COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Sami - Ithaka on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kefalonia - Jooniansaaret lautat sivullamme.

Sami - Ithaka lauttaoperaattorit

    • 7 Sailings Weekly 25 min
    • Get price
    • 7 Sailings Weekly 20 min
    • Get price

Lautta satamasta Sami satamaan Ithaka

Kefalonia ja Jooniansaaret yhdistyvät reitillä Sami Ithaka, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Kefalonian Lines -lautta kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 25 minuuttia samalla kun Levante Ferries reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 20 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 14 ylitystä viikko reitillä Sami Ithaka kohteiden Kefalonia ja Jooniansaaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Sami opas

Sami on kaupunki joka sijaitsee Kreikan Kefalonian saarella Joonianmerellä. Sami on Kefalonian koillisrannikolla, 20 km päässä pääkaupunki Argostolista. Se on kiireinen työsatama samoin kuin kuvankaunis kaupunki. Kaupunki sijaitsee laajalla lahdella pitkien puiden reunustamalla rannalla josta on upeat näkymät Ithacan saarelle. Rannan äärellä on useita baareja, tavernoja ja ravintoloita, joissa tarjoillaanmyös paikallisesten kalastusalusten päivän saalista. Samin lähin ranta on Antisamoksen valkoisten kivien ranta, se on loistava uimiselle ja on lyhyen kävelymatkan päässä kaupungista. Myös Karavomilos-ranta on vain 2 km kaupungista ja ihana lomakohde Agia Efimia vain 8 km päässä Samista.


Samissa on kaksi lauttasatamaa joissa on valkovatsa-aratteja sekä Samin kuuluisa risteilyalussatama. Kreikan lauttaliikenne on parantunut huomattavasti vuosien varrella ja nyt lauttamatka mantereelle, Patrakselle on todellinen herkkupala.