Aigina
Agistri
Lautat maahan Saroniset saaret
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Aigina satamaan Agistri

Saroniset saaret ja Saroniset saaret yhdistyvät reitillä Aigina Agistri, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Saronic Ferries -lautta kulkee jopa 6 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 45 minuuttia samalla kun Aegean Flying Dolphins reitti kulkee jopa 4 kertaa päivässä ja matka kestää nopeimmillaan 10 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 34 ylitystä viikko reitillä Aigina Agistri kohteiden Saroniset saaret ja Saroniset saaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Aigina - Agistri?

Lautan ylitysaika Aigina - Agistri on noin 27m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Aigina - Agistri?

Aigina to Agistri lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Aigina - Agistri on 19 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Aigina - Agistri?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Aigina ja Agistri välillä. Nämä ovat
  • Saronic Ferries
  • Aegean Flying Dolphins

Miten voin varata lauttalippuja Aigina - Agistri?

Varaa lautat reitiltä Aigina kohteeseen Agistri tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Aigina - Agistri?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Aigina - Agistri
  • Aegean Flying Dolphins

Mikä on etäisyys Aigina ja Agistri välillä?

Etäisyys Aigina ja Agistri välillä on noin 4 meripeninkulmaa.

Aigina opas

Aeginan saari on yksi Kreikalle kuuluvista Saronicin saarista, ja se sijaitsee noin 27 kilometriä Ateenasta. Saari on karkeasti kolmion muotoinen ja kooltaan noin 10 kilometriä pohjoisesta etelään ja 15km idästä länteen. Noin kaksi kolmasosaa saaresta on muodostunut sammuneesta tulivuoresta mistä syystä saaren pohjois- ja länsiosat ovat hedelmällistä maata missä viljellään muun muassa viljaa, puuvillaa, oliiveja, viikunoita, viiniköynnöksiä ja manteleita.

Saaren rannat ovat suosittuja turistikohteita, etenkin kun matka Piraeukselta Hydrofoil-lautalla kestää vain 40 minuuttia. Säännölliset bussireitit kulkevat Aeginan kaupungista saaren muihin kohteisiin, kuten Agi Marinaan ja Portesiin, kalastajakylään itä-rannikolla. Saaren muihin nähtävyyksiin kuuluu Aphaean temppeli joka on omistettu sen kaimalle, jumalattaralle joka myöhemmin yhdistettiin Ateenaan. Temppeli oli osa tasasivuista pyhän kolmion teppeleitä, joihin kuului myös Ateenan Parthenon ja Sounionin Poseidon. Saarella on myös Agios Nectarioksen luostari, joka omistettiin pyhälle Nectariokselle, viimeaikaiselle Kreikan ortodoksisen kirkon pyhimykselle.


Agistri opas

Agistri on kreikkalainen saari, joka on vain 55 minuutin päässä Piraeuksen satamasta ja kivenheiton päässä Aeginan saarelta. Saari sijaitsee Saroninlahdella ja on katettu kasveilla ja puilla, männyillä ja kristallinkirkkailla vesillä. Saaren neljä yhteisöä, Megalochori, Skala, Limenaria ja Metochi ovat ihanteellisia ihanalle kesälomalle. Tutkien saarta löydät mäntymetsää, hiekkarantoja, kristallinkirkasta vettä, perinteisiä värejä ja rauhaa. Saarella on myös vilkas yöelämä niille kävijöille, jotka nauttivat vilkkaista baareista ja klubeista.

Kaikki veneet, tavanomaiset lautat ja Flying Dolphins Agistrille lähtevät portilta 8 Piraeuksen satamasta. Saarelle pääsee Aeginasta useilla veneillä vain kymmenessä minuutissa. Nämä veneet ja useat pienet "vesitaksit" kuuluvat Angistri Expressille.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/07/002024 ja 21.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Aegean Flying Dolphins 08:45 08:55 10 minuuttia Ti, Ke, To, Pe, La
Aegean Flying Dolphins 10:00 10:10 10 minuuttia Ti
Aegean Flying Dolphins 10:45 10:55 10 minuuttia Jokapäiväinen
Aegean Flying Dolphins 11:45 11:55 10 minuuttia Ti
Aegean Flying Dolphins 12:45 12:55 10 minuuttia Mon, Sun
Aegean Flying Dolphins 16:45 16:55 10 minuuttia Ti, Ke, To, Pe, La, Sun
Aegean Flying Dolphins 17:45 17:55 10 minuuttia Ti
Aegean Flying Dolphins 18:45 18:55 10 minuuttia Jokapäiväinen
Aegean Flying Dolphins 19:45 19:55 10 minuuttia Ti
Aegean Flying Dolphins 20:45 20:55 10 minuuttia Mon

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.