Ionian Group

Levante Ferries on yksi Länsi-Kreikan Jooniansaarten alueen johtavista lauttayhtiöistä. Se tarjoaa säännöllisiä reittejä Zakynthoksesta, Kefaloniasta ja Ithacasta Kylliniin ja Patraan.

Levante Ferries muodostui vuonna 2015 Levanten, Ionissoksen ja Zante Ferriesin yhdistyttyä. Yritysten yhteisellä tiedolla ja kokemuksellaan he loivat yhden Kreikan lautta-alan suurimmista nimistä.

Yksi laivaton neljästä lautasta, Fior Di Levante, äänestettiin 'maailman kauneimmaksi lautaksi' vuoden 2015 Internation Shippax Awardsissa. Lautta on myös suunniteltu parhaimmalla saatavalla turvallisuusteknologialla, ja se pystyy kantamaan yli tuhat matkustajaa ja 300 autoa kerralla.

Mare di Levante on suosittu asiakkaiden joukossa tilavien ja ylellisten huoneidensa ansiosta. Kuten kaikki Levante Ferries in lautat, se sisältää ilmastoinnin, televisioita, mukavia oleskelualueita ja WiFin.

Speedrunner III tarjoaa nopeimman ylityksen, sillä sen maksiminopeus on 38 solmua. Andreas Kalvosilla sen sijaan on suuri ulkokansi, jolta matkustajat pystyvät nauttimaan Välimeren upeista näkymistä.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi Ionian Group -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi Ionian Group -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme Ionian Groupiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin Ionian Group kaikki reitit