Bar
Bari
Lautat maahan Italia
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Bar satamaan Bari

Direct Ferriesien kautta voit vertailla lauttoja maasta Montenegro maahan Italia reitillä Bar Bari nopealla ja helpolla saatavuus- ja hintahaullamme.

Löydä kaikkien lauttaoperaattorien ajankohtaiset aikataulut ja hinnat reitillä Bar Bari ja vertaile niitä ennen kuin päätät ihanteellisen vaihtoehdon yiltyksellesi.

Vertaile lukuisia ylityksiä ja lautta-aikatauluja reitille Bar Bari Internetissä valitsemalla lähtöpaikka hakukoneessa Bar Bari Aikataulut & hinnat ja paina etsi-nappia.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Montenegro - Italia lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Bar - Bari?

On olemassa 0 lauttaoperaattoria Bar to Bari ja tämä on

Miten voin varata lauttalippuja Bar - Bari?

Varaa lautat reitiltä Bar kohteeseen Bari tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Bar - Bari?

Ei, et voi matkustaa jalkaisin matkustajana, tällä hetkellä voit matkustaa lautalla vain ajoneuvon kanssa.

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Bar - Bari?

Ei, lautalla voi matkustaa vain jalan.

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Bar - Bari?

Ei, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lautoilla.

Bar opas

Bar on rannikkokaupunki ja tärkeä satama etelä-Montenegrossa. Yksi vanhimmista rakennuksista alueella, ja vanhin kristillinen uskonnollinen rakennus Montenegrossa on Bar Triconch kirkko, joka juontaa juurensa 500-luvulle. Sen jäänteet sijaitsevat keskellä kaupunkia. Siellä "Chronicle of the Priest of Duklja" ("Ljetopis popa Dukljanina") sai alkunsa 1100–luvun loppupuolella. Se on alueen tärkein keskiaikainen historiallinen ja literatuurinen työ. Sen lisäksi, että Bar on Montenegron tärkeä satama, on se ja sen ympäröivät alueet myös suosittu lomakohde. Nykyään Bar on moderni kaupunki, lähes kokonaan uudelleenrakennettu WWII:n jälkeen, josta löytyy uusia rakennuksia, leveitä bulevardeja ja paljon pysäköintitilaa.
Montenegro sijaitsee kaakkois-Euroopassa ja sillä on rannikko Adrianmerellä lounaassa ja Kroatia rajanaapurina lännessä, Bosnia ja Herzegovina luoteessa, Serbia koillisessa, Kosovo idässä ja Albania kaakossa.
Lauttapalvelut Barista vievät yleisesti Bariin Italiaan.


Bari opas

Bari on suuri satamakaupunki Adrianmeren rannikolla ja se on Italian Puglia-alueen pääkaupunki. Kaupunki ei ole merkittävä matkailukohde, mutta siellä on muutama nähtävyys ja se on hyvällä paikalla tähän Italian houkuttelevaan osaan tutustumiseen. Barin historiallinen keskusta on niemellä, joka ulottuu Adrianmerelle. Tätä aluetta on rakennettu vuosituhansia, mutta suurin osa arkeologiasta on hautautunut Vecchia Barin kapeiden kujien alle. Tämä kaupunginosa on kuuluisa sekavuudestaan, ja vierailijat lähes varmasti menettävät suuntavaistostonsa. Vanhankaupungin ja meren välillä on Barin kuuluisin kirkko, 1000–luvun romaaninen Basilica di San Nicola. Se on omistettu St. Nicholakselle ja rakennettiin pitämään hänen jäänteitään, jotka sijaitsevat edelleen kryptassa. Tämä on tärkeä uskonnollinen kohde, ja kryptan kappeli on omistettu ortodoksisille pyhiinvaeltajille. Kirkon pääosassa on useita merkittäviä nähtävyyksiä, kuten alttarin marmorikatos, sekä Cattedra di Elia-niminen piispan valtaistuin 1000–luvulta.

Barin satamasta lautat lähtevät Durresiin, Igoumenistaan, Kefaloniaan, Korfuun, Patrakselle, Kotoriin ja Dubrovnikiin.


Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.