Valitamme, Patras - Ithaka (Pisaetos) palvelu ei ole enää saatavilla.
...

Lautat kohteeseen Patras - Ithaka (Pisaetos)

Patras - Ithaka (Pisaetos) reittiä operoi Ionian Group & Kefalonian Lines.

Patras - Ithaka (Pisaetos) reitti ei kulje enää eikä maiden Kreikka ja Ionian Islands,Greece välillä ole tällä hetkellä suoraa lauttapalvelua. Vaihtoehtoisen reitin löytämiseksi voit tutkia reittejä, satamia, matkakohteita sekä lauttayhtiöitä sivuillamme, tai seurata tämän sivun linkkejä lisätiedon saamiseksi.

Voit myös varata liput tuhansiin muihin reitteihin hakukoneellamme.

Keskimääräiset Patras Ithaka hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Patras Ithaka on auto ja 2 matkustajaa.

Patras opas

Patras on Länsi-Kreikan (Peloponnesoksessa) pääkaupunki. Kaupunki on noin 215 km länteen Ateenasta ja e on rakennettu Panachaikon vuoren juurelle, mistä on näkymät Patraksenlahteen. Kaupunkia kutsutaan joskus portiksi länteen ja se on kaupallinen keskus alueella, jossa vilkkaalla satamalla on tärkeä rooli Kreikan ja Italian sekä muun Euroopan kaupankäynnin kanssa. Joka helmikuussa kaupungissa järjestetään yksi Euroopan suurimmista ja värikkäimmistä karnevaaleista; mainittaviin ominaisuuksiin Patras Carnivaleilla kuuluu sen mammutinkokoiset satiiriset kellukkeet ja huimaavat tanssiaiset ja paraatit, joista nauttivat sadat tuhannet matkailijat miellyttävässä Välimeren ilmastossa.

Joonianmeren saaret, mm. Korfu, ovat vain lyhyen lauttamatkan päässä ja Italian etelärannikko on hyvin saavutettavissa. Satama itsessään on hyvin lähellä Patraksen keskustaa, jossa on monia kauppoja, ravintoloita ja hotelleja. Sataman palvelut ovat rajoitetut. Patrasista lähtee läpi vuoden useita matkustaja- sekä autolauttoja muihin Kreikan ja Italian matkakohteisiin.