Lautta satamasta Sami satamaan Ithaka

Kefalonia ja Jooniansaaret yhdistyvät reitillä Sami Ithaka, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Kefalonian Lines -lautta kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 25 minuuttia samalla kun Levante Ferries reitti kulkee jopa 14 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 20 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 21 ylitystä viikko reitillä Sami Ithaka kohteiden Kefalonia ja Jooniansaaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Sami - Ithaka lauttaoperaattorit

  • Kefalonian Lines
    • 7 lähtöä viikoittain 25 min
    • Etsi hinta
  • Levante Ferries
    • 14 lähtöä viikoittain 20 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Sami Ithaka

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Sami Ithaka on auto ja 2 matkustajaa.

Sami opas

Sami on kaupunki joka sijaitsee Kreikan Kefalonian saarella Joonianmerellä. Sami on Kefalonian koillisrannikolla, 20 km päässä pääkaupunki Argostolista. Se on kiireinen työsatama samoin kuin kuvankaunis kaupunki. Kaupunki sijaitsee laajalla lahdella pitkien puiden reunustamalla rannalla josta on upeat näkymät Ithacan saarelle. Rannan äärellä on useita baareja, tavernoja ja ravintoloita, joissa tarjoillaanmyös paikallisesten kalastusalusten päivän saalista. Samin lähin ranta on Antisamoksen valkoisten kivien ranta, se on loistava uimiselle ja on lyhyen kävelymatkan päässä kaupungista. Myös Karavomilos-ranta on vain 2 km kaupungista ja ihana lomakohde Agia Efimia vain 8 km päässä Samista.


Samissa on kaksi lauttasatamaa joissa on valkovatsa-aratteja sekä Samin kuuluisa risteilyalussatama. Kreikan lauttaliikenne on parantunut huomattavasti vuosien varrella ja nyt lauttamatka mantereelle, Patrakselle on todellinen herkkupala.