Laiva Kyllinistä Porokselle

Kefalonia Lines sekä Ionian Group yhdistävät Kreikan Kefalonian saareen liikennöiden Kyllini-Poros reitillä. Kefalonian Lines kulkee jopa 14 kertaa viikossa kun taas Ionian Group matkaa 4 kertaa päivässä. Matkat kestävät nopeimmillaan tunnin ja 20 minuuttia.

Satamien välillä tehdään täten jopa 42 ylitystä viikoittain. Vertaa laivayhtiöiden hintoja löytääksesi parhaan hinnan ja ajankohdan matkallesi.

Kyllini - Poros lauttaoperaattorit

  • Kefalonian Lines
    • 14 lähtöä viikoittain 1 h 20 min
    • Etsi hinta
  • Ionian Group
    • 5 lähtöä päivittäin 1 h 30 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Kyllini Poros

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Kyllini Poros on auto ja 2 matkustajaa.

Kyllini opas

Kyllini on satamakaupunki joka sijaitsee Kastro-Kyllinin alueella Kreikassa. Kaupunki sijaitsee Joonianmeren rannikolla ja on 11 km länteen Andravidasta, 28 km koilliseen Zakynthoksesta ja 39 km luoteeseen Pyrgoksesta. Ympäröivä alue Fournia Beach Kyllini on kaunis ranta jossa on kultaista hiekkaa ja monet kävijät hyödyntävät Kyllinin luonnonkylpylät. Kaupunki on noin 40 minuutin ajomatkan päässä antiikin Olympiasta ja siellä sijaitsee Chlemoutsin linna, joka koostuu kuusikulmaisesta päälinnasta sekä sisäpihasta. Linna on suojattu ympäröivältä alueelta sen muureilla, joilla on torneja pitkin sen pituutta.

Kaupungin satamasta on useita lauttayhteyksiä Zakynthokselle, Kefaloniaan, Argostoliin, Porokseen, Ithakaan ja Samille.