Poros
Kyllini
Lautat maahan Kreikka
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Poros satamaan Kyllini

Kefalonia ja Kreikka yhdistyvät reitillä Poros Kyllini, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Kefalonian Lines -lautta kulkee jopa 3 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 1 tunti 20 minuuttia samalla kun Levante Ferries reitti kulkee jopa 4 kertaa päivässä ja matka kestää nopeimmillaan 1 tunti 30 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 49 ylitystä viikko reitillä Poros Kyllini kohteiden Kefalonia ja Kreikka välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kefalonia - Kreikka lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Poros - Kyllini?

Lautan ylitysaika Poros - Kyllini on noin 1h 25m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Poros - Kyllini?

Poros to Kyllini lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Poros - Kyllini on 82 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Poros - Kyllini?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Poros ja Kyllini välillä. Nämä ovat
  • Kefalonian Lines
  • Levante Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Poros - Kyllini?

Varaa lautat reitiltä Poros kohteeseen Kyllini tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Poros - Kyllini?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Poros - Kyllini
  • Levante Ferries

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Poros - Kyllini?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Poros ja Kyllini välillä
  • Levante Ferries

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Poros - Kyllini?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Levante Ferries

Mikä on etäisyys Poros ja Kyllini välillä?

Etäisyys Poros ja Kyllini välillä on noin 24 meripeninkulmaa.

Poros opas

Poros on pieni kreikkalainen saari joka sijaitsee Saroninlahden eteläosassa. Poros koostuu kahdesta saaresta: Sphariasta eli etelä-saaresta ja Kalaureiasta, pohjoisesta ja suuremmasta saaresta. Molemmat on yhdistetty sillalla, joka ulottuu kapeaan salmen, joka jakaa kaksi saarta. Poros on noin 60 km etelään Piraeuksesta ja on vain noin 200 metrin päässä Peloponnesoksesta Kreikan mantereella. Ympäri Porosta on useita kappeleita ja kirkkoja, mutta mielenkiintoisimmat ovat luostari Zoodochos Pigi ja Metropolitan Temple of Saint George. Luostari Zoodochos Pigi, joka on rakennettu 1700–luvulla, on varmasti tutustumisen arvoinen. Se sijaitsee noin 4 km päässä Poroksen keskustasta mäntyjen ja puiden keskellä. Täällä seesteisessä minimaalisen arkkitehtuurin luostarissa on kuuluisten kreikkalaisten kapteenien Tobazisin, N. Apostolisin ja Miaoulisin haudat.

Poros on kytketty Piraeukseen lautalla ja flying dolphinilla/katamaraanilla. Matka lautalla kestää noin 2,5 tuntia, flying dolphinilla tunnin ja katamaraanilla 1 tunti ja 20 minuuttia. Saari on myös yhdistetty lautalla Galatasissaan Kreikan mantereelle 30 minuutin välein ja matka kestää noin 5 minuuttia. Yksittäiset veneilijät myös kuljettavat matkustajia 24 tuntia vuorokaudessa Galatasin ja Poroksen välillä.


Kyllini opas

Kreikan kaupunki Kyllini sijaitsee Peloponnesoksen niemimaan läntisimmällä koukulla. Se on ehkä parhaiten tunnettu sen satamasta, joka on kiireinen lauttojen saapuessa ja lähtiessä. Mutta sitä pitää katsoa muustakin näkökulmasta kuin vain satamakaupunkina. Kaupungissa on mahtava tausta, jossa keskiaikainen linna seisoo vartijana yli paksun mäntymetsän, kohdaten kaupungin. Se merkitsee myös 11 kilometrin pituisen rantaviivan alun. Linnalta, joka seisoo kaupungin korkeimmalla kohdalla, kaikki tiet johtavat Kyllinin kaupungin keskustaan, jossa on aukioita vuorattu tavernoilla ja kaupoilla. Terrakottakatetut talot ja asunnot on rakennettu hajalleen alas kohti rantaa, joka on paratiisi rauhalle ja hiljaisuudelle.

Kaupungissa on useita Rooman ja Kreikan rauniot, mutta Chlemoutsin Crusader-linnoitus on suosituin ja ehkä merkittävin. Se tarjoaa meri- ja vuoristonäkymät jotka sopisivat kuninkaalle. Tällä graniitti kimpaleella on myös värikäs historia – sitä on asuttanut germaaniset heimot, turkkilaiset ja venetsialaiset. Kaikki ovat muokanneet miltä se näyttää, ja porttien, pyöreiden tornien, pihojen, vesisäiliöiden, kappelin ja moskeijan jäännökset ovat kaikki osa sen meikkiä.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 17/06/002024 ja 23.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Levante Ferries 05:00 06:30 1 tunti 30 minuuttia Ti, Ke, To, Pe, La, Sun
Levante Ferries 06:45 08:15 1 tunti 30 minuuttia Mon
Levante Ferries 09:30 11:00 1 tunti 30 minuuttia Ti, Ke, To, Pe, La, Sun
Levante Ferries 11:00 12:30 1 tunti 30 minuuttia Mon
Levante Ferries 14:45 16:15 1 tunti 30 minuuttia Ti, Ke, To, Pe, La, Sun
Levante Ferries 15:15 16:45 1 tunti 30 minuuttia Mon
Levante Ferries 19:15 20:45 1 tunti 30 minuuttia Ti, Ke, To, Pe, La, Sun
Levante Ferries 19:30 21:00 1 tunti 30 minuuttia Mon

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.