COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ithaka - Patras on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Jooniansaaret - Kreikka lautat sivullamme.

Ithaka - Patras lauttaoperaattorit

    • 3 Sailings Weekly 3 hr 30 min
    • Get price
    • 7 Sailings Weekly 3 hr 25 min
    • Get price

Lautta satamasta Ithaka satamaan Patras

Jooniansaaret ja Kreikka yhdistyvät reitillä Ithaka Patras, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Levante Ferries -lautta kulkee jopa 3 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 3 tuntia 30 minuuttia samalla kun Kefalonian Lines reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 3 tuntia 25 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 10 ylitystä viikko reitillä Ithaka Patras kohteiden Jooniansaaret ja Kreikka välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Patras opas

Kreikan kaupunki Patras sijaitsee noin 215 kilometriä Ateenasta länteen ja on Länsi-Kreikan pääkaupunki pohjois-Peloponnesoksella. Vierailijioden kannattaa aloittaa kaupungin tutkiminen Aghiou Nikolaoulta, joka on kaupungin tunnetuin kävelykatu, joka on lähellä vanhaa kaupunkia. Kävele sen mukulakivikatuja, ja ihaile mahtavia värikkäitä uusklassisia kartanoita, jotka toimivat muistutuksena kaupungin kunniakkaasta menneisyydestä. Vieraile kaupungin keskiaikaisessa linnassa, joka on rakennettu 500-luvun jälkipuoliskolla antiikin Akropoliksen raunioille. Sen pinta-ala on noin 22 neliömetriä. Linna koostuu kolmionmuotoisesta ulkoisesta yhdisteestä torneilla ja valleilla.

Ympäri Patrasta on useita paikkoja, jotka kunnioittavat kuuluisaa kreikkalaista runoilijaa Kostis Palamasta. Talo, jossa hän syntyi, on niistä mielenkiintoisin. Kun hän muutti Ateenaan, talosta tuli italialaisen Seraon perheen talo. Tästä johtuen talo on myös italialaisen kirjailija Matilde Serao syntypaikka. Nykyisin talossa on Kostis Palamas Institution. Tunnetuin patsas hänestä seisoo Ypsilá Alonian aukiolla.