Lautta satamasta Methana satamaan Aigina

Kreikka ja Saroniset saaret yhdistyvät reitillä Methana Aigina. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Saronic Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 13 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 50 minuuttia.

Methana Aigina matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Methana - Aigina lauttaoperaattorit

  • Saronic Ferries
    • 13 lähtöä viikoittain 50 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Methana Aigina

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Methana Aigina on auto ja 2 matkustajaa.

Methana opas

Methana on Kreikassa sijaitseva kaupunki, joka seisoo vulkaanisella niemimaalla, joka on liitetty Peloponnesokseen, Etelä-Kreikan suureen niemimaahan ja maantieteelliseen alueseen. Suuri osa niemimaasta on vuoristoista, laajoilla alueilla on pusikkoa ja nurmea. Vuorijono kattaa niemimaan keskiosan ja pohjoisessa on pieni harjanne. Niemimaalla on noin 32 tulivuorta. Suurimmalle kraatterille kiipeäminen on todella haastava ja innostava kokemus. Aloita Kameni Horasta ja seuraa polkua 25 minuuttia tulivuoren nokalle. Astu nyt kiinteälle punaiselle laavalle ja ihaile näkymiä, jotka ovat kuin eri maailmasta villine mustine, punaisine ja vihreine kallioineen ja terävine rotkoineen. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, nauti tunnelmasta pitkin saaren tulivuorirantoja - Nissakin Ayion Anaryiron, Limniónas ja Vathyn.

Methana on yhdistetty lautalla Piraeuksen satamaan, ja matka kestää noin 2 tuntia. Méthana on myös yhdistetty lautalla Porosiin, Aeginaan, Hydraan, Spetsesiin ja Hermioneen ja kantosiipialuksella Porosiin, Aeginaan, Hydraan, Spetsesiin, Hermioneen, Porto Heliin, Toloon, Nafplioniin ja Monemvasiaan.

Aigina opas

Kreikan saari Aegina sijaitsee Saronicin saariryhmässä Argo-Saroninlahdella. Sen on noin 27 km päässä Ateenasta, mikä tekee siitä suositun vierailukohteen. Myytin mukaan saari on saanut nimensä nymfin, joen jumalan Asopoksen tyttären mukaan, johon Zeus rakastui ja otti mukaan saarelle. Vuodesta 1827 vuoteen 1829 Aegina oli vastaperustetun Kreikan valtion väliaikainen pääkaupunki. Tänä aikana Kuvernööri Ioannis Kapodistrias rakennutti vaikuttavia uusklassisia kartanoita päämajoiksi, jotka nykyään ovat tärkeitä matkailunähtävyyksiä.

Aeginan kaupungin laitamilta löydät viehättäviä kyliä perinteisine luonteineen, kuten Kypselin, Agiin ja Vagian sekä järjestäytyneitä lomakohteita kuten Agia Marina, Perdika ja Souvala.

Piraeus on lähin satama Aeginan kanssa, sinne ylitysaika on noin 40 minuuttia Flying Dolphinilla ja 75 minuuttia tavallisella lautalla. Aeginaa ympäröi myös monet pienet saaret kuten Moni, Metopi, Diaportia, Lagouses, Kyra, Dorousa, Spalathonisi ja Anonyma, ja niihin pääsee veneellä Aeginan satamasta.