Lautta satamasta Pireus satamaan Poros

Ateena ja Saroniset saaret yhdistyvät reitillä Pireus Poros, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Hellenic Seaways -lautta kulkee jopa 4 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 55 minuuttia samalla kun Saronic Ferries reitti kulkee jopa 12 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 2 h 35 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 40 ylitystä viikko reitillä Pireus Poros kohteiden Ateena ja Saroniset saaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Pireus - Poros lauttaoperaattorit

  • Hellenic Seaways
    • 4 lähtöä päivittäin 55 min
    • Etsi hinta
  • Saronic Ferries
    • 12 lähtöä viikoittain 2 h 35 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Pireus Poros

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Pireus Poros on auto ja 1 matkustaja.

Pireus opas

Piraeus on satamakaupunki Kreikassa. Kaupunki sijaitsee Saronikoksen lahdella Attikan alueella Kreikassa ja on osa Ateenan kaupunkialuetta. Ateeenan keskusta on noin 12 km päässä Piraeuksesta. Piraeuksen keskusta ei ole paikka, jossa kävijät haluavat viipyä, sillä se on ylikuormitettu liikenteellä. Sen satamatiomistojen, pankkien ja julkisten rakennusten takana on sekamelska kävelykatuja ja ostoskatuja. Houkuttelevin kaupunginosa sijaitsee idässä Zea Marinan ja matkailijoiden Mikrolimano sataman alueella, joka on vuorattu kahviloillaa, ravintoloillaa ja baareilla.

Piraeuksen satama on tärkein satama Kreikassa, suurin matkustajasatama Euroopassa ja kolmanneksi suurin maailmassa, ja se on Kreikan kauppamerenkulun ja suuren kauppalaivaston keskus. Tilat satamassa on hiljattain kunnostettu ja palvelujen laatu on parantunut merkittävästi. Näitä ovat pankkiautomaatit, valuutanvaihto, ravintoloita, baareja, taksit ja monenlaisia matkatoimistoja jotka myyvät lauttalippuja. Satamasta lähtee lauttoja Kreetalle, Kykladeille, Dodekanesialle, Kreikan itäosiin ja suurelle osalle Pohjois- ja Itä-Egeanmeren saarille.