Ithaka
Patras
Lautat maahan Kreikka
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Ithaka satamaan Patras

Jooniansaaret ja Kreikka yhdistyvät reitillä Ithaka Patras, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Levante Ferries -lautta kulkee jopa 6 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 3 tuntia 55 minuuttia samalla kun Kefalonian Lines reitti kulkee jopa 0 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 3 tuntia 25 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 6 ylitystä viikko reitillä Ithaka Patras kohteiden Jooniansaaret ja Kreikka välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Jooniansaaret - Kreikka lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Ithaka - Patras?

Lautan ylitysaika Ithaka - Patras on noin 3h 40m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Ithaka - Patras?

Ithaka to Patras lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Ithaka - Patras on 62 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Ithaka - Patras?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Ithaka ja Patras välillä. Nämä ovat
  • Levante Ferries
  • Kefalonian Lines

Miten voin varata lauttalippuja Ithaka - Patras?

Varaa lautat reitiltä Ithaka kohteeseen Patras tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Ithaka ja Patras välillä?

Etäisyys Ithaka ja Patras välillä on noin 62 meripeninkulmaa.

Ithaka opas

Ithaka on kreikkalainen saari joka sijaitsee Joonianmerellä ja on osa Joonianmeren saariryhmää. Ithaka sijaitsee Kefalonian koillisrannikolla ja on näköetäisyydellä Kreikan mantereelta. Saari koostuu kahdesta osasta, jotka on yhdistetty kapealla maakaistaleella, joka on noin 600 metriä leveä. Kaksi osaa liittää suuren lahden Moloksen. Saaren pääkaupungissa, Ithakissa, on yksi maailman suurimmista luonnon satamista jota vartioi Lazaretton luoto. Luodossa sijaitsee church of The Savior ja vanhan vankilan jäänteet. Saaren eteläosassa sijaitseva Ithaki on kaunis asutus, joka on onnistunut säilyttämään perinteisen Joonialaisen arkkitehtuurin. Kaupungissa on vuokrattavia huoneita, ravintoloita ja baareja, kauppoja ja markkinoita sekä baareja ja klubeja. Etelä- Ithakissa sijaitseva Nymfien luola on suosittu nähtävyys. Sitä kutsutaan myös marmoriluolaksi ja sillä on kaksi sisäänkäyntiä; yksi jumalille ja yksi kuolevaisille. Se on koristeltu kauniilla riippukivillä, ja Homerin mukaan Odysseus piilotti lahjoja, joita Alkinoos, Feakesen kuningas antoi hänelle, luolaan.

Ithakin satama on yhdistetty lautalla Kefaloniaan, Lefkadaan, Patraan ja Astakokseen ja Kefalonian kautta myös Patrakseen.


Patras opas

Kreikan kaupunki Patras sijaitsee noin 215 kilometriä Ateenasta länteen ja on Länsi-Kreikan pääkaupunki pohjois-Peloponnesoksella. Vierailijioden kannattaa aloittaa kaupungin tutkiminen Aghiou Nikolaoulta, joka on kaupungin tunnetuin kävelykatu, joka on lähellä vanhaa kaupunkia. Kävele sen mukulakivikatuja, ja ihaile mahtavia värikkäitä uusklassisia kartanoita, jotka toimivat muistutuksena kaupungin kunniakkaasta menneisyydestä. Vieraile kaupungin keskiaikaisessa linnassa, joka on rakennettu 500-luvun jälkipuoliskolla antiikin Akropoliksen raunioille. Sen pinta-ala on noin 22 neliömetriä. Linna koostuu kolmionmuotoisesta ulkoisesta yhdisteestä torneilla ja valleilla.

Ympäri Patrasta on useita paikkoja, jotka kunnioittavat kuuluisaa kreikkalaista runoilijaa Kostis Palamasta. Talo, jossa hän syntyi, on niistä mielenkiintoisin. Kun hän muutti Ateenaan, talosta tuli italialaisen Seraon perheen talo. Tästä johtuen talo on myös italialaisen kirjailija Matilde Serao syntypaikka. Nykyisin talossa on Kostis Palamas Institution. Tunnetuin patsas hänestä seisoo Ypsilá Alonian aukiolla.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/07/002024 ja 21.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Levante Ferries 07:40 12:00 4 tuntia 20 minuuttia Ti, Ke, To, Pe
Levante Ferries 08:45 12:40 3 tuntia 55 minuuttia Mon, La, Sun

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.