Kreikka

Kuinka varaat lautan maasta Kreikka maahan Saronicsaaret

Sinulla ei ole pulaa vaihtoehdoista valitessasi lauttaa maasta Kreikka maahan Saronicsaaret. Pireus - Poros (Saronic Island), Aigina - Agistri, Agistri - Aigina, Ermioni - Hydra, Poros (Saronic Island) & Spetses, Hydra - Poros (Saronic Island) & Spetses, Poros (Saronic Island) - Hydra, Spetses & Aigina, Porto Heli - Hydra, Poros (Saronic Island) & Spetses, Hydra - Poros (Saronic Island) & Spetses, Spetses - Hydra & Poros (Saronic Island), Porto Heli - Hydra, Poros (Saronic Island) & Spetses & Spetses - Hydra & Poros (Saronic Island) välillä toimii 3 lauttayhtiötä tarjoten 21 lauttareittiä.
Nopein reitti maan Kreikka ja maan Saronicsaaret välillä on Aigina - Agistri, mikä kestää noin 10 minuuttia. Koska valittavanasi on niin monta eri reittiä, teemme etsinnöistäsi helppoa ja nopeaa vertailemalla kaikkia samankaltaisia reittejä yhdellä haulla.

Kreikka Saronicsaaret lauttakartta

Klikkaa karttaa

Tietoa maasta Kreikka:

Kreikka sijaitsee Etelä-Euroopassa Balkanin niemimaan eteläisessä kärjessä. Sen rajanaapureita ovat pohjoisessa Bulgaria, Makedonia ja Albania ja idässä Turkki. Manner-Kreikan itäpuolella lainehtii Egeanmeri ja länsipuolella Joonianmeri. Molemmat meret ovat osa Välimerta ja niissä on suunnaton määrä saaria. Länsimaisen sivistyksen kehtona ja demokratian, urheilun (erityisesti olympialaisten) sekä taiteiden syntypaikkana Kreikalla on erittäin pitkä ja merkittävän rikas historia, jonka aikana sen kulttuurilla on ollut erityisen suuri vaikutus Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idässä.

Nykyään Kreikka on kehittyny valtio, Euroopan unionin jäsen vuodesta 1981 ja Euroalueen jäsen vuodesta 2001.

Kreikka on perinteisesti ollut yksi maailman suosituimmista matkakohteista ja joka vuosi, erityisesti kesäaikaan, maan lukuisat saaret ahtautuvatkin täyteen kansainvälisiä vierailijoita.

Tietoa maasta Saronicsaaret:

Saroniset saaret saavat nimensä Saronian lahdelta, missä ne sijaitsevat avian manner-Kreikan edustalla.
Saronisten saarten pääsaaret ovat Salamis, Aígina, Angistri ja Poros. Saroniset saaret ovat suosittuja lomakohteita eityisesti mannerkreikkalaisten keskuudessa.