäsi Karaburuni niemimaan ja Sazani Island, lähellä muutamia hiekkarantoja. Kaupunki voi jäljittää historiansa takaisin 500-vuosisadalla eKr jolloin se oli satama, joka tunnettiin Aulona ja oli kuuluisa oliivi- ja viinitarhoista. Kaupunki oli tärkeä laskuportti laivojen tavaroiden kuljettamiseen Otranton ja Brindisin satamista 400-luvun aikana. Lisäksi se oli tärkeä pysäkki varakkaiden antiikin kaupunkien Apollonian ja Butrintin välillä. Apollonian ja Orichumin tuhon jälkeen siitä tuli Illyrian tärkein satama.

Vlora on Albanian toiseksi suurin satama ja sieltä on säännölliset lauttayhteydet Italian satamiin Bariin ja Brindisiin.