Saronic Ferries
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Saronic Ferries

Saronic Ferries matkaa Etelä-Kreikan Peloponnesen alueella sijaitsevasta Saronikin saaristosta sekä Ateenan läheisestä Piraeuksen satamasta Aeginan, Agistrin, Methanan ja Poroksen saarille.

Saronic Ferriesin laivasto koostuu neljästä suuresta laivasta nimiltä Phivos, Achaeos, Apollon Hellas ja Poseidon Hellas. Suuren kysynnän sekä suosittujen päiväretkien vuoksi laivastot ovat valtavia tuhansien matkustajien aluksia joihin mahtuu myös sata autoa. Saronic Ferries tarjoaa kaiken tarvittavan Saroninlahden ylittämiselle.

Laivoista Phivos koki uudistusremontin vuonna 2005 ja mahtailee nyt viidellä uudella oleskelualueella, kolmella baarilla ja laajalla aurinkokannella jolta on täydelliset näkymät Välimerelle. Vuonna 2007 rakennettu Archaeos on laivoista nykyaikaisin. Siltä löytyy huipputekniikan mukavuuksia ja ylellinen sisustus. Apollon ja Poseidon Hellas ovat laivoista perinteisimpiä, mutta kantavat eniten matkustajia ja tarjoavat suurimmat ulkokannet.

Tarkastele Saronic Ferries -aikatauluja sekä hintoja ja varaa Saronic Ferries -lippuja osoitteessa directferries.fi. Etsitkö vaihtoehtoista lauttayhtiötä tai -reittiä? Vertaamme Saronic Ferriesiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin auttaaksemme sinua valitsemaan.

Operaattorin Saronic Ferries matkassa

Operaattorin Saronic Ferries kaikki reitit

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.