COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Jooniansaaret - Kefalonia lautat sivullamme.

Ithaka - Sami lauttaoperaattorit

    • 7 lähtöä viikoittain 25 min
    • Etsi hinta
    • 7 lähtöä viikoittain 20 min
    • Etsi hinta

Lautta satamasta Ithaka satamaan Sami

Jooniansaaret ja Kefalonia yhdistyvät reitillä Ithaka Sami, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Kefalonian Lines -lautta kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 25 minuuttia samalla kun Levante Ferries reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 20 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 14 ylitystä viikko reitillä Ithaka Sami kohteiden Jooniansaaret ja Kefalonia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Ithaka opas

Ithaka on kreikkalainen saari joka sijaitsee Joonianmerellä ja on osa Joonianmeren saariryhmää. Ithaka sijaitsee Kefalonian koillisrannikolla ja on näköetäisyydellä Kreikan mantereelta. Saari koostuu kahdesta osasta, jotka on yhdistetty kapealla maakaistaleella, joka on noin 600 metriä leveä. Kaksi osaa liittää suuren lahden Moloksen. Saaren pääkaupungissa, Ithakissa, on yksi maailman suurimmista luonnon satamista jota vartioi Lazaretton luoto. Luodossa sijaitsee church of The Savior ja vanhan vankilan jäänteet. Saaren eteläosassa sijaitseva Ithaki on kaunis asutus, joka on onnistunut säilyttämään perinteisen Joonialaisen arkkitehtuurin. Kaupungissa on vuokrattavia huoneita, ravintoloita ja baareja, kauppoja ja markkinoita sekä baareja ja klubeja. Etelä- Ithakissa sijaitseva Nymfien luola on suosittu nähtävyys. Sitä kutsutaan myös marmoriluolaksi ja sillä on kaksi sisäänkäyntiä; yksi jumalille ja yksi kuolevaisille. Se on koristeltu kauniilla riippukivillä, ja Homerin mukaan Odysseus piilotti lahjoja, joita Alkinoos, Feakesen kuningas antoi hänelle, luolaan.

Ithakin satama on yhdistetty lautalla Kefaloniaan, Lefkadaan, Patraan ja Astakokseen ja Kefalonian kautta myös Patrakseen.


Sami opas

Sami on kaupunki Kreikan saarella Kefalonialla joka sijaitsee Joonianmerellä. Jotkut parhaista rannoista saarella sijaitsevat Argostolissa, kuten Lepeda ja Minia. Sami on erittäin turisti-ystävällinen kaupunki ja on noin 4 km koilliseen Antisamoksen rannasta, erityisesti upea, kiviranta ja viehättävä kukkuloita. Kuitenkin parasta mitä Kefalonialla on tarjota on Myrtoksen Beach, etelään Assokselta, joka ylpeilee valkoisella hiekalla, kalkkikivikallioilla, ja kirkkaalla sinisellä vedellä. Saarella on joitakin mielenkiintoisia maamerkkejä hajallaan ympäri saarta ja myös kiehtovia arkeologisia kaivauksia kuten roomalainen huvila Skala, ja myös Akropolis Sami, joka on peräisin 5. vuosisadalla eKr, joka tarjoaa perusteellista tietoa sen menneisyydestä. Livatho Valleyssa, Pyhän Yrjön linnalla on toinen vaikuttava rakenne rooman ajalta, josta sitä ympäröivine aluein käytetään usein nimitystä "Kastro". Cephaloniassa on suuria onkaloita, kuten Drogarai Cave ja Melissani Cave, jotka molemmat sijaitsevat Samilla. Melissani Cave on erityisen kuuluisa ja on valtava maanalainen järvi, jossa on tummansininen väri ja siihen voi tutustua parhaiten veneellä.