Lautta satamasta Bar satamaan Bari

Montenegro ja Italia yhdistyvät reitillä Bar Bari. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Jadrolinija. Reittiä kuljetaan jopa 1 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 11 tuntia.

Bar Bari matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Bar - Bari lauttaoperaattorit

  • Jadrolinija
    • 1 lähtö viikoittain 11 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Bar Bari

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Bar Bari on auto ja 2 matkustajaa.

Bar opas

Bar on rannikkokaupunki ja tärkeä satama etelä-Montenegrossa. Yksi vanhimmista rakennuksista alueella, ja vanhin kristillinen uskonnollinen rakennus Montenegrossa on Bar Triconch kirkko, joka juontaa juurensa 500-luvulle. Sen jäänteet sijaitsevat keskellä kaupunkia. Siellä "Chronicle of the Priest of Duklja" ("Ljetopis popa Dukljanina") sai alkunsa 1100–luvun loppupuolella. Se on alueen tärkein keskiaikainen historiallinen ja literatuurinen työ. Sen lisäksi, että Bar on Montenegron tärkeä satama, on se ja sen ympäröivät alueet myös suosittu lomakohde. Nykyään Bar on moderni kaupunki, lähes kokonaan uudelleenrakennettu WWII:n jälkeen, josta löytyy uusia rakennuksia, leveitä bulevardeja ja paljon pysäköintitilaa.
Montenegro sijaitsee kaakkois-Euroopassa ja sillä on rannikko Adrianmerellä lounaassa ja Kroatia rajanaapurina lännessä, Bosnia ja Herzegovina luoteessa, Serbia koillisessa, Kosovo idässä ja Albania kaakossa.
Lauttapalvelut Barista vievät yleisesti Bariin Italiaan.

Bari opas

Bari on suuri satamakaupunki Adrianmeren rannikolla ja se on Italian Puglia-alueen pääkaupunki. Kaupunki ei ole merkittävä matkailukohde, mutta siellä on muutama nähtävyys ja se on hyvällä paikalla tähän Italian houkuttelevaan osaan tutustumiseen. Barin historiallinen keskusta on niemellä, joka ulottuu Adrianmerelle. Tätä aluetta on rakennettu vuosituhansia, mutta suurin osa arkeologiasta on hautautunut Vecchia Barin kapeiden kujien alle. Tämä kaupunginosa on kuuluisa sekavuudestaan, ja vierailijat lähes varmasti menettävät suuntavaistostonsa. Vanhankaupungin ja meren välillä on Barin kuuluisin kirkko, 1000–luvun romaaninen Basilica di San Nicola. Se on omistettu St. Nicholakselle ja rakennettiin pitämään hänen jäänteitään, jotka sijaitsevat edelleen kryptassa. Tämä on tärkeä uskonnollinen kohde, ja kryptan kappeli on omistettu ortodoksisille pyhiinvaeltajille. Kirkon pääosassa on useita merkittäviä nähtävyyksiä, kuten alttarin marmorikatos, sekä Cattedra di Elia-niminen piispan valtaistuin 1000–luvulta.

Barin satamasta lautat lähtevät Durresiin, Igoumenistaan, Kefaloniaan, Korfuun, Patrakselle, Kotoriin ja Dubrovnikiin.