Poros
Hydra
Lautat maahan Saroniset saaret
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Poros satamaan Hydra

Saroniset saaret ja Saroniset saaret yhdistyvät reitillä Poros Hydra, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Blue Star Ferries -lautta kulkee jopa 5 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 30 minuuttia samalla kun Alpha Lines reitti kulkee jopa 5 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 30 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 40 ylitystä viikko reitillä Poros Hydra kohteiden Saroniset saaret ja Saroniset saaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Poros - Hydra?

Lautan ylitysaika Poros - Hydra on noin 30m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Poros - Hydra?

Poros to Hydra lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Poros - Hydra on 72 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Poros - Hydra?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Poros ja Hydra välillä. Nämä ovat
  • Blue Star Ferries
  • Alpha Lines

Miten voin varata lauttalippuja Poros - Hydra?

Varaa lautat reitiltä Poros kohteeseen Hydra tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Poros - Hydra?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Poros - Hydra
  • Blue Star Ferries
  • Alpha Lines

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Poros - Hydra?

Ei, lautalla voi matkustaa vain jalan.

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Poros - Hydra?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Blue Star Ferries

Mikä on etäisyys Poros ja Hydra välillä?

Etäisyys Poros ja Hydra välillä on noin 8 meripeninkulmaa.

Poros opas

Poros on pieni kaupunki Kreikan saarella Kefaloniassa, joka kuuluu Joonianmeren saariryhmään. Kaupunki on pääosin jaettu kolmeen osaan. Poroksen satamassa on muutamia baareja ja tavernoja ja se tarjoaa yhteyksiä Kylliniin Peloponnesoksen alueelle manner-Kreikkaan. Kesällä lautat menevät myös Zakynthokseen. Sataman ulkopuolella on paanukattoinen rantakaupunki, jossa on pääaukio, jota ympäröi tavernoja ja monia päivittäiskauppoja ja peruspalveluja. Aragia on kolmas alue, joka on erotettu Poroksen keskustasta Vohinas-joella. Poros on hyvä paikka kävelylle ja patikoinnille ja rannat ovat yleensä hiljaisia. Koska se ei ole tunnettu hienostunut lomakeskus, vauhti on hidasta perinteistä kreikkalaista "tuntua", mikä hyödyttää matkailijoida sillä heidän ei tarvitse maksaa huippuhintoja. Kävelijät nauttivat vaelluksesta vanhalle Kefalonian luostarille. Kävele noin 3 km rantaa pitkin pohjois-länsi-suunnassa polkua ylös Atros vuorelle. Polku päättyy Neitsyt Marian luostariin, 500 metriä korkean mäen laelle. Näkymät ylhäältä ovat aivan upeita.


Hydra opas

Kreikan saari Hydra on vaikuttavin saari Argo-Saroninlahdella. Sen läheisyys Ateenaan tekee siitä erittäin suosittun viikonloppumääränpään, etenkin kesäisin. Kaupunki, jota kutsutaan myös Hydraksi, on rakennettu kukkulan rinteille sataman ympärille ja e häikäisee kävijöitä ensi näkemältä sen tyylikkäillä kivikartanoilla. Ainutlaatuinen asia Hydralla on, että autot ja muut moottoriajoneuvot ovat kokonaan kiellettyjä saarella, joten kaikki liikenne tapahtuu jalkaisin, veneellä tai aaseilla! Itse aasit ovat hyvin tyypillisiä Hydran symboleja. Saaren rannat ovat todella pieniä lahtia ja niillä on kristallinkirkas vesi ja vehreä ympäristö. Agios Nikolaos, Bitsi, Vlichos ja Kaminian ovat kauneimpia rantoja saarella.

Flying dolphins ja katamaraani palvelut Piraeukseen kulkevat päivittäin. Matka kestää noin tunnin katamaraanilla ja 3-3,5 tuntia tavanomaisella lautalla. Hydralta pääsee myös muille Saaronin saarille ja Porto Chelille.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 17/06/002024 ja 23.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Hellenic Seaways 09:40 10:10 30 minuuttia Jokapäiväinen
Hellenic Seaways 11:10 11:40 30 minuuttia Jokapäiväinen
Alpha Lines 12:20 12:50 30 minuuttia Mon
Hellenic Seaways 14:15 14:45 30 minuuttia Jokapäiväinen
Alpha Lines 15:55 16:25 30 minuuttia Ti, Ke, Pe, Sun
Hellenic Seaways 17:40 18:10 30 minuuttia La
Hellenic Seaways 18:35 19:05 30 minuuttia Pe
Hellenic Seaways 18:55 19:30 35 minuuttia Ti, Ke, To
Hellenic Seaways 19:15 19:45 30 minuuttia Mon, Sun
Hellenic Seaways 20:55 21:30 35 minuuttia Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.