Lautta satamasta Poros satamaan Kyllini

Kefalonia ja Kreikka yhdistyvät reitillä Poros Kyllini, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Kefalonian Lines -lautta kulkee jopa 3 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 1 tunti 20 minuuttia samalla kun Ionian Group reitti kulkee jopa 5 kertaa päivässä ja matka kestää nopeimmillaan 1 h 20 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 56 ylitystä viikko reitillä Poros Kyllini kohteiden Kefalonia ja Kreikka välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Poros - Kyllini lauttaoperaattorit

  • Kefalonian Lines
    • 3 lähtöä päivittäin 1 h 20 min
    • Etsi hinta
  • Ionian Group
    • 5 lähtöä päivittäin 1 h 20 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Poros Kyllini

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Poros Kyllini on auto ja 2 matkustajaa.

Kyllini opas

Kreikan kaupunki Kyllini sijaitsee Peloponnesoksen niemimaan läntisimmällä koukulla. Se on ehkä parhaiten tunnettu sen satamasta, joka on kiireinen lauttojen saapuessa ja lähtiessä. Mutta sitä pitää katsoa muustakin näkökulmasta kuin vain satamakaupunkina. Kaupungissa on mahtava tausta, jossa keskiaikainen linna seisoo vartijana yli paksun mäntymetsän, kohdaten kaupungin. Se merkitsee myös 11 kilometrin pituisen rantaviivan alun. Linnalta, joka seisoo kaupungin korkeimmalla kohdalla, kaikki tiet johtavat Kyllinin kaupungin keskustaan, jossa on aukioita vuorattu tavernoilla ja kaupoilla. Terrakottakatetut talot ja asunnot on rakennettu hajalleen alas kohti rantaa, joka on paratiisi rauhalle ja hiljaisuudelle.

Kaupungissa on useita Rooman ja Kreikan rauniot, mutta Chlemoutsin Crusader-linnoitus on suosituin ja ehkä merkittävin. Se tarjoaa meri- ja vuoristonäkymät jotka sopisivat kuninkaalle. Tällä graniitti kimpaleella on myös värikäs historia – sitä on asuttanut germaaniset heimot, turkkilaiset ja venetsialaiset. Kaikki ovat muokanneet miltä se näyttää, ja porttien, pyöreiden tornien, pihojen, vesisäiliöiden, kappelin ja moskeijan jäännökset ovat kaikki osa sen meikkiä.