COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Aigina - Agistri on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Aigina - Agistri lauttaoperaattorit

    • 1 Sailing Weekly 10 min
    • Get price

Lautta satamasta Aigina satamaan Agistri

Saroniset saaret ja Saroniset saaret yhdistyvät reitillä Aigina Agistri. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Aegean Flying Dolphins. Reittiä kuljetaan jopa 1 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 10 minuuttia.

Aigina Agistri matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Aigina opas

Aeginan saari on yksi Kreikalle kuuluvista Saronicin saarista, ja se sijaitsee noin 27 kilometriä Ateenasta. Saari on karkeasti kolmion muotoinen ja kooltaan noin 10 kilometriä pohjoisesta etelään ja 15km idästä länteen. Noin kaksi kolmasosaa saaresta on muodostunut sammuneesta tulivuoresta mistä syystä saaren pohjois- ja länsiosat ovat hedelmällistä maata missä viljellään muun muassa viljaa, puuvillaa, oliiveja, viikunoita, viiniköynnöksiä ja manteleita.

Saaren rannat ovat suosittuja turistikohteita, etenkin kun matka Piraeukselta Hydrofoil-lautalla kestää vain 40 minuuttia. Säännölliset bussireitit kulkevat Aeginan kaupungista saaren muihin kohteisiin, kuten Agi Marinaan ja Portesiin, kalastajakylään itä-rannikolla. Saaren muihin nähtävyyksiin kuuluu Aphaean temppeli joka on omistettu sen kaimalle, jumalattaralle joka myöhemmin yhdistettiin Ateenaan. Temppeli oli osa tasasivuista pyhän kolmion teppeleitä, joihin kuului myös Ateenan Parthenon ja Sounionin Poseidon. Saarella on myös Agios Nectarioksen luostari, joka omistettiin pyhälle Nectariokselle, viimeaikaiselle Kreikan ortodoksisen kirkon pyhimykselle.


Agistri opas

Agistri on kreikkalainen saari, joka on vain 55 minuutin päässä Piraeuksen satamasta ja kivenheiton päässä Aeginan saarelta. Saari sijaitsee Saroninlahdella ja on katettu kasveilla ja puilla, männyillä ja kristallinkirkkailla vesillä. Saaren neljä yhteisöä, Megalochori, Skala, Limenaria ja Metochi ovat ihanteellisia ihanalle kesälomalle. Tutkien saarta löydät mäntymetsää, hiekkarantoja, kristallinkirkasta vettä, perinteisiä värejä ja rauhaa. Saarella on myös vilkas yöelämä niille kävijöille, jotka nauttivat vilkkaista baareista ja klubeista.

Kaikki veneet, tavanomaiset lautat ja Flying Dolphins Agistrille lähtevät portilta 8 Piraeuksen satamasta. Saarelle pääsee Aeginasta useilla veneillä vain kymmenessä minuutissa. Nämä veneet ja useat pienet "vesitaksit" kuuluvat Angistri Expressille.