Bar satamaan Bari lautta

Montenegro ja Italia yhdistyvät reitillä Bar Bari. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Jadrolinija. Reittiä kuljetaan jopa 2 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 7 tuntia 30 minuuttia.

Bar Bari matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Bar - Bari lauttaoperaattorit

  • Jadrolinija
    • 2 lähtöä viikoittain 7 h 30 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Bar Bari hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Bar Bari on auto ja 2 matkustajaa.

Bar opas

Bar on rannikkokaupunki ja tärkeä satama etelä-Montenegrossa. Yksi vanhimmista rakennuksista alueella, ja vanhin kristillinen uskonnollinen rakennus Montenegrossa on Bar Triconch kirkko, joka juontaa juurensa 500-luvulle. Sen jäänteet sijaitsevat keskellä kaupunkia. Siellä "Chronicle of the Priest of Duklja" ("Ljetopis popa Dukljanina") sai alkunsa 1100–luvun loppupuolella. Se on alueen tärkein keskiaikainen historiallinen ja literatuurinen työ. Sen lisäksi, että Bar on Montenegron tärkeä satama, on se ja sen ympäröivät alueet myös suosittu lomakohde. Nykyään Bar on moderni kaupunki, lähes kokonaan uudelleenrakennettu WWII:n jälkeen, josta löytyy uusia rakennuksia, leveitä bulevardeja ja paljon pysäköintitilaa.
Montenegro sijaitsee kaakkois-Euroopassa ja sillä on rannikko Adrianmerellä lounaassa ja Kroatia rajanaapurina lännessä, Bosnia ja Herzegovina luoteessa, Serbia koillisessa, Kosovo idässä ja Albania kaakossa.
Lauttapalvelut Barista vievät yleisesti Bariin Italiaan.

Bari opas

Bari on suuri satamakaupunki Adrianmeren rannikolla ja se on Italian alueen Puglian pääkaupunki. Kaupunki ei ole merkittävä matkailukohde, mutta siellä on muutama nähtävyys ja se on hyvällä paikalla tähän Italian houkuttelevaan osaan tutustumiseen. Barin historiallinen keskusta on niemellä joka ulottuu Adrianmerelle. Tätä aluetta on rakennettu vuosituhansia, mutta suurin osa arkeologiasta on hautautunut klusterin kapeita kujille, jotka muodostavat Vecchia Barin. Kaupunginosa on kuuluisa sekavuudestaan ja vierailijat lähes varmasti menettävät suuntavaistostonsa. Vanhankaupungin ja meren välillä on Barin kuuluisin kirkko, 1000–luvun romaaninen Basilica di San Nicola. Se on omistettu St. Nicholakselle ja rakennettiin pitämään hänen jäänteitä, mitkä edelleen sijaitsevat kryptassa. Tämä on tärkeä uskonnollinen kohde, ja kryptan kappeli on omistettu ortodoksisille pyhiinvaeltajille. Kirkon pääosassa on useita merkittäviä nähtävyyksiä, kuten alttarin kivikatos marmori piispan valtaistuin, mikä tunnetaan Cattedra di Eliana, 1000–luvulta.

Barin sataamsta lautat lähtevät päämäränään Durres, Igoumenista, Kefalonia, Korfu, Patras, Kotor tai Dubrovnik.