Methana
Aigina
Lautat maahan Saroniset saaret
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Methana satamaan Aigina

Kreikka ja Saroniset saaret yhdistyvät reitillä Methana Aigina, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Hellenic Seaways -lautta kulkee jopa 0 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 35 minuuttia samalla kun Saronic Ferries reitti kulkee jopa 3 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 45 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 3 ylitystä viikko reitillä Methana Aigina kohteiden Kreikka ja Saroniset saaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kreikka - Saroniset saaret lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Methana - Aigina?

Lautan ylitysaika Methana - Aigina on noin 40m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Methana - Aigina?

Methana to Aigina lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Methana - Aigina on 33 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Methana - Aigina?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Methana ja Aigina välillä. Nämä ovat
  • Hellenic Seaways
  • Saronic Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Methana - Aigina?

Varaa lautat reitiltä Methana kohteeseen Aigina tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Methana - Aigina?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Methana - Aigina
  • Hellenic Seaways
  • Saronic Ferries

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Methana - Aigina?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Methana ja Aigina välillä
  • Hellenic Seaways
  • Saronic Ferries

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Methana - Aigina?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Saronic Ferries

Mikä on etäisyys Methana ja Aigina välillä?

Etäisyys Methana ja Aigina välillä on noin 9 meripeninkulmaa.

Methana opas

Methana on Kreikassa sijaitseva kaupunki, joka seisoo vulkaanisella niemimaalla, joka on liitetty Peloponnesokseen, Etelä-Kreikan suureen niemimaahan ja maantieteelliseen alueseen. Suuri osa niemimaasta on vuoristoista, laajoilla alueilla on pusikkoa ja nurmea. Vuorijono kattaa niemimaan keskiosan ja pohjoisessa on pieni harjanne. Niemimaalla on noin 32 tulivuorta. Suurimmalle kraatterille kiipeäminen on todella haastava ja innostava kokemus. Aloita Kameni Horasta ja seuraa polkua 25 minuuttia tulivuoren nokalle. Astu nyt kiinteälle punaiselle laavalle ja ihaile näkymiä, jotka ovat kuin eri maailmasta villine mustine, punaisine ja vihreine kallioineen ja terävine rotkoineen. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, nauti tunnelmasta pitkin saaren tulivuorirantoja - Nissakin Ayion Anaryiron, Limniónas ja Vathyn.

Methana on yhdistetty lautalla Piraeuksen satamaan, ja matka kestää noin 2 tuntia. Méthana on myös yhdistetty lautalla Porosiin, Aeginaan, Hydraan, Spetsesiin ja Hermioneen ja kantosiipialuksella Porosiin, Aeginaan, Hydraan, Spetsesiin, Hermioneen, Porto Heliin, Toloon, Nafplioniin ja Monemvasiaan.


Aigina opas

Kreikan saari Aegina sijaitsee Saronicin saariryhmässä Argo-Saroninlahdella. Sen on noin 27 km päässä Ateenasta, mikä tekee siitä suositun vierailukohteen. Myytin mukaan saari on saanut nimensä nymfin, joen jumalan Asopoksen tyttären mukaan, johon Zeus rakastui ja otti mukaan saarelle. Vuodesta 1827 vuoteen 1829 Aegina oli vastaperustetun Kreikan valtion väliaikainen pääkaupunki. Tänä aikana Kuvernööri Ioannis Kapodistrias rakennutti vaikuttavia uusklassisia kartanoita päämajoiksi, jotka nykyään ovat tärkeitä matkailunähtävyyksiä.

Aeginan kaupungin laitamilta löydät viehättäviä kyliä perinteisine luonteineen, kuten Kypselin, Agiin ja Vagian sekä järjestäytyneitä lomakohteita kuten Agia Marina, Perdika ja Souvala.

Piraeus on lähin satama Aeginan kanssa, sinne ylitysaika on noin 40 minuuttia Flying Dolphinilla ja 75 minuuttia tavallisella lautalla. Aeginaa ympäröi myös monet pienet saaret kuten Moni, Metopi, Diaportia, Lagouses, Kyra, Dorousa, Spalathonisi ja Anonyma, ja niihin pääsee veneellä Aeginan satamasta.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/07/002024 ja 21.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Saronic Ferries 15:40 16:25 45 minuuttia Ti, Ke, To, Pe
Saronic Ferries 18:25 19:10 45 minuuttia Mon

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.