Patras
Ithaka
Lautat maahan Jooniansaaret
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Patras satamaan Ithaka

Kreikka ja Jooniansaaret yhdistyvät reitillä Patras Ithaka, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Levante Ferries -lautta kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 3 tuntia 35 minuuttia samalla kun Kefalonian Lines reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 3 tuntia 35 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 14 ylitystä viikko reitillä Patras Ithaka kohteiden Kreikka ja Jooniansaaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kreikka - Jooniansaaret lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Patras - Ithaka?

Lautan ylitysaika Patras - Ithaka on noin 3h 35m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Patras - Ithaka?

Patras to Ithaka lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Patras - Ithaka on 84 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Patras - Ithaka?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Patras ja Ithaka välillä. Nämä ovat
  • Levante Ferries
  • Kefalonian Lines

Miten voin varata lauttalippuja Patras - Ithaka?

Varaa lautat reitiltä Patras kohteeseen Ithaka tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Patras ja Ithaka välillä?

Etäisyys Patras ja Ithaka välillä on noin 62 meripeninkulmaa.

Patras opas

Kreikan kaupunki Patras sijaitsee noin 215 kilometriä Ateenasta länteen ja on Länsi-Kreikan pääkaupunki pohjois-Peloponnesoksella. Sen sijainnista Panachaikon vuoren juurella on näkymät Patraksenlahteen. Kaupunkia kutsutaan joskus portiksi länteen ja se on kaupallinen keskus alueella, jossa vilkkaalla satamalla on tärkeä rooli Kreikan ja Italian sekä muun Euroopan kaupankäynnin kannalta. Joka helmikuussa kaupungissa järjestetään yksi Euroopan suurimmista ja värikkäimmistä karnevaaleista; mainittaviin ominaisuuksiin Patras Carnivaleilla kuuluu sen mammuttimaiset satiiriset paraatiautot ja huimaavat tanssiaiset ja paraatit, joista nauttivat sadat tuhannet matkailijat miellyttävässä Välimeren ilmastossa.

Joonianmeren saaret ja Korfu ovat vain lyhyen lauttamatkan päässä ja Italian etelärannikko on helposti saavutettavissa. Satama itsessään on hyvin lähellä Patraksen keskustaa, jossa on monia kauppoja, ravintoloita ja hotelleja. Sataman palvelut ovat rajoitetut.


Ithaka opas

Kuuluisa ympäri maailmaa myyttisenä Odysseuksen saarena, Kreikan saari Ithaca hurmaa kävijät sen rennolla tunnulla, sen sinivihreillä vesillä ja sen meiningillä. Saari sijaitsee Joonianmerellä ja on osa Jooniansaarten ryhmää. Ithaca on pieni saari joka on ihanteellinen perheille ja romanttisille pareille. Ui kristallinkirkkaissa vesissä, kävele pitkin patikointipolkua, syö kala-aterian tavernassa tai vain rentoudu ja katsele paikallisten menoa heidän päivittäisessä elämässään. Päivisin nauti kuumasta auringosta ja kirkkaista vesistä, kun taas iltaisin kävelle pitkin rantakatua Vathyniä ja rentoudu juoman äärellä. Filiatro, Sarakiniko ja Agios Ioannis ovat uskomattomia rantoja saarella, vaikka siellä on muitakin, enemmän eristäytyneitä lahtia täynnä Jännitystä.

Saarelta lautat kuklevat Kefaloniaan, Astakokseen ja Patrakseen.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 10/06/002024 ja 16.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Levante Ferries 13:00 17:05 4 tuntia 5 minuuttia Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.