Zakynthos
Kyllini
Lautat maahan Kreikka
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Zakynthos satamaan Kyllini

Zakynthos ja Kreikka yhdistyvät reitillä Zakynthos Kyllini, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Kefalonian Lines -lautta kulkee jopa 3 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 1 hour samalla kun Levante Ferries reitti kulkee jopa 7 kertaa päivässä ja matka kestää nopeimmillaan 1 tunti 15 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 10 ylitystä päivä reitillä Zakynthos Kyllini kohteiden Zakynthos ja Kreikka välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Zakynthos - Kreikka lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Zakynthos - Kyllini?

Lautan ylitysaika Zakynthos - Kyllini on noin 1h 07m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Zakynthos - Kyllini?

Zakynthos to Kyllini lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Zakynthos - Kyllini on 72 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Zakynthos - Kyllini?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Zakynthos ja Kyllini välillä. Nämä ovat
  • Kefalonian Lines
  • Levante Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Zakynthos - Kyllini?

Varaa lautat reitiltä Zakynthos kohteeseen Kyllini tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Zakynthos - Kyllini?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Zakynthos - Kyllini
  • Levante Ferries

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Zakynthos - Kyllini?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Zakynthos ja Kyllini välillä
  • Levante Ferries

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Zakynthos - Kyllini?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Levante Ferries

Mikä on etäisyys Zakynthos ja Kyllini välillä?

Etäisyys Zakynthos ja Kyllini välillä on noin 17 meripeninkulmaa.

Zakynthos opas

Zakynthos, jota joskus kutsutaan Zanteksi, on kreikkalainen saari Joonianmerellä. Se on kolmanneksi suurin Jooniansaari. Saari on noin 20 km länteen Kreikan mantereelta ja noin 15 km etelään Kefalonian saarelta. Tunnetuin maamerkki on Navagion ranta. Se on lahdelma lounaisrannalla, eristetty korkeilla kallioilla ja sinne pääseekin vain veneellä tai laskuvarjolla. Ranta ja merenpohja on valmistettu valkoisista kivistä, ja sitä ympäröi turkoosi vesi. Se on nimetty haaksirikkoutuneen aluksen mukaan (MV Panagiotis), joka upposi rannalla noin 1980. Harjun alueella Anafonitriassa on pieni näköalatasanne, josta on näköala haaksirikkoon, ja siellä on luostari lähellä. Alueen ainutlaatuiset ja upeat näköalat ovat suosikki BASE-hyppääjien suosiossa, ja vuosittain merkittävä BASE-tapahtuma pidetään Navagiossa elokuun lopussa.

Zakynthosksessa on kaksi porttia. Pääsatama sijaitsee Zakynthoksen kaupungissa ja toinen satamaa kylässä Agios Nikolaos. Pääsatamasta on yhteys Killinin satamaan, joka on mantereelta saapuvien ajoreitin varrella. Agios Nikolaosksen satamasta on yhteys satamaan Pesada saarella Kefalonia.


Kyllini opas

Kreikan kaupunki Kyllini sijaitsee Peloponnesoksen niemimaan läntisimmällä koukulla. Se on ehkä parhaiten tunnettu sen satamasta, joka on kiireinen lauttojen saapuessa ja lähtiessä. Mutta sitä pitää katsoa muustakin näkökulmasta kuin vain satamakaupunkina. Kaupungissa on mahtava tausta, jossa keskiaikainen linna seisoo vartijana yli paksun mäntymetsän, kohdaten kaupungin. Se merkitsee myös 11 kilometrin pituisen rantaviivan alun. Linnalta, joka seisoo kaupungin korkeimmalla kohdalla, kaikki tiet johtavat Kyllinin kaupungin keskustaan, jossa on aukioita vuorattu tavernoilla ja kaupoilla. Terrakottakatetut talot ja asunnot on rakennettu hajalleen alas kohti rantaa, joka on paratiisi rauhalle ja hiljaisuudelle.

Kaupungissa on useita Rooman ja Kreikan rauniot, mutta Chlemoutsin Crusader-linnoitus on suosituin ja ehkä merkittävin. Se tarjoaa meri- ja vuoristonäkymät jotka sopisivat kuninkaalle. Tällä graniitti kimpaleella on myös värikäs historia – sitä on asuttanut germaaniset heimot, turkkilaiset ja venetsialaiset. Kaikki ovat muokanneet miltä se näyttää, ja porttien, pyöreiden tornien, pihojen, vesisäiliöiden, kappelin ja moskeijan jäännökset ovat kaikki osa sen meikkiä.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 17/06/002024 ja 23.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Levante Ferries 05:30 06:45 1 tunti 15 minuuttia Ti, Ke, To, Pe, La, Sun
Levante Ferries 07:30 08:45 1 tunti 15 minuuttia Mon
Levante Ferries 08:00 09:15 1 tunti 15 minuuttia Ti, Ke, To, Pe, La, Sun
Levante Ferries 10:30 11:45 1 tunti 15 minuuttia Jokapäiväinen
Levante Ferries 13:00 14:15 1 tunti 15 minuuttia Jokapäiväinen
Levante Ferries 15:15 16:30 1 tunti 15 minuuttia Jokapäiväinen
Levante Ferries 19:30 20:45 1 tunti 15 minuuttia Mon, Ti, Ke, To, Pe, Sun
Levante Ferries 19:35 20:50 1 tunti 15 minuuttia La

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.