COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Kyllini - Poros (Kefalonia) on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kreikka - Kefalonia lautat sivullamme.

Kyllini - Poros (Kefalonia) lauttaoperaattorit

    • 14 Sailings Weekly 1 hour 20 min
    • Get price
    • 5 Sailings Daily 1 hour 30 min
    • Get price

Laiva Kyllinistä Porokselle

Kefalonia Lines sekä Ionian Group yhdistävät Kreikan Kefalonian saareen liikennöiden Kyllini-Poros reitillä. Kefalonian Lines kulkee jopa 14 kertaa viikossa kun taas Ionian Group matkaa 4 kertaa päivässä. Matkat kestävät nopeimmillaan tunnin ja 20 minuuttia.

Satamien välillä tehdään täten jopa 42 ylitystä viikoittain. Vertaa laivayhtiöiden hintoja löytääksesi parhaan hinnan ja ajankohdan matkallesi.

Kyllini opas

Kyllini on satamakaupunki joka sijaitsee Kastro-Kyllinin alueella Kreikassa. Kaupunki sijaitsee Joonianmeren rannikolla ja on 11 km länteen Andravidasta, 28 km koilliseen Zakynthoksesta ja 39 km luoteeseen Pyrgoksesta. Ympäröivä alue Fournia Beach Kyllini on kaunis ranta jossa on kultaista hiekkaa ja monet kävijät hyödyntävät Kyllinin luonnonkylpylät. Kaupunki on noin 40 minuutin ajomatkan päässä antiikin Olympiasta ja siellä sijaitsee Chlemoutsin linna, joka koostuu kuusikulmaisesta päälinnasta sekä sisäpihasta. Linna on suojattu ympäröivältä alueelta sen muureilla, joilla on torneja pitkin sen pituutta.

Kaupungin satamasta on useita lauttayhteyksiä Zakynthokselle, Kefaloniaan, Argostoliin, Porokseen, Ithakaan ja Samille.