COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Patras - Ithaka on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kreikka - Jooniansaaret lautat sivullamme.

Patras - Ithaka lauttaoperaattorit

    • 7 Sailings Weekly 3 hr 35 min
    • Get price
    • 7 Sailings Weekly 3 hr 35 min
    • Get price

Lautta satamasta Patras satamaan Ithaka

Kreikka ja Jooniansaaret yhdistyvät reitillä Patras Ithaka, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Levante Ferries -lautta kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 3 tuntia 35 minuuttia samalla kun Kefalonian Lines reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 3 tuntia 35 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 14 ylitystä viikko reitillä Patras Ithaka kohteiden Kreikka ja Jooniansaaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Patras opas

Kreikan kaupunki Patras sijaitsee noin 215 kilometriä Ateenasta länteen ja on Länsi-Kreikan pääkaupunki pohjois-Peloponnesoksella. Sen sijainnista Panachaikon vuoren juurella on näkymät Patraksenlahteen. Kaupunkia kutsutaan joskus portiksi länteen ja se on kaupallinen keskus alueella, jossa vilkkaalla satamalla on tärkeä rooli Kreikan ja Italian sekä muun Euroopan kaupankäynnin kannalta. Joka helmikuussa kaupungissa järjestetään yksi Euroopan suurimmista ja värikkäimmistä karnevaaleista; mainittaviin ominaisuuksiin Patras Carnivaleilla kuuluu sen mammuttimaiset satiiriset paraatiautot ja huimaavat tanssiaiset ja paraatit, joista nauttivat sadat tuhannet matkailijat miellyttävässä Välimeren ilmastossa.

Joonianmeren saaret ja Korfu ovat vain lyhyen lauttamatkan päässä ja Italian etelärannikko on helposti saavutettavissa. Satama itsessään on hyvin lähellä Patraksen keskustaa, jossa on monia kauppoja, ravintoloita ja hotelleja. Sataman palvelut ovat rajoitetut.