Saronic Ferries

Saronic Ferries yhdistää samannimisen saaristossa makaavan aivan Peloponnesoksen alueella Etelä Kreikassa ja satamakaupunki Pireus, joka on lähellä Ateenaa, tarjoaa reittejä saarille Aegina, Agistrin Methanan ja Poros.

Saronic Ferries:ien laivasto koostuu neljästä suureista laivoista nimiltään Phivos, Achaeos, Apollon Hellas ja Poseidon Hellas. Selviytyäkseen saarten suosiosta lyhyistä retkistä ja päiväretkistä, jokaisella lauttalla on tilavuutta yli tuhannelle matkustajalle ja sadalle autolle, mikä tarkoittaa että Saronic Ferries:illä on kaikki mitä tarvitsee mukavaan purjehdukseen Saronikinlahden poikki.

Phivos läpikävi kunnostuksen vuonna 2005 ja ylpeilee nyt viidellä eri oleskelualueilla, kolmella baarilla ja monella avokansitilalla upeilla näkymillä Välimerestä. Achaeos, joka on rakennettu vuonna 2007, on laivaston moderneimpia aluksia joka tarjoaa laajan valikoiman huipputekniikan mukavuuksia ja ylellisesti koristeltu sisustus. Apollolla ja Poseidon Hellaksella, jotka ovat kaikkein perinteisesti suunniteltuja lauttoja, on suurimmat matkustaja kapasiteetit ja tilava oleskelualueet ulkona.

Tarkastele Saronic Ferries -aikatauluja sekä hintoja ja varaa Saronic Ferries -lippuja osoitteessa directferries.fi. Etsitkö vaihtoehtoista lauttayhtiötä tai -reittiä? Vertaamme Saronic Ferriesiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin auttaaksemme sinua valitsemaan.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin Saronic Ferries kaikki reitit