Sami
Ithaka
Lautat maahan Jooniansaaret
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Sami satamaan Ithaka

Kefalonia ja Jooniansaaret yhdistyvät reitillä Sami Ithaka, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Kefalonian Lines -lautta kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 25 minuuttia samalla kun Levante Ferries reitti kulkee jopa 3 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 20 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 10 ylitystä viikko reitillä Sami Ithaka kohteiden Kefalonia ja Jooniansaaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kefalonia - Jooniansaaret lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

 • Kuinka pitkä on lautta Sami - Ithaka?

  Lautan ylitysaika Sami - Ithaka on noin 22m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.
 • Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Sami - Ithaka?

  On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Sami ja Ithaka välillä. Nämä ovat
  • Kefalonian Lines
  • Levante Ferries
 • Miten voin varata lauttalippuja Sami - Ithaka?

  Varaa lautat reitiltä Sami kohteeseen Ithaka tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.
 • Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Sami - Ithaka?

  Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Sami - Ithaka
  • Kefalonian Lines
  • Levante Ferries
 • Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Sami - Ithaka?

  Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Sami ja Ithaka välillä
  • Kefalonian Lines
  • Levante Ferries
 • Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Sami - Ithaka?

  Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Kefalonian Lines
  • Levante Ferries

Sami opas

Sami on kaupunki joka sijaitsee Kreikan Kefalonian saarella Joonianmerellä. Sami on Kefalonian koillisrannikolla, 20 km päässä pääkaupunki Argostolista. Se on kiireinen työsatama samoin kuin kuvankaunis kaupunki. Kaupunki sijaitsee laajalla lahdella pitkien puiden reunustamalla rannalla josta on upeat näkymät Ithacan saarelle. Rannan äärellä on useita baareja, tavernoja ja ravintoloita, joissa tarjoillaanmyös paikallisesten kalastusalusten päivän saalista. Samin lähin ranta on Antisamoksen valkoisten kivien ranta, se on loistava uimiselle ja on lyhyen kävelymatkan päässä kaupungista. Myös Karavomilos-ranta on vain 2 km kaupungista ja ihana lomakohde Agia Efimia vain 8 km päässä Samista.


Samissa on kaksi lauttasatamaa joissa on valkovatsa-aratteja sekä Samin kuuluisa risteilyalussatama. Kreikan lauttaliikenne on parantunut huomattavasti vuosien varrella ja nyt lauttamatka mantereelle, Patrakselle on todellinen herkkupala.


Ithaka opas

Kuuluisa ympäri maailmaa myyttisenä Odysseuksen saarena, Kreikan saari Ithaca hurmaa kävijät sen rennolla tunnulla, sen sinivihreillä vesillä ja sen meiningillä. Saari sijaitsee Joonianmerellä ja on osa Jooniansaarten ryhmää. Ithaca on pieni saari joka on ihanteellinen perheille ja romanttisille pareille. Ui kristallinkirkkaissa vesissä, kävele pitkin patikointipolkua, syö kala-aterian tavernassa tai vain rentoudu ja katsele paikallisten menoa heidän päivittäisessä elämässään. Päivisin nauti kuumasta auringosta ja kirkkaista vesistä, kun taas iltaisin kävelle pitkin rantakatua Vathyniä ja rentoudu juoman äärellä. Filiatro, Sarakiniko ja Agios Ioannis ovat uskomattomia rantoja saarella, vaikka siellä on muitakin, enemmän eristäytyneitä lahtia täynnä Jännitystä.

Saarelta lautat kuklevat Kefaloniaan, Astakokseen ja Patrakseen.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 08/04/002024 ja 14.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Levante Ferries 07:05 07:25 20 minuuttia Jokapäiväinen
Levante Ferries 16:45 17:05 20 minuuttia Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.