Ithaka
Sami
Lautat maahan Kefalonia
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Ithaka satamaan Sami

Jooniansaaret ja Kefalonia yhdistyvät reitillä Ithaka Sami, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Kefalonian Lines -lautta kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 25 minuuttia samalla kun Levante Ferries reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 20 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 14 ylitystä viikko reitillä Ithaka Sami kohteiden Jooniansaaret ja Kefalonia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Jooniansaaret - Kefalonia lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Ithaka - Sami?

Lautan ylitysaika Ithaka - Sami on noin 22m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Ithaka - Sami?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Ithaka ja Sami välillä. Nämä ovat
  • Kefalonian Lines
  • Levante Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Ithaka - Sami?

Varaa lautat reitiltä Ithaka kohteeseen Sami tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Ithaka opas

Ithaka on kreikkalainen saari joka sijaitsee Joonianmerellä ja on osa Joonianmeren saariryhmää. Ithaka sijaitsee Kefalonian koillisrannikolla ja on näköetäisyydellä Kreikan mantereelta. Saari koostuu kahdesta osasta, jotka on yhdistetty kapealla maakaistaleella, joka on noin 600 metriä leveä. Kaksi osaa liittää suuren lahden Moloksen. Saaren pääkaupungissa, Ithakissa, on yksi maailman suurimmista luonnon satamista jota vartioi Lazaretton luoto. Luodossa sijaitsee church of The Savior ja vanhan vankilan jäänteet. Saaren eteläosassa sijaitseva Ithaki on kaunis asutus, joka on onnistunut säilyttämään perinteisen Joonialaisen arkkitehtuurin. Kaupungissa on vuokrattavia huoneita, ravintoloita ja baareja, kauppoja ja markkinoita sekä baareja ja klubeja. Etelä- Ithakissa sijaitseva Nymfien luola on suosittu nähtävyys. Sitä kutsutaan myös marmoriluolaksi ja sillä on kaksi sisäänkäyntiä; yksi jumalille ja yksi kuolevaisille. Se on koristeltu kauniilla riippukivillä, ja Homerin mukaan Odysseus piilotti lahjoja, joita Alkinoos, Feakesen kuningas antoi hänelle, luolaan.

Ithakin satama on yhdistetty lautalla Kefaloniaan, Lefkadaan, Patraan ja Astakokseen ja Kefalonian kautta myös Patrakseen.


Sami opas

Sami on kaupunki Kreikan saarella Kefalonialla joka sijaitsee Joonianmerellä. Jotkut parhaista rannoista saarella sijaitsevat Argostolissa, kuten Lepeda ja Minia. Sami on erittäin turisti-ystävällinen kaupunki ja on noin 4 km koilliseen Antisamoksen rannasta, erityisesti upea, kiviranta ja viehättävä kukkuloita. Kuitenkin parasta mitä Kefalonialla on tarjota on Myrtoksen Beach, etelään Assokselta, joka ylpeilee valkoisella hiekalla, kalkkikivikallioilla, ja kirkkaalla sinisellä vedellä. Saarella on joitakin mielenkiintoisia maamerkkejä hajallaan ympäri saarta ja myös kiehtovia arkeologisia kaivauksia kuten roomalainen huvila Skala, ja myös Akropolis Sami, joka on peräisin 5. vuosisadalla eKr, joka tarjoaa perusteellista tietoa sen menneisyydestä. Livatho Valleyssa, Pyhän Yrjön linnalla on toinen vaikuttava rakenne rooman ajalta, josta sitä ympäröivine aluein käytetään usein nimitystä "Kastro". Cephaloniassa on suuria onkaloita, kuten Drogarai Cave ja Melissani Cave, jotka molemmat sijaitsevat Samilla. Melissani Cave on erityisen kuuluisa ja on valtava maanalainen järvi, jossa on tummansininen väri ja siihen voi tutustua parhaiten veneellä.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 17/06/002024 ja 23.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Levante Ferries 07:40 08:00 20 minuuttia Jokapäiväinen
Levante Ferries 17:15 17:35 20 minuuttia Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.