Lautta satamasta Sami satamaan Ithaka

Kefalonia ja Jooniansaaret yhdistyvät reitillä Sami Ithaka. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Levante Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 14 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 20 minuuttia.

Sami Ithaka matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Sami - Ithaka lauttaoperaattorit

  • Levante Ferries
    • 14 lähtöä viikoittain 20 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Sami Ithaka

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Sami Ithaka on auto ja 2 matkustajaa.

Sami opas

Sami on kaupunki joka sijaitsee Kreikan Kefalonian saarella Joonianmerellä. Sami on Kefalonian koillisrannikolla, 20 km päässä pääkaupunki Argostolista. Se on kiireinen työsatama samoin kuin kuvankaunis kaupunki. Kaupunki sijaitsee laajalla lahdella pitkien puiden reunustamalla rannalla josta on upeat näkymät Ithacan saarelle. Rannan äärellä on useita baareja, tavernoja ja ravintoloita, joissa tarjoillaanmyös paikallisesten kalastusalusten päivän saalista. Samin lähin ranta on Antisamoksen valkoisten kivien ranta, se on loistava uimiselle ja on lyhyen kävelymatkan päässä kaupungista. Myös Karavomilos-ranta on vain 2 km kaupungista ja ihana lomakohde Agia Efimia vain 8 km päässä Samista.


Samissa on kaksi lauttasatamaa joissa on valkovatsa-aratteja sekä Samin kuuluisa risteilyalussatama. Kreikan lauttaliikenne on parantunut huomattavasti vuosien varrella ja nyt lauttamatka mantereelle, Patrakselle on todellinen herkkupala.