Brindisi
Vlora
Lautat maahan Albania
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Brindisi satamaan Vlora

Italia ja Albania yhdistyvät reitillä Brindisi Vlora, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. A-Ships Management S.A -lautta kulkee jopa 4 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 6 tuntia samalla kun Starlines reitti kulkee jopa 6 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 4 tuntia 30 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 10 ylitystä viikko reitillä Brindisi Vlora kohteiden Italia ja Albania välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Lauttavaihtoehdot satamasta Brindisi satamaan Vlora

Saadaksesi lisätietoa vieraile Italia - Albania lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Brindisi - Vlora?

Lautan ylitysaika Brindisi - Vlora on noin 5h 15m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Brindisi - Vlora?

Brindisi to Vlora lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Brindisi - Vlora on 312 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Brindisi - Vlora?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Brindisi ja Vlora välillä. Nämä ovat
  • A-Ships Management S.A
  • Starlines

Miten voin varata lauttalippuja Brindisi - Vlora?

Varaa lautat reitiltä Brindisi kohteeseen Vlora tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Brindisi - Vlora?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Brindisi - Vlora
  • A-Ships Management S.A
  • Starlines

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Brindisi - Vlora?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Brindisi ja Vlora välillä
  • A-Ships Management S.A
  • Starlines

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Brindisi - Vlora?

Ei, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lautoilla.

Mikä on etäisyys Brindisi ja Vlora välillä?

Etäisyys Brindisi ja Vlora välillä on noin 91 meripeninkulmaa.

Brindisi opas

Brindisi on kaupunki Apulian alueella Italian Adrianmeren rannikolla. Kaupungin satamalla on tärkeä rooli alueen kaupankäynnissä Kreikan ja lähi-idän kanssa. Portti on luonnon muodostama satama, joka jatkuu pitkälle Adrianmeren rannikolle. Kaupunki säilyttää tärkeitä arkeologisia löytöjä ja rannikkoa, etenkin pohjoisrannikkoa, missä on useita laajoja hiekkadyynejä ja rantoja. Sisämaan maatilamatkailulla on tärkeä rooli viinien (Wine Appia) ja oliiviöljyn (Collina di Brindisi oil) ansiosta. Brindisin matkailu on kuitenkin riippuvainen italialaisista turisteista (74%, verrattuna 26% ulkomaiden kysynnästä) ja se on hyvin kausiluonteista.
Ylityksiä Brindisiltä Cephaloniaan pyörittää Maritime My Way Ferries. SNAV Aliscafi tarjoaa palveluja Brindisiltä Paxille ja Kordulle Kreikkaan, samoin kun Fragline, Blue Star Ferries ja Hellenic Mediterranean Lines jotka kulkevat myös Korfulle. Useat lauttayhtiöt yhdistävät Brindisin Igoumenitsan (Kreikka) kanssa ja kreikkalaiselle saarelle Zantelle pääsee Hellenic Mediterranean Linesilla. Lisäksi sekä Adriatica di Navigazione että Hellenic Mediterranean Lines purjehtivat Patrakselle.


Vlora opas

Albanian kaupunki Vlora, jota kutsutaan joskus myös Valonaksi, sijaitsee maan lounaisessa, jossa Adrianmeri ja Joonianmeri tapaavat. Kaupunki sijaitsee kauniilla paikalla ja on portti Albanian Rivieralle, joka sijaitsee Albanian matkailuelinkeinon ytimessä. Kaupungille on ominaista laajat palmuilla vuoratut kadut ja erillinen Välimeren ilmapiiri ja edessäsi Karaburuni niemimaan ja Sazani Island, lähellä muutamia hiekkarantoja. Kaupunki voi jäljittää historiansa takaisin 500-vuosisadalla eKr jolloin se oli satama, joka tunnettiin Aulona ja oli kuuluisa oliivi- ja viinitarhoista. Kaupunki oli tärkeä laskuportti laivojen tavaroiden kuljettamiseen Otranton ja Brindisin satamista 400-luvun aikana. Lisäksi se oli tärkeä pysäkki varakkaiden antiikin kaupunkien Apollonian ja Butrintin välillä. Apollonian ja Orichumin tuhon jälkeen siitä tuli Illyrian tärkein satama.

Vlora on Albanian toiseksi suurin satama ja sieltä on säännölliset lauttayhteydet Italian satamiin Bariin ja Brindisiin.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 08/07/002024 ja 14.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
A-Ships Management S.A 23:59 06:30 6 tuntia 31 minuuttia Ti, To, La, Sun
Starlines 23:59 06:30 6 tuntia 31 minuuttia Ti, To, Pe, La, Sun

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.